Кофти случка :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
ти си луд бате , така да си оставиш нещата , от колко години живееш в БГ ? тука за 5 лв ще те пребият да ти ги вземат , ан мен ми разбиха за 2лв на седалката на колата и нищо др не са взели , ти ми говориш за тел и протмоне . за тва си купих една спортна чантичка която да си даржа документите и протомонето
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Много ви благодаря...на всички... Сега осъзнавам, колко грешни ходове съм направил... connor cane - бабата ги е донесла на адреса,който е пишело на личната ми карта...документите вече са в мен, а иначе дори и с големия талон да си...като нямаш книжка... е вече имам де
Доста ми олекна за документите, че се върнаха...и портфейла, щото е хубав и ми е подарък
Почти не ме е яд вече... дори сега ще си взема още по-хубав телефон...

- aleksnlnl
- Автомобил:
- Двигател:
skotis написа:Много ви благодаря...на всички... Сега осъзнавам, колко грешни ходове съм направил... connor cane - бабата ги е донесла на адреса,който е пишело на личната ми карта...документите вече са в мен, а иначе дори и с големия талон да си...като нямаш книжка... е вече имам деДоста ми олекна за документите, че се върнаха...и портфейла, щото е хубав и ми е подарък
Почти не ме е яд вече... дори сега ще си взема още по-хубав телефон...
колега като си вземиш друк по хубав телефон него оставяи по скамеийките

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кофти случка :(
skotis написа: На сутринта една баба ми донесе потрфейла с документите вътре...това поне ме зарадва...
Колега, ти трябва банкет да вдигнеш, а на бабата ако не си и дал поне една пенсия да и се отблагодариш не знам....
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
За това - не повече от 50-100 лв в мен!
Като ми дават заплата я превеждат по сметката, от там когато и каквото ми потрябва дърпам от най-близкия банкомат.
Двата телефона си ги държа в чанта за фотоапарат на врата.
Кифле, не се ли събрахте после бойна групичка да посъветвате съученичката? Аз лично бих си нарушил доста принципи за някоя такава...
Като ми дават заплата я превеждат по сметката, от там когато и каквото ми потрябва дърпам от най-близкия банкомат.
Двата телефона си ги държа в чанта за фотоапарат на врата.
Кифле, не се ли събрахте после бойна групичка да посъветвате съученичката? Аз лично бих си нарушил доста принципи за някоя такава...
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
уф ужас голям е знам от личен опит...говорих по телефона и портфела си съм го оставил на скута..така излизам от колата...влизам в заведение тръгвам да плашам няма портфейл сичо вътре карти документи мой на колата затраховки прегледи абе всичко...излизам и гледам портфейла си на три метра в градинката до едно дърво...всичко си му вътре...от 37лв и стотинки намерих 20лв и стотинки..викам си добър крадещ остаил ми е пари за сметката...абе не ги е видял в другата преградка заспата инак неаше да ги остави...та знам кво е...бях прежалил парите че с документите какъв чеп е не е истина...
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Много кофти история, но важното е, че докуметите са в теб. Поне почерпи ли бабето
!
Без връзки в полицията нищо няма да стане! Имам познати, които са се обръщали към полицията за откраднати телефони - ако има 1-2 позвънявания - действат, ако не пишат в архива, че си бил на тая и тая дата и те тва е!

Без връзки в полицията нищо няма да стане! Имам познати, които са се обръщали към полицията за откраднати телефони - ако има 1-2 позвънявания - действат, ако не пишат в архива, че си бил на тая и тая дата и те тва е!
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
ISRalien написа:За това - не повече от 50-100 лв в мен!
дам, повече пари в мен само ако ми се налага да взимам нещо. при мен случката беше следната.
става точно на 14 февруари. бяхме на кафе в пловдив и на масата си забаравям портмонето с парите. жив късмет, че парите ми бяха отделно от документите.
та... сещам се че ми няма парите чак когато ми потрябваха, а бяха минали да кажем 1 час от както бяхме станали. съотвтно се върнах в завадението, което беше затворило. на сутринта първа китка в 07.00 чакам да отворят. говоря с една от сервитьорките, казва ми че нищо не са намерили,също така ми каза да се обадя по късно като дошла втората смяна. е отговора беше същия. пожелах им само лоши неща (надявам се да им се случили

колегата да благодари, че са му върнали документите, да пие една студена вода и другия път да внимава повече

Върни се в “ОФФ-Топик - други”