Euro 2008
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
beck's написа:Снощи гледах и двата мача и съм леко разочарован от недобрия коментар. Друго си беше да дават Еврото по БТВ-има добро качество, всеки може да го гледа и правят невероятен коментар.
Коментара си беше на ниво,и използването на тъч скрийн в анализите е мн добра идея,аз съм мн доволен от първите 2 мача получи се добра игра

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Снощи се разбираме с 8 човека да седнеме някъде да пиеме по нещо у нас.
Идва часа на срещата изизам на уговорката всички са забравили, че почнало ЕУ 2008 и аз сам самичък в пусто заведение като изпра**** х*й.
От мъка се напих сам отидох в ЕУРО футбол центъра там гледам едни стари приятели пият бира зяпат сокър и през 30 сек. гледат някакави монитори с някакви коефициенти.
Викам и аз ще заложа 2 лв. на мач
без да знам резултата ужастттт. Давам парите те ми дадоха само касова бележка и викам това е колко бързо ми заминаха последните пари за бира.
Сутринта се събуждам отивам в еу. центъра давам касовата белким поне ми върнат парите. А те не стига парите ми върнаха а и 5 лв. отгоре ми дадоха
.
Сега отивам да купя за тези пари вафли и ще ги раздам всичките на малките деца около блока да им следко
Идва часа на срещата изизам на уговорката всички са забравили, че почнало ЕУ 2008 и аз сам самичък в пусто заведение като изпра**** х*й.
От мъка се напих сам отидох в ЕУРО футбол центъра там гледам едни стари приятели пият бира зяпат сокър и през 30 сек. гледат някакави монитори с някакви коефициенти.
Викам и аз ще заложа 2 лв. на мач

Сутринта се събуждам отивам в еу. центъра давам касовата белким поне ми върнат парите. А те не стига парите ми върнаха а и 5 лв. отгоре ми дадоха

Сега отивам да купя за тези пари вафли и ще ги раздам всичките на малките деца около блока да им следко

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Както е казал Гари Линекер всички играят накрая Германия печели.Дружина полска преклони глава пред немската машина.
- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
Forza Italia. Squadra Azzura 4 Ever
Последна промяна от Ицку® на Пон 09 юни 2008 13:58, променено общо 1 път.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”