Спящ човек в колата ми.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Мислите,че е джамбазин,а? Тва е лошо, ше отвори работа на булИнс после. Грее ме мен. Но щом е джамбазин, както отбелязвате мнозинството, значи 95% е голфаджия, то е ясно,че гарван гарвано око вади, тва сме си ние, няма кво да се лъжем.
Така, колко до тв ащо ходя в ДВ, не бях ходил от години-има люта чалга в едната зала-която разбира се е пълна,другата е празна, има хубава музика.
Дали съм бил пиян, ми не - не пия.
P.S. - умишлено не ви разказаха,че му счупих краката и все още е под леглото ми, за кво да ви развалям неделния ден с такива гадории, хахаха
Така, колко до тв ащо ходя в ДВ, не бях ходил от години-има люта чалга в едната зала-която разбира се е пълна,другата е празна, има хубава музика.
Дали съм бил пиян, ми не - не пия.
P.S. - умишлено не ви разказаха,че му счупих краката и все още е под леглото ми, за кво да ви развалям неделния ден с такива гадории, хахаха
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
VW-fenka написа:stanimir написа:Но щом е джамбазин, както отбелязвате мнозинството, значи 95% е голфаджия, то е ясно,че гарван гарвано око вади, тва сме си ние, няма кво да се лъжем.
![]()
![]()
Колега какви са тези простотии които пишеш
И кво да говоря, ти не си ли наясно кой краде най=много голфовете, по-скоро частите им,а?
Мислиш ли,че притежателите на Опе;, Мазда, БМВ, тойота и лада крадат Нашите частиу?
убедена си,викаш,а?
Макарч еми се явява офф-топик на оффтопик темата, пак да го кажа: голфаджиите сме най-крадливото племе.Ти си купуваш част на старо, която е взета от моя голф, примерно.А по-честия случай,че сами се крадеме. Слгама множественото число, не защото аз постъпвам така,а за д аможе такив анеосъзнали горчивата истина кат тебе, да не го боли много...
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
checheneca написа:Брато имаш страхотна кола ... хваща яко окото , вземай мерки че един голф от форума още се търси ... пресен, пресен от 20 часа го няма.
Застрахованли е?
мен ми изтече застраховката преди 10-на дни,но я поднових на моментуса. Тоз форумския,дето е изчезнал какъв е бил?Засрахователи нещо, ала-бала?
- zdravko_1986
- Автомобил:
- Двигател:
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
stanko_g написа:Миналата година един комшия намери един пич в неговия москвич.. спеше беше събота,а той нашия ходил на дискотека в петака и като се прибирал решил да си полегне в колатанищо не беше барал просто е спал вътре
що не го снима за всеки случай ?
Не бе, нямам тел. с камера за момента, иначе ясно. Ми изглеждаше супер нормлано, младок, колко мен на години, добре облечен, еба ли го е , мое да се е настафил , нахерцал нещо, може и да се е готвел да прави нещо,ама защо в 5 сутринта, най-рискове е тогава, хахаха, и той нема късмета,мда
Върни се в “ОФФ-Топик - други”