Електрически триВон
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pkaramitev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Getoni
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега аз имам на Einhell 1840 от преди 2 години и досега съм нарязал сигурно около 50 кубика и нямам никакви проблеми машинката си работи перфектно пък и цената и е добра може да се намери на промоция до 150 лв. с пила,резервна верига ,а машините на Спарки ги правят в Китай и ги внасят тук знам го от хора, които работят там ,но решението си е твое.
- magician
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Погледни и долната обява,предполагам,че за непрофесионални дейности ще върши работа...Лично аз нямам впечатление от тези машинки...
http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... hp?t=30025
http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... hp?t=30025
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега ако питаш мене взимай макитата и не се притеснявай.Аз работя само с макита(бормашини,зеге,флекс и т.н) от доста време и сам супер доволен, а и като гледам тука хората определено предпочитата макита и всеки работи с тва, щото са издръжливи и качествени.Боша също е хубав но той като че ли е малко по нисък клас нещо от сорта на твоя случай - 2-3 пъти в годината.А за спарки какво да кажа ?! работил съм в България няколко години само със Спарки и не са чак толко зле
стават но ако гледаш главно цената 

Понеже ще я използваш 3 пъти годишно-аз ако съм на твое място бих взел възможно най-евтината...А може и да си купя една "Злодейка"(вид ръчен триВон с големи и злобни зъби) на Хускварна...за 20тина лв-средно дебело дърво отрязах без никакъв зор....
Суми след 200 кинта-няма как да дам,при положение че разни реплики на известни марки са 220-250-280лв в зависимост от дъската,К.С.....
Понеже съм се навил да "снова" из кубиците дърва с бензинопил и от известно време се заглеждам по разни такива-за себе си съм избрал Партнер....
Суми след 200 кинта-няма как да дам,при положение че разни реплики на известни марки са 220-250-280лв в зависимост от дъската,К.С.....
Понеже съм се навил да "снова" из кубиците дърва с бензинопил и от известно време се заглеждам по разни такива-за себе си съм избрал Партнер....
:))
Това за което питаш са резачки, че триона май го водят като зеге но по голямо и ножа е напред. Гледам по дискавъри с такива тривоне режат на колите тавани, колонки пр. за къстъми и роди...
Аз имам резачка Sparky и съм страшно доволен, нямаш си идея що се нареза с нея и не е мръднала!
Аз имам резачка Sparky и съм страшно доволен, нямаш си идея що се нареза с нея и не е мръднала!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”