А някой изобщо знае ли със сигурност какво ще правят там, че всички са тръгнали на протести? Иначе, евала на кмета, че се сети да сабори всичките бараки там, които правеха дюнери и джобове, защото яко смърдеше на всякви неща.
'Евала на кмета' от прозореца гледах как оправиха улицата ми само с един тротоар за да не засегнат паркинга на ТИМ от другата страна дето прилича на цигански катун! Днес минах покрай градинката ... то вече градинка няма - гола сеч, може и да е за добро, както някои писа, сигурно ще е за добро на някого, не и за мен.
Дърветата били болни и за да не падне някой клон по главата на някой кметът извикал фирма занимаваща се с това да лекува дървета и друга алтернатива нямало освен да ги поокастрят малко.
Това поне разбрах от новините по Мсат.
Със сигурност не става въпрос за санитарна сеч. Това е просто прах в очите на хората. Само че не сме толкова тъпи и на всички ни е ясно, че и там ще се застрои. Надявам се поне с тази подписка да се забавят нещата...
аз се разписах в книгата! то страшно подрязване са направили - нито едно клонче не са оставили! тцтцтц пожелавам им да им направят подобни прически и на тях!
А изсечените 100 годишни липи до руското консулство някой видя ли???
Някой в една тема хвалеше кмета как разкрасил Варна....а да знаете Морската градина(единствения парк на Варна подарен ни от великия ботаник Ян Новак!) колко дървета изсякоха пак с благословията на общината.......7 години съм ежедневно там и всичко стана пред очите ми....аз лично не бих заменил красивите разноцветни светлинки и лъскавите плочки за свежата зеленина на градината .....