L&R написа:...Ако има желание нека да изберем дом на който да помогнем с каквото можем дори и за един ден...
Аз съм ЗА
и ще помогна с каквото мога L&R написа:...Ако има желание нека да изберем дом на който да помогнем с каквото можем дори и за един ден...
и ще помогна с каквото мога hooligans написа:предлагам към темата да се пусне и анкета , дали за старчески дом , за дом за сираци или за дом за умствено изостанали или с умствени проблеми бихте дали едно рамо , защото аз примерно както грозника не бих си дал парите , дрехите ако щете и лайната за някакви с лилави венци ... изоставени от техните извратени родители.....
....
И аз се включвамPersefona написа:L&R написа:...Ако има желание нека да изберем дом на който да помогнем с каквото можем дори и за един ден...
Аз съм ЗАи ще помогна с каквото мога
zdravko_dimitrov1986 написа:Значи твърдо подкрепям идеята. Само че за каква помощ говорим, за играчки, дрехи или парична помощ за някое детенце нуждаещо се от операция.Варианта за домът в Благоевград е добър. Учил съм там 5 години и това е един страхотен град.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта