83 мнения, бих казал спам, 20 години, според това, което пише ...
Нека се изкаже и той, че ми е интересно.
Хранилката е най-лесна, въпроса е да спише и той, че ми е много забавно какво ще каже.
Колегата, ако може снимай стоката, че темата за продажбата е с едитнати мнения вече.
Малко помощ от колегите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Милослав написа:...
въпроса е да спише и той, че ми е много забавно какво ще каже.
....
Няма да пише другарю Мечо...
Дремему на цвайцера...Нали си е вземал пароците...
Жалко!!!
После защо има ограничения....Даже е малко това ограничение,ама това е друг въпрос...
Колега- не се ядосвай...пари се изкарват!Горчилката ще е за теб,но все пак във форума има доста свестни хора....

- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
някой не е чел правилатаcanyoubounce написа:Уф кофти случка определеноДобре колеги модератори, как се процедира в такива случай? В смисъл ако се докаже, че вината наистина е на продавача и той умишлено е продал развалена стока като за здрава?Има ли някакви санкции като бан или нещо такова

2. За извършваните чрез форума сделки, отговорност носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по какъвто и да е начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация.

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
И мен са ме прекарвали, но си продължавам с покупко/продажба , но само от сериозни хора и гледам да са що годе с утвърдено име.
А колегата освен да чете и да мрънка нищо друго не може да направи, абсурд да напише нещо или да се извини.
Най много да си смени ника и да продължава, в което съм почти сигурен.
А колегата освен да чете и да мрънка нищо друго не може да направи, абсурд да напише нещо или да се извини.
pacoboy написа:И мен са ме прекарвали, но си продължавам с покупко/продажба , но само от сериозни хора и гледам да са що годе с утвърдено име.
За напред и аз ще гледам да вземам само от сериозни хора

Gerov написа:pacoboy написа:И мен са ме прекарвали, но си продължавам с покупко/продажба , но само от сериозни хора и гледам да са що годе с утвърдено име.
За напред и аз ще гледам да вземам само от сериозни хора
А как може да се разбере кой е сериозен и кой НЕ ?
По други форуми за тази цел има теми "Коректни/Некоректни продавачи" откъдето човек да се информира на кого можеш да се довериш и на кого не .Тук има ли нещо подобно ?
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
hsr написа:А как може да се разбере кой е сериозен и кой НЕ ?
По други форуми за тази цел има теми "Коректни/Некоректни продавачи" откъдето човек да се информира на кого можеш да се довериш и на кого не .Тук има ли нещо подобно ?
не, това не е търговски форум бре
а кой е свестен и кой не са важни личните контакти, времето на регистрация, нюх и така нататък
хора с 50-60 мнения които пишат само в продава 90% са джамбази
Върни се в “ОФФ-Топик - други”