Леко брутален клип

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

харесва ли ви клипа

Да
7
15%
Не
33
70%
Не мога да преценя
7
15%

Общо гласове: 47
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Съб 10 сеп 2005 9:16

Хммм. До сега прочетох само 3-4 смислени мнения. Отношението ни към педалите е тема на друг разговор обаче. Нещо конструктивно ще кажете ли? На кой защо МУ ХАРЕСВА и на кой защо НЕ МУ ХАРЕСВА. И НАЙ_ВАЖНОТО, защо според вас е отказано на клипа да бъде излъчен?

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Съб 10 сеп 2005 9:29

В Бг не сме толкова освободени още включително и телевизиите за да се излъчи подобен клип.От друга страна ония идиоти СЕМ веднага ще защипят телевизията показала подобем клип.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Съб 10 сеп 2005 9:40

Повечето хора не обичат гейовете, още повече, че самата целувка предизвиква при повечето от тях погнуса. Общо взето не е прието гейове да се целуват на публични места, още повече по телевизията в най-гледаното време (примерно), когато телевизия гледат и деца.
Иначе ще привлече вниманието, няма съмнение, а също и на СЕМ, които налагат солени глоби, и то не на агенцията, създала рекламата, ами на телевизията, която я излъчва, така че поради горните причини никой не иска да я пуска :wink:

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Съб 10 сеп 2005 9:59

От друга страна гейския клип на Джордж Майкъл доста се въртя по всички телевизии :D

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Съб 10 сеп 2005 10:00

А от друга страна Азис всеки ден си врътка дебелия гъз по телевизията...

Потребителски аватар
dulag
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dulag » Съб 10 сеп 2005 10:07

Дали е харесало на някой :?: :?: :?: :?: Няма такава отврат мъже да се целуват леле леле :twisted: бих повърнал , но съм на работното място

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Съб 10 сеп 2005 10:45

То и срещу клиповете на водка Екстаз имаше доста контра, но все пак с удоволствие пак гледам някоя мацка. Иначе целуващи се мъже ако видя веднъж като реклама-ще охуля продуката със сигурност и след това просто ще сменям програмата. Лично мнение

Потребителски аватар
edKo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот edKo » Вто 13 сеп 2005 14:49

Има ли коментари?
Утре като чуеш алтернативна медия, ще се сетиш ли за рекламата?
Дори е много вероятно като видиш ПЕДАЛ да се сетиш за медията.
=> Mission accomplished, Q.E.D., и т.н.
Никои не кара никои да харесва квото и да било.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 13 сеп 2005 15:44

не ми харесва клипа.тоест идеята не ми харесва.да го бяха направили с някво животно по силен ефект щеше да има.тоя да прегръща някво шимпанзе примерно и да го целува.аахахахаах е тогава хем щеше да бъде АЛТЕРНАТИВНА идея хем щеше да е приемливо що годе за телевизиите хем щеше да е забавно а не гнусно.лично мнение...

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 13 сеп 2005 18:11

edKo написа:Има ли коментари?
Утре като чуеш алтернативна медия, ще се сетиш ли за рекламата?
Дори е много вероятно като видиш ПЕДАЛ да се сетиш за медията.
=> Mission accomplished, Q.E.D., и т.н.
Никои не кара никои да харесва квото и да било.

както казах по-нагоре, рекламата на тази "алтернативна" медия е/би трябвало да е насочена към рекламодателите (собствениците на фирми, рекламни агенции и т.н.), а не към обикновенните потребители, защото те така и така ще я виждат, дори и без реклама.

Както знаем, собствениците на най-големите фирми обикновенно са най-задръстени на тема реклама и по-точно алтернативна/шокираща реклама, така че, по какъв начин точно този клип ще привлече тези хора да си инвестират парите в тази медия?

iwanst
Автомобил:
Двигател:

Клипа

Мнениеот iwanst » Пет 16 сеп 2005 8:35

Гаааааадно......:((((((((

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Re: Леко брутален клип

Мнениеот paro_k » Пет 16 сеп 2005 13:20

ОТВРАТ!!!
scuba написа:Ха да ви видя сега, колко сте свободомислещи[/b][/color]
Клипа е много идеен, но ... Не знам дали проблема е в целувката ...

Няма общо със свободномислието. Подобни отношения са противоестествени, а целувката за повечето хора - гнусна.
Иначе идея има /макар и струва ми се заимствана/, но както казва Kozunak-а, по ще се приеме шимпанзе. Разбира се без езици и онождане.

П.П. А в телевизия ММ пробвано ли е?

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Пет 16 сеп 2005 19:54

Гласувах с "не мога да преценя". Не виждам нищо оригинално нито пък нищо скандално. Двама мъже си целуват. Е и? Ако само това би трябвало да направи клипа оригинален просто авторите живеят в друго време. Аз съм на 36години половината ми живот е минал през едно доста различно време и честно казано се учудвам от тесногръдието и доста ориенталските разбирания на доста по-младите от мен хора. Нещо което си мисля че не трябва да е съвсем така. Още повече като чета доста агресивните по-горе написани мнения.
Предпочитам да се разминавам по улиците с културни педали отколокото с "мъжествени" ориенталски свине. Последните на нашта географскаширина дал господ- и продължават да се множат кат хлебарки.

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Съб 17 сеп 2005 12:39

silent написа:Двама мъже си целуват. Е и? ... Аз съм на 36години половината ми живот е минал през едно доста различно време и честно казано се учудвам от тесногръдието и доста ориенталските разбирания на доста по-младите от мен хора. ...
Предпочитам да се разминавам по улиците с културни педали отколокото с "мъжествени" ориенталски свине. Последните на нашта географскаширина дал господ- и продължават да се множат кат хлебарки.

Ако на това /подобна целувка на публично място/ му викаш КУЛТУРА, значи първата 1/5 от живота си не си научил нищо.
Освен това - обсъжда се клипа, не мненията на участниците във форума, а квалификациите ти са нарушение на правилата!

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Нед 18 сеп 2005 8:31

paro_k написа:
silent написа:Двама мъже си целуват. Е и? ... Аз съм на 36години половината ми живот е минал през едно доста различно време и честно казано се учудвам от тесногръдието и доста ориенталските разбирания на доста по-младите от мен хора. ...

Ако на това /подобна целувка на публично място/ му викаш КУЛТУРА, значи първата 1/5 от живота си не си научил нищо.
Освен това - обсъжда се клипа, не мненията на участниците във форума, а квалификациите ти са нарушение на правилата!

Щом казваш така да бъде. Уважавам мнението ти. Относно даването на квалификации. Квалифицирам но не конкретизирам и не персонифицирам и не мисля че с това нарушавам правила. Подобни целувки са ежедневие. Дали ще са между жени, мъже или между жени и мъже не виждам съществена разлика. Живеем в 21век. Това се опитвам да кажа и точно поради тази причина за мен клипа не е нито оригинален нито скандален.Иначе за мен доста странно дефинираш и интерпретираш понятието култура. Както и да е няма да влизам в полемики и безмислени спорове. Всеки да си носи кръста.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”