scuba написа:nii написа:а аз на санто за каското, на веритас за чарковете, на Ж за моралната подкрепа, на Тхе Машине за ремонтите, на милослав за бирата и на Мамата + Жорог400 за другите ремонти
A на мен за нещо няма ли да ми благодариш бе серсемин?
Koksan написа:Колеги искам просто да благодаря на поредният страхотен човек от този форум - колегата Krasi , който не само се отзова на темата ми за колега с VAG-СОМ, ами и когато ми трябваше дойде за по-малко от 15 мин въпреки че бяхме говорели за следващият ден, ама мен не ме свърташе на едно място и се захвана по-рано! Оказа ми изключително съдействие ... за което много му благодаря!
ДАНО ВСИЧКИ ХОРА СА ТАКИВА!!!!
Krasi написа:Koksan написа:Колеги искам просто да благодаря на поредният страхотен човек от този форум - колегата Krasi , който не само се отзова на темата ми за колега с VAG-СОМ, ами и когато ми трябваше дойде за по-малко от 15 мин въпреки че бяхме говорели за следващият ден, ама мен не ме свърташе на едно място и се захвана по-рано! Оказа ми изключително съдействие ... за което много му благодаря!
ДАНО ВСИЧКИ ХОРА СА ТАКИВА!!!!
Ех, засрамих се, могъл съм-помогнал съм, вярвам, че всеки от форума би го направил.
Кажи поне докъде докара ABS-a , че ми е интересно?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта