Ама там руснаците първо бият после питат не се крият като наще.Като цяло мача не струваше имаше няколко интересни положения но тва е.
Аз лично очаквах повече от двата отбора

Манчестър Юнайтед - шампион!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
hooligans написа:devil_vas написа:хахахахахахаххаха хейтъриииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
боли ме к**а за прогебняк и някви сибирски невестулки
![]()
![]()
МАНЧЕСТЕР ЮНАНЙТЕД Е ШАМПИОН другото надали има значение, мача бил слаб... пак МНОГО ВАЖНО. помнят се победителите
![]()
![]()
.
и сега срещу годината 2008 ще е изписано иматo на МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и квооо![]()
![]()
примерно - шарено. ок да сменим темата.. кой какъв фотоапарат ще купува или хладилник така съм сигурен, че всички ще са компетентни, че гледам футбоната компетентност ви куца малко

КАТО НЕ СЕ КЕФИТЕ НА ТОВА ЧЕ МАНЧЕСТЪРА СА ШАМПИОНИ - не четете, тва е тема за това, че ТЕ СА шампиони. като ти е през кура кви са и що са, как да ти отговора на въпроса - "и квооо

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
devil_vas написа:hooligans написа:devil_vas написа:хахахахахахаххаха хейтъриииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
боли ме к**а за прогебняк и някви сибирски невестулки
![]()
![]()
МАНЧЕСТЕР ЮНАНЙТЕД Е ШАМПИОН другото надали има значение, мача бил слаб... пак МНОГО ВАЖНО. помнят се победителите
![]()
![]()
.
и сега срещу годината 2008 ще е изписано иматo на МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и квооо![]()
![]()
примерно - шарено. ок да сменим темата.. кой какъв фотоапарат ще купува или хладилник така съм сигурен, че всички ще са компетентни, че гледам футбоната компетентност ви куца малко![]()
![]()
![]()
.
КАТО НЕ СЕ КЕФИТЕ НА ТОВА ЧЕ МАНЧЕСТЪРА СА ШАМПИОНИ - не четете, тва е тема за това, че ТЕ СА шампиони. като ти е през кура кви са и що са, как да ти отговора на въпроса - "и квооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХЕ ХЕ ХЕ ХЕЕЕЕЕ , колега , за футбол , аз не съм компетентен ли????

- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
Всички знаеме че най големите разбирачи и специалисти на всякакви теми са тука в България,нека да не опорочаваме темата с безсмислени коментари...винаги има губещи и печелещи...на мен ми е мн интересно ако Челси а не Ман ю бяха били..сега какви щяха да са коментарите..и дали някой щеше да си прави труда да коментира съдията..мача..или нещо друго...Нека не превръщаме всяка тема в безсмислен спор...всяка страна има своите доводи и ще ги защитава до последно...Кой е шампион тази година е факт..и няма как да стане иначе.. 

-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
не съм казал, че мача е бил на ниво. но сравнявайки го с последните да речем 5 финала (като изключим Ливърпул - Милан 3:3) ставаше. предивд, че съм фен на Манчестър, това че не са изиграли мача на живота си не може да ми развали настроението от това, че са ШАМПИОНИ на Европа.
все пак не се става всеки ден носител на КЕШ. както явно много добре знаеш, щом отбираш от футбол и футболни хулиганство (каквото и значение да има това)
все пак не се става всеки ден носител на КЕШ. както явно много добре знаеш, щом отбираш от футбол и футболни хулиганство (каквото и значение да има това)
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Не мога да понасям и двата отбора, най-вече шампиона (върл фен на Арсенал съм)...ама направо умрях от кеф, когато тоя профан Анелка изпусна дузпата...лелеле направо скочих.
Тоя не мога да го понасям още от времето, когато играеше в Арсенал..типичния анти-футболист е за мене и Челси трябваше да изстрадат най-голямото страдание за да го разберат
Поздравления за феновете на Ман. Юн.

Поздравления за феновете на Ман. Юн.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
радвам се че ман. са шампиони , но мача беше пълна
ПП: а ако искаш да ти обясна за БГ футболните хулигани , пиши на кю-то....

ПП: а ако искаш да ти обясна за БГ футболните хулигани , пиши на кю-то....

Последна промяна от hooligans на Чет 22 май 2008 0:42, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”