15 септември

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот МОРСКИЯ » Съб 17 сеп 2005 20:06

levonik написа: :yeaha: Да са ни живи и здрави всички ученици! Моите днес са три в училище.
И един професионален, с претенции за компетентност съвет - кротко с педала за газта им :dummy: . Не ги подлудявайте, че цялата образователна система е заприличала на една голяма цедка. Изпадат не незнаещите, а тези , които не издържат психически Screwy . На това някои му викат естествен подбор. Психиатриите са пълни с млади хора. Да ни ги пази Господ!

Абе стига глупости бе човек . Хората се радват че изпращат дацата на училище , ти за психиатрии им говориш . Не е мястото тука за такива работи .

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 17 сеп 2005 20:11

Да ме прощава даскала, нищо лично, но по лични наблюдения, дацата са си ОК, но голям % от даскалята са за психиатрия, за огромно съжалене ...

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Нед 18 сеп 2005 20:42

musura написа:Да ме прощава даскала, нищо лично, но по лични наблюдения, дацата са си ОК, но голям % от даскалята са за психиатрия, за огромно съжалене ...
Бе ако знаеш на какво са подложени и някои учители, нищо чудно, че подпушват от ушите. Докато ходех на училище ми е ставало мъчно чак за някои даскали.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 18 сеп 2005 21:29

Брат ми е даскал :) и на съдружника ми съпругата му, та имам преки наблюдения за какво иде реч ...

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Пон 19 сеп 2005 0:56

Почна им кошмара на фъстъците :deal :stll think: Smackbum Director :dontknow: :dummy: :oops: :motz:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”