Спящ човек в колата ми.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Мнениеот Ицку® » Нед 18 май 2008 11:31

Попаднал си на хитър джамбазин.Освен да поленге, не поиска ли и да пообиколи малко с колата ти?

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 18 май 2008 11:33

брато той ще се върне 100% ... да си досвърши работата , щом е толкова хитър и ловък да ти влезне в колата значи е набелязана от преди като ясна цел.Не вярвам да е обикалял по колите да гледа коя е отеорена , коя не !

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Нед 18 май 2008 11:44

:shock Такова нещо за пръв път чувам :shock На твое място едва ли ще чаках да ми се обяснява ;)

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Нед 18 май 2008 11:45

Мислите,че е джамбазин,а? Тва е лошо, ше отвори работа на булИнс после. Грее ме мен. Но щом е джамбазин, както отбелязвате мнозинството, значи 95% е голфаджия, то е ясно,че гарван гарвано око вади, тва сме си ние, няма кво да се лъжем.

Така, колко до тв ащо ходя в ДВ, не бях ходил от години-има люта чалга в едната зала-която разбира се е пълна,другата е празна, има хубава музика.

Дали съм бил пиян, ми не - не пия.

P.S. - умишлено не ви разказаха,че му счупих краката и все още е под леглото ми, за кво да ви развалям неделния ден с такива гадории, хахаха

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 18 май 2008 12:04

Брато имаш страхотна кола ... хваща яко окото , вземай мерки че един голф от форума още се търси ... пресен, пресен от 20 часа го няма.

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Нед 18 май 2008 12:06

stanimir написа:Но щом е джамбазин, както отбелязвате мнозинството, значи 95% е голфаджия, то е ясно,че гарван гарвано око вади, тва сме си ние, няма кво да се лъжем.

:shock :shock :shock Колега какви са тези простотии които пишеш :?

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 18 май 2008 12:07

Между другото възможно е тоя да се е бил нафиркал и така да е стигнал до гениалната идея да легне в нечия кола.Но доста странно-не знам аз как бих реагирал :roll:

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Нед 18 май 2008 12:10

VW-fenka написа:
stanimir написа:Но щом е джамбазин, както отбелязвате мнозинството, значи 95% е голфаджия, то е ясно,че гарван гарвано око вади, тва сме си ние, няма кво да се лъжем.

И кво да говоря, ти не си ли наясно кой краде най=много голфовете, по-скоро частите им,а?
Мислиш ли,че притежателите на Опе;, Мазда, БМВ, тойота и лада крадат Нашите частиу?
убедена си,викаш,а?
Макарч еми се явява офф-топик на оффтопик темата, пак да го кажа: голфаджиите сме най-крадливото племе.Ти си купуваш част на старо, която е взета от моя голф, примерно.А по-честия случай,че сами се крадеме. Слгама множественото число, не защото аз постъпвам така,а за д аможе такив анеосъзнали горчивата истина кат тебе, да не го боли много...

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Нед 18 май 2008 12:12

checheneca написа:Брато имаш страхотна кола ... хваща яко окото , вземай мерки че един голф от форума още се търси ... пресен, пресен от 20 часа го няма.

Застрахованли е?
мен ми изтече застраховката преди 10-на дни,но я поднових на моментуса. Тоз форумския,дето е изчезнал какъв е бил?Засрахователи нещо, ала-бала?

Потребителски аватар
zdravko_1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_1986 » Нед 18 май 2008 12:23

Погледни най горната тема в раздела. А относно тоя човек, как е изглеждал, лъхал ли е на алкохол.
П.П Колата ти в скоро време може да си замине, вземи мерки. А и какво стана с мацките. :wink:

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Нед 18 май 2008 12:23

Миналата година един комшия намери един пич в неговия москвич.. спеше беше събота,а той нашия ходил на дискотека в петака и като се прибирал решил да си полегне в колата :lol: нищо не беше барал просто е спал вътре :lol: що не го снима за всеки случай ?

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Нед 18 май 2008 12:25

stanko_g написа:Миналата година един комшия намери един пич в неговия москвич.. спеше беше събота,а той нашия ходил на дискотека в петака и като се прибирал решил да си полегне в колата :lol: нищо не беше барал просто е спал вътре :lol: що не го снима за всеки случай ?

Не бе, нямам тел. с камера за момента, иначе ясно. Ми изглеждаше супер нормлано, младок, колко мен на години, добре облечен, еба ли го е , мое да се е настафил , нахерцал нещо, може и да се е готвел да прави нещо,ама защо в 5 сутринта, най-рискове е тогава, хахаха, и той нема късмета,мда

Потребителски аватар
dbanchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dbanchev » Нед 18 май 2008 12:33

Бате що не го намлати тоя нахалник? Ще ми влиза в колата ли?! С дръжката на газовия в главата и да ходи да се търкаля по болниците! За нахалните боклуци бой и нищо друго! само тва ги оправя!
П.С. Извинявам се за грубия тон! :wink:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Нед 18 май 2008 12:52

VW-fenka написа:

:screwy :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy абе алтав намали слън4евите бани

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 18 май 2008 12:53

Радвай се, че си се появил точно на време иначе от днес щеше да си пешеходец :wink:

Аз ако бях тебе, онзи както си спи, щях да му удължа съня :a boi de а като се събоди ще остане много приятно изненадан :twisted:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”