колегиалност
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Колега много си прав.И съм напълно съгласен с теб.Ако ние не се променим.Ако ще извънземните да ни помагат и не в евросъюз да ни вкарат няма да се оправим.Хората сложиха кофи на спирките малките пубери ги изпотрошиха.Купиха нови рейсове надраскаха ги.Направиха спирки изпотрошиха ги.Е кой ни е виновен?
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
dready написа:Абе хора вие погледнете болниците какви са ни.Пълна трагедия ,храната уйасна ,лекарства няма ,зимата е студено ,обсуйването е под всякаква критика ако не си платиш допълнително.Ти ми говориш за зоопарка.Смешна работа но важното е депутатите ни да си возят дебелите задници в чисто нови мерцедеси.Важното е богатите да стават още по богати.Важното е бензина само да се вдига няма значение че барела падна с около 5/6 долара но бензина си седи на 2 кинта а газта на левче.Важното е да го одерат жив тоя народ е тва е важното.
Напълно прав си........те за хората не се полагат грижи, аз за Зоопарка съм тръгнал да приказвам...........гледах едно филмче за САЩ, какви грижи се полагат там за животните, и как се следи дали се извършват необходимите грижи за тях.......седя и си мисля............те в БГ да полагаха грижите каквито в САЩ за животните............ще сме "бяла " държава.............
но както и да е спирам.......до тук, че само се дразня аз, а освен това и спамя яко...

VW_FEN написа:... И човека цепи на червено през другите, с риск да направи катастрофа, щото а е закъснял с две винути, а са го уволнили веднага, без никакви обезщетения... такситата и тях донякъде ги оправдавам, щото всеки гледа да изкара пари...
Какъв човек ще е тоя, дето е готов да те пребие, за да изкара пари? Друг е въпросът, че трябва да се намери начин да бъркат в джоба на собствениците, при чести нарушения на шофьорите им.
VW_FEN написа:Аз винаги пускам и давам на другите да се включват, когато обстоятелствата го позволяват.
... и когато го виждам, че е закъснял да се престрои или излиза от път без предимство, а шансовете му са нищожни. Но тарикатите, дето се опитват да ни пре**ат, ако ще две коли да са на пътя - да го д*хат!
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Paro_k имаш донякаде право но само донякаде.Нали знаеш кой винаги отстъпва? Разбира се по умния.Той тариката ще мине 1 път ,ще мине 5 пъти ,ще мине 100 пъти ,но един път няма да мине и айде в нощен труд на последната страница.Жалкото е че страдат и невинни хора.Кажи какво ще спечелиш когато не пуснеш някой ,дали ще спечелиш пари ,дали ще те повошат в работата, дали ще си оправиш стандарта на живот.Направо ще ти отговоря НИЩО няма да спечелиш.За да има колегиалност на пътя запомни че и ти трябва да си такъв.Така ,че не им се нерви по спокоината си караи VW и не им обръщаи внимание.Най важното е вечер жив и здрав да си паркираш VWто пред блока ,да си видиш гаджето или семейството и на сутринта да си го намериш там където си го паркирал разбира се 

dready, АБСОЛЮТНО си прав. НИЩО не се печели и всичко останало е по-важно, ама ... много ме дразнят. Smackbum
Все пак, ще се възползвам от съвета ти. Благодаря!
П.П. Сетих се за една древна мъдрост /мисля на Сократ/: Ако те ритне магаре, ти какво ще направиш ... ще го ритнеш и ти?
Все пак, ще се възползвам от съвета ти. Благодаря!
П.П. Сетих се за една древна мъдрост /мисля на Сократ/: Ако те ритне магаре, ти какво ще направиш ... ще го ритнеш и ти?

Последна промяна от paro_k на Пон 12 сеп 2005 15:51, променено общо 1 път.
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Искам само да добавя, че въпреки, че св София движението е кошмар, (особенно понеделник сутрин около Софийски университет!!!)шофйорите са по КОЛЕГИАЛНИ, отколкото в провинцията! Да си в голям трафик и да излизаш от улица без предимство си е проблем! Докато в София по мои наблюдения не е така! ПОЗДРАВИ за което!
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Браво, че мислим в положителна насока. Просто тази бътрешна борба, която всеки от нас води, трябва да я спечелим и това е - например мен като ме засече някоя маршрутка... едвам се удържам да не натисна газта до ламарината и да му покажа, че не е само тоя на пътя... огромни усилия ми струва на мен това нещо, но все пак успявам някак си да махна с ръка и да си кажа - "айде бегай да летиш, най-много да загубя 10 секунди време като те пусна". И на следващото кръстовище човека ми маха да мина, щот преди това съм го пуснал!!! И като видя такива хора, просто ми става драго и знам, че съм победил лошото настроение и злобата, която изпълва ежедневието ни... Това е начинът да се оправим - и на пътя, и навсякъде. Спокойствие, толерантност и доброта. (Друг е въпросът, че някой хора смятат добротата за проява на слабост и гледат да те смачкат още толкова, но това показва, че те не са хора, а просто някакви човекоподобни примати, които не знаят изобщо на кой свят са и кво правят тук.)
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Аз "човекоподобните примати" ги оправдавам заради гадния живот в България
Въпреки, че не напълно

- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нещо ми е трудно да оправдая приматите. Изключително много ме дразнят маршрутките и тарикатите. Когато спирам на светофар където знам че често се намират тарикати които да преварят цялата опашка и да се мушнат пред теб, винаги гледам да застана така че да ги затрудня максимално или да ги оставя във висящо положение. И аз като VW Fen едвам се сдържам да не догоня маршрутката, която ме е засякла. Пък и като я догоня какво ще правя? Да го засека ли? - няма да съм първия нито последния за днес; Да го напсувам ли? - и той ще ме напсува; Да сляза да го бия ли? - ще направя задръстване и всички мен ще псуват. Та когато го догоня само гледам злобно и не ми олеква.
Понякога и мен ме хващат лудите и карам като примат "голфаджия", с което не се гордея, но понягока не мога да се въздържам. Както бяхме дискутирали в по-стари теми, понякога условията налагат да караш като изверг само за да не се превръщаш в някоя жертва на пътя.
Иначе често пускам колеги на пътя и ми става много драго, когато някой ми благодари и дори понякога върне жеста.
Дай боже всички да сме по-толерантни на пътя, на всеки се случва да съгреши понякога.
Понякога и мен ме хващат лудите и карам като примат "голфаджия", с което не се гордея, но понягока не мога да се въздържам. Както бяхме дискутирали в по-стари теми, понякога условията налагат да караш като изверг само за да не се превръщаш в някоя жертва на пътя.
Иначе често пускам колеги на пътя и ми става много драго, когато някой ми благодари и дори понякога върне жеста.
Дай боже всички да сме по-толерантни на пътя, на всеки се случва да съгреши понякога.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”