Ще успее ли протеста на превозвачите за цената на дизела ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 18 май 2008 8:59

Да се надяваме, че протеста ще промени нещата въпреки, че не е много за вярване :(

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Нед 18 май 2008 9:18

досега никога не съм стачкувал, скачал или каквото и да е но вече почна да ми писва, ако ще се прави някъде нещо в Плевен отивам без да му мисля !!!

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Нед 18 май 2008 10:20

© написа:BMW-тата ще ходят ... айде и ние :wink:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=93577

Честито :wink:

От утре 2,56 за дизел и 2,32 за А98 :wink:

Аз съм съгласен да се вдигнем с колегите от БМВ ама май само аз ... За 1 седмица вдигнаха цените с 10ст ... в Испания дето взимат къде къде по-голями заплати нафтата е 1 евро а бензина 1.10 евро или 1.15 ... нещо такова .. А ние щото сме по-голями тарикати сме на нафта 1.35 евра ... и бензина там някъде ... Ама като ни гледам държавата наистина нищо май няма да стане за жалост .... Отчайвам се в анархията в която живеем .. всеки си прави квото си иска... Вчера рязаха дърветата пред блока .. с едно дърво събориха и един стълб за лампа ... днеска едни мангали разбиват бетона на стълба за да вземат арматурата, а патрулката минава покрай тях без да им обръща внимание .... Като търпим така ще е и за напред .... са като нафтата скочи толкова много и храната ще скочи може би най-вече хляба ... Успех на Vizor непокиста ... на мене и майка ми 2500лв не ни стигат вече ... ти явно взимаш около 5-6000лв щом си толкова спокоен ..

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 18 май 2008 10:24

Лонгоре аз взимам 550лв заплата.. на държавна работа съм .. а майка ми, баща ми 2-те ми сестри и 4 годишния ми брат карат с общо 1150лв заплата.. + това бащата си ходи на работа със синхрото ми и си свирка .. и никога не са се оплакали .. ама явно ти е трудно с 3 бона на 2-ма човека..

а това че аз съм непокист можеш да го разбереш и от аватара.. колкото и да стане.. като нямам пари имам карта за градския транспорт.. вземи си и ти ще ти дам карта на транспорта да видиш от къде какво да хващаш...

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 18 май 2008 10:24

go4et0o написа:Здравейте на всички колеги незнам как да формулирам следващите няколко реда ,но просто съм бесен както предполагам и повечето от вас които знаят вече за поредното повишение на бензина ,дано ме разберете правилно.
От скоро се носи слух че цената на бензина и дизела ще се конкурират до цена от 3 лв до края на 2008 година и до 5 лв в следващите 2 до 3 години .Туко що научих че от утре 18.05.08 центата на горивата бензин и дизел се покача отново с 0.84% за бензина и 2.13% за дизела ,без лоши чуства или злоба споделям че ми е писнало от това ,крайно безотговорно и несериозно е да ми бъркат така в джоба всички занимаваши се с петрол имайки предвид че не взимам хиляди левове заплата и няма откъде да го сипвам бензина освен да започна да го крада и аз. Принуждават ме да оставя любимата си количка на паркинга ,като и плащам данъци за разбитите пътища , граждански и каскота ,за да не дойде магарето да я прибере и един куп други простотии за да мога веднъж седмично да и чую гласа на тая върховна цена на бензина.
Другото което чух е че организацията на българските превозвачи ще протестира през идната седмица като ще блокират ключови пътни артерии ,което ме наведе на една важна мисъл ,че когато сме многo и сме заедно ,можем да направим разликата......
Незная дали администраторите на нашия форум ще одобрят нещо подобно ,или дали вие колеги ще искате да се противопоставите на тая безкрайна простотия ,но аз ще апелирам и в всички други форуми за съдействие. Исками се да се организираме ,и да излезем едни ден от идната седмица на протест пред парламента примерно или кадето и да било на друго място ..... отворен съм за предложения и съвети ,ако администраторите сметнат темата за важна ,да я отбележат ,а ако не я одобрят ....... е това едва ли е вариант скоро ще пиша кой други форуми откликват на идеята и ще ги въвеждам в темата ,ако и вие имате контакти в другите авто-мото форуми ,моля пишете.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 413#993413
http://nissanbg.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=9751
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=2&t=90710
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=2&t=90797
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
http://www.mbclub.bg/forums/index.php?s ... ntry117174

да го копна докато не е изтрито :wink:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Нед 18 май 2008 10:32

купувам си БМВ или Мергел и ще ходя да стачкувам за цената на бензина :lol:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 18 май 2008 10:38

интересното е че на всички им се виждат доста нещата за които трябва да плащат от месечния си бюджет освен на vwclub :wink:
явно ние с 2ките сме баровци :wink:
или имаме газово в повечето случай

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Нед 18 май 2008 10:39

Нищо няма да напрайм и с стачка и без стачка..

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 18 май 2008 10:41

Tinko написа:Нищо няма да напрайм и с стачка и без стачка..

умно....интересно мнение точно от теб където се надъхваш с различно мнение в друга тема :wink:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Нед 18 май 2008 10:43

Ами да преди се надъхвах ама ми е ясно кво ще направим.... Пък и от всички нас я идат 100 човека я не... :roll: Щото всеки само говори и нищо не прави за жалост. :?

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 18 май 2008 10:47

твоето преди е 2 мин. разлика в мнението :wink:
та стига сме спамили .... ако някой ще прави нещо сериозно да го прави...
иначе темата е ненужна

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Нед 18 май 2008 10:48

Smoke написа:твоето преди е 2 мин. разлика в мнението :wink:
та стига сме спамили .... ако някой ще прави нещо сериозно да го прави...
иначе темата е ненужна

Аз не виждам разлика в двете мнения. :lol:

П.С. Ами хайде казвайте каде ще е дружинката и да идвам. И без това ми размазаха вратите ония ден, ще я оставя и на полицайте да я потрошат.... :roll:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Нед 18 май 2008 10:50

Vizor написа:Лонгоре аз взимам 550лв заплата.. на държавна работа съм .. а майка ми, баща ми 2-те ми сестри и 4 годишния ми брат карат с общо 1150лв заплата.. + това бащата си ходи на работа със синхрото ми и си свирка .. и никога не са се оплакали .. ама явно ти е трудно с 3 бона на 2-ма човека..

а това че аз съм непокист можеш да го разбереш и от аватара.. колкото и да стане.. като нямам пари имам карта за градския транспорт.. вземи си и ти ще ти дам карта на транспорта да видиш от къде какво да хващаш...

Ами евалата бате че се справяте .. аз лично с твоята заплата само яденето не мога да си купя за месец .... Миналата година като бачках за 600лв бях много добре ... но сега работа за 600лв не мога да си намеря, а цените са в пъти повече от миналогодишните ... Smoke така е ... май ние от клуба на Народните Автомобили сме най-заможни ... щом БМВ и Мерцедес стачкуват и ние само гледаме наистина сме по-заможни .. Нашия форум като гледам няма да се включи към останалите форуми ... Май трябваше да си взема БМВ ...

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 18 май 2008 11:05

нали си баровец купи и на мене едно БМВ :lol:
по новините се говореше че ТИР-аджиите ще стачкуват утре.
така че ако сте надъхани да правите нещо тръгнете с тях :lol:
бих дошъл да изпия една бира ма ми е далеко Софията....

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Нед 18 май 2008 11:31

Май това ще е поредния "кюр фишек" да заблудят хората.А отнсно горивата те си вървят само нагоре.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”