Те летят директно до тук
Иначе най-голямото обикаляне дет съм виждал е на (баси пак нея ще намеся) тъщата
Сан Франциско - Франкфурт - Виена - Прага - Копенхаген - София

emdless4 написа:
http://vbox7.com/play:cee4b6de
scuba написа:Е МОЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО? Тия кретени вече не гледат да пристигнат в точния час. Те вече се надявам да оцелят ПОНЕ ДЕНЯ на пристигане. Скоро очаквайте да уцелват седмицата
"Самолетът на БГ Аър ще пристгне м/у понеделни и сряда. Моля оачавайте повече инфо"
ABSOLUT написа:emdless4, ти за Мexicana говориш, ако знаеш на какъв полет се возих от Cancun до Havana с кубинските авиолинии Cubana. 45 мин. полет, пушеци в кабината, тресене, шумове. Имам и видео, ама не е качено
emdless4 написа:Бритиш Еъруейз - техен пилот така кацна в Лондон веднъж, че ми побеля косата, почти на 90 градуса...
almora написа:3. България Ер е от малкото авиокомпании, която се грижи за пътниците да стигнат до крайната точка на пътуване. Имам предвид при условия на мъгла, лоша видимост и др., когато не може да се изпълни полета до дадено летище, на нейни разноски пътниците се настаняват на хотел, осигурява им се траспорт и храна. Някой ако се поинтересува мже да види, че много малко от големите авиокомпании предлагат това. Въпреки всичко хората не го разбират това.
Защо тази зима като имаше мъгли само България ер успя да превози своите пътниц /не на сто процента/, а големи авиопревозвачи като Бритиш Еъруеиз, Луфтханза, Еър Франс, Аустриан Еърлайнс и др. просто анулираха полетите си и оставиха хората да се оправят сами?
И защо българина псуваше пак нашите авиолинии, а нищо не каза за някоя чужда?
Pichaga написа:pkaramitev написа:Колеги,80% от нещата в авияцията са свързани с Метеорологията......и парите разбира се
това ясно
но я ми кажи следната ситуация
януари летях до мюнхен с луфханза
летището беше перманентно затворено поне 7-8 дни, чат пат някой самолет кацаше/излиташе
моя полет беше обеден
отивам на летището и сума ти полети на България ер отменени/закъсняващи, говорим за излитането, постоянно съобщения, че е лошо времето и няма хоризонтална видимост
викам си отекох ще спя на летището
точно преди нас полета отменен, мисля че беше за ларнака, взех си кафе и се приготвих да си ходя и опала от 7-8 полета само тоя на луфтханза светеше бординг и си излетях, а де...метео условията са еднакви за всички, защо някои летят, други не
преди това мои приятели от прованса работещи в Лондон спаха на летището 3 нощи, като ми обясниха че други полети летят, но България Ер отменя
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта