Сега се сещам и за липсващото куфарче с инструменти, че може да се появи по форумите.
Чисто ново, черно на KS Tools с 94 части.

Издирват се редки фарове и стопове!!! Награда!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- RAD&KO
- Автомобил: Passat Variant B3 [3A5 35I]
- Двигател: PB 1990
- Контакти:
Галине, съчувствам ти за тази вандалщина! Адски е неприятно ...
Искам да ти кажа, че 100% дълго си следен! Хората, които са го направили са запознати с колата и с това как най-лесно и бързо да се извърши демонтажа ... Полицаите не снеха ли отпечатъци? Сигурно както при мен си изтриха ръчичките, че не можело, защото влага, после жега и не ставало ...
А, колата ми я ожмулиха в Дружба ... Опит за кражба, но съм с аларма и се показах и
. Човечето избяга ... Мам***** им!!! 
Искам да ти кажа, че 100% дълго си следен! Хората, които са го направили са запознати с колата и с това как най-лесно и бързо да се извърши демонтажа ... Полицаите не снеха ли отпечатъци? Сигурно както при мен си изтриха ръчичките, че не можело, защото влага, после жега и не ставало ...

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
a задното стъкло за какво са го чупили? ровили са в багажника ли?
това според мен е поръчка, и определено някой чете форума и си подбира като в каталог.... нямам думи. решетка фарове стопове... търсили са и панела в жабката, но не са взели CD-то.... не са наркомани, а без кола едва ли ще успеят да съберат всичко това...
това според мен е поръчка, и определено някой чете форума и си подбира като в каталог.... нямам думи. решетка фарове стопове... търсили са и панела в жабката, но не са взели CD-то.... не са наркомани, а без кола едва ли ще успеят да съберат всичко това...
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
според мен са били повече от 2-ма човека.. или 3-ма или 4-ма
фаровете са ги свалили без да се включи алармата ..
останалото което са направили ми е мътна индия направо
трябва да са били супер дръзки
според мен по колата няма да има отпечатъци и който го е направил не е криминално проявен.. това от мене го знайте ...
П.П. луд.. задното стъкло е да отворят предната врата .. там за жабката да проверят... (ако имаш в предвид задно дясно..)
фаровете са ги свалили без да се включи алармата ..
останалото което са направили ми е мътна индия направо

трябва да са били супер дръзки
според мен по колата няма да има отпечатъци и който го е направил не е криминално проявен.. това от мене го знайте ...
П.П. луд.. задното стъкло е да отворят предната врата .. там за жабката да проверят... (ако имаш в предвид задно дясно..)
Последна промяна от Vizor на Вто 27 май 2008 12:22, променено общо 1 път.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Счупен е първо страничния заден прозорец за да издърпат палчето. Опита не им е достатъчен за да се сетят, че може да има помпа за централно и то прави вакуум и неможе да издърпа. Но явно са имали достатъчно знания за да разбият задния прозорец и да откачат вакуума на помпата.
Не са наркомани. Освен това са взели доста неща и тежки, без кола няма как да са били.
Не са наркомани. Освен това са взели доста неща и тежки, без кола няма как да са били.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
group® написа:Счупен е първо страничния заден прозорец за да издърпат палчето. Опита не им е достатъчен за да се сетят, че може да има помпа за централно и то прави вакуум и неможе да издърпа. Но явно са имали достатъчно знания за да разбият задния прозорец и да откачат вакуума на помпата.
а я кажи за алармата, пищяла ли е?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”