смяна на обикновен обков с двуплоскостен
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
- fichtenweg
jetttlii написа:утре ще мина покрай Мото - Пфое и ще видя къде е склада ако искашfichtenweg написа::Mr Green Fun ами и аз съм в абсолютен шах с досега постнатото инфо, ако може за повече детайли
Склада се намира точно до Мото-Пфое(Люлин)-от същата страна на която е главния вход на сградата(и на склад "Ангро",междувпрочем...)-малко преди(или след....)светофара за старото Обелско шосе....
И с риск да се повторя-като идваш от "Малчика"(Нестле)-има светофар,склада за който писах,Мото-Пфое,склад "Ангро" -все отляво...абе-по камиончетата на фирми за дограма ще се ориентираш....
- fichtenweg
благодаря колега за инфото, ходих до склада...и до няколко други магазина, но в крайна сметка се оказа че си губим 5 годишната гаранция ако не ги инсталират тези двуплоскостни механизми от самата фирма която е доставила и монтирала дограмите поначало.
Отидох до въпросната фирма и заръчах механизмите - няма проблем да ги поставят, е няма да стане веднага но поне е заявено. Цената на брой е 80 лв заедно с поставянето. Но иначе и за друго е добре че го правим при тях - имат размерите на поставените дограми и могат да си сметнат всичко без да се налага да идват да мерят или пък аз да им давам размери и т.н.
Отидох до въпросната фирма и заръчах механизмите - няма проблем да ги поставят, е няма да стане веднага но поне е заявено. Цената на брой е 80 лв заедно с поставянето. Но иначе и за друго е добре че го правим при тях - имат размерите на поставените дограми и могат да си сметнат всичко без да се налага да идват да мерят или пък аз да им давам размери и т.н.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колеги на драго сарце бих ви помогнал но съм от бургас . иначе най добрите обкови са Sigenia и Mako . и двата вида са немски . всеки дограмаджия като мен може да ви направи обикновенното отваряне на комбинирано . за целта трябва да си закупите обков за саответния размер на крилото и да приготвите 1 2 бирички за човека който ще извърши операцията .слага се за 5 минути . надявам се съм бил полезен 

- fichtenweg
разбира се че си полезен, още инфо изобщо не е излишно, лошото е че за да можем да си запазим гаранцията от още 4 години и нещо трябваше да се обърнем към тази фирма дето ги е поставила. Все още не сме се нанесли и не знам какви ядове мога да чакам от тази дограма или пък от начина по който е поставена.
- fichtenweg
как би трябвало да бъде:
- строителната фирма си калкулира двуплоскостни механизми на всички врати и прозорци, включва ги в общата цена на имота, получава си отстъпката от фирмата за дограма (защото дори и да не поръчва обикновени механизми, поръчката е толкова голяма че отстъпка не може да няма!!!) ... и всички са щастливи
как е в действителност:
строителя не го интересува изобщо какви механизми ще поръча, хората като видят какви механизми са им сложили ще гледат да си ги оправят, все пак ще живеят там а най-заинтересована си остава фирмата за дограма, която не само ще продаде впоследствие много двуплосткостни механизми на дребно без отстъпки, но ще вземе допълнително и за труд (новодомците са диво племе, което надали ще се сети да се организира за ангажирането на една фирма да постави навсякъде желаните механизми, така че да се спазари цена с отстъпка за бройка и отстъпка за обема на работата по монтажа)...мда работа за фирми за дограма в перспектива бол
- строителната фирма си калкулира двуплоскостни механизми на всички врати и прозорци, включва ги в общата цена на имота, получава си отстъпката от фирмата за дограма (защото дори и да не поръчва обикновени механизми, поръчката е толкова голяма че отстъпка не може да няма!!!) ... и всички са щастливи
как е в действителност:
строителя не го интересува изобщо какви механизми ще поръча, хората като видят какви механизми са им сложили ще гледат да си ги оправят, все пак ще живеят там а най-заинтересована си остава фирмата за дограма, която не само ще продаде впоследствие много двуплосткостни механизми на дребно без отстъпки, но ще вземе допълнително и за труд (новодомците са диво племе, което надали ще се сети да се организира за ангажирането на една фирма да постави навсякъде желаните механизми, така че да се спазари цена с отстъпка за бройка и отстъпка за обема на работата по монтажа)...мда работа за фирми за дограма в перспектива бол

Върни се в “ОФФ-Топик - други”