Kingpin написа:Трябват ми жени с веещи се коси или накачили се млади хора и да са радостни и некви такива шитни

Kingpin написа:Трябват ми жени с веещи се коси или накачили се млади хора и да са радостни и некви такива шитни
Kingpin написа:Започвам да се чудя дали следващият път в който имам нужда от помощ ще пусна тема...
VW-fenka написа:Kingpin написа:Започвам да се чудя дали следващият път в който имам нужда от помощ ще пусна тема...
Колега недей така..какво толкова се възмущаваш това което искаш си е трудно и не всеки има такава снимка...или може да намери.![]()
Защо се сърдиш... Толкова колеги се опитаха да ти помогнат ...поне едно мерси за труда им няма от твоя страна.
Все едно аз да търся помощ във форума на въпроса " Какъв вид стереоизомерия е възможна при ефедрина, никотин и пиперина и от какво се обуславя + методи за синтез ?" и да се възмущавам,че никой не ми помага
Kingpin написа:VW-fenka написа:Kingpin написа:Започвам да се чудя дали следващият път в който имам нужда от помощ ще пусна тема...
Колега недей така..какво толкова се възмущаваш това което искаш си е трудно и не всеки има такава снимка...или може да намери.![]()
Защо се сърдиш... Толкова колеги се опитаха да ти помогнат ...поне едно мерси за труда им няма от твоя страна.
Все едно аз да търся помощ във форума на въпроса " Какъв вид стереоизомерия е възможна при ефедрина, никотин и пиперина и от какво се обуславя + методи за синтез ?" и да се възмущавам,че никой не ми помага
Колежке ти някъква моралистка ще дойдеш май? Обясних поне 3 пъти каква снимка ми трябва, близко е до акъла, че съм обърнал Google-то и явно не мога да намеря. За това питах ако някой има случайно такава! Мерси за кое да кажа? За 20те мнения, които са реален офтопик ли?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта