Любимата ми играчка от първите ми години беше куклата "Чочо" Още си я пазя но няколко години след това имах един мотор от германия(подарък от баща ми) но му разказах играта много бързо След това една полицейска кола с дистанционно но и нея я разглобих(беше ми като хоби) И още много колички и самолетчета.
абе аз тука имам една ме4ка мое набор4е, та още я пазя(не спя с нея от ве4е цели 15 години) ина4е само с коли ,но най-любимата ми беше лада 7 ца патрулка с буркани абе как си треа и в детската градина я загубих ,ейййййййй крадливо племе , много любими имам ама ве4е са на Богров или В Суходол
Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 16 май 2008 9:39, променено общо 1 път.
Всичките ми колички "Matchbox", електрическо влакче и няколко комплекта "Lego" . Ей цели градове с изящна инфраструктура си правех... сгради, паркинги, влакови прелези даже имаше.
Marto0 написа:Всичките ми колички "Matchbox", електрическо влакче и няколко комплекта "Lego" . Ей цели градове с изящна инфраструктура си правех... сгради, паркинги, влакови прелези даже имаше.
И аз. Маалиии какво строителство падаше. Имах повече от 40 колички и няколко камиончета.
Как може такива неща е ПИ..
Още от малък.. сигурно е кофти да се осъзнаеш от малък..
да усетиш че ти се играе с кукли не с футболната топка да ги галиш и гушкаш и преобличаш
сигурно е тежко ама съдба какво да се прави хубаво е че хора като теб си признават...