:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Кофти случка :(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Сря 11 юни 2008 11:04

ти си луд бате , така да си оставиш нещата , от колко години живееш в БГ ? тука за 5 лв ще те пребият да ти ги вземат , ан мен ми разбиха за 2лв на седалката на колата и нищо др не са взели , ти ми говориш за тел и протмоне . за тва си купих една спортна чантичка която да си даржа документите и протомонето

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Сря 11 юни 2008 11:20

Много ви благодаря...на всички... Сега осъзнавам, колко грешни ходове съм направил... connor cane - бабата ги е донесла на адреса,който е пишело на личната ми карта...документите вече са в мен, а иначе дори и с големия талон да си...като нямаш книжка... е вече имам де :) Доста ми олекна за документите, че се върнаха...и портфейла, щото е хубав и ми е подарък :) Почти не ме е яд вече... дори сега ще си взема още по-хубав телефон...

Потребителски аватар
aleksnlnl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleksnlnl » Сря 11 юни 2008 11:31

skotis написа:Много ви благодаря...на всички... Сега осъзнавам, колко грешни ходове съм направил... connor cane - бабата ги е донесла на адреса,който е пишело на личната ми карта...документите вече са в мен, а иначе дори и с големия талон да си...като нямаш книжка... е вече имам де :) Доста ми олекна за документите, че се върнаха...и портфейла, щото е хубав и ми е подарък :) Почти не ме е яд вече... дори сега ще си взема още по-хубав телефон...

колега като си вземиш друк по хубав телефон него оставяи по скамеийките :wink:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Re: Кофти случка :(

Мнениеот dermeister » Сря 11 юни 2008 11:51

skotis написа: На сутринта една баба ми донесе потрфейла с документите вътре...това поне ме зарадва...

Колега, ти трябва банкет да вдигнеш, а на бабата ако не си и дал поне една пенсия да и се отблагодариш не знам....

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Сря 11 юни 2008 12:01

много лошо :shock
на мен са ми взимали портфейла и документите от ПС клуб, някво дете от джоба на якето ми и се усетих веднага :twisted:
нз ква е причината, но да носиш толкова пари и то на пейка е адски тъпо

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 11 юни 2008 14:19

За това - не повече от 50-100 лв в мен!
Като ми дават заплата я превеждат по сметката, от там когато и каквото ми потрябва дърпам от най-близкия банкомат.
Двата телефона си ги държа в чанта за фотоапарат на врата.

Кифле, не се ли събрахте после бойна групичка да посъветвате съученичката? Аз лично бих си нарушил доста принципи за някоя такава...

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Сря 11 юни 2008 17:09

santo_trafficante написа:с полицията с жалба по имеи
ще го намерят ако имат желание :wink:

:да:

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Сря 11 юни 2008 18:33

уф ужас голям е знам от личен опит...говорих по телефона и портфела си съм го оставил на скута..така излизам от колата...влизам в заведение тръгвам да плашам няма портфейл сичо вътре карти документи мой на колата затраховки прегледи абе всичко...излизам и гледам портфейла си на три метра в градинката до едно дърво...всичко си му вътре...от 37лв и стотинки намерих 20лв и стотинки..викам си добър крадещ остаил ми е пари за сметката...абе не ги е видял в другата преградка заспата инак неаше да ги остави...та знам кво е...бях прежалил парите че с документите какъв чеп е не е истина...

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Сря 11 юни 2008 20:01

ако намериш телефона ще намериш и тези които са ти взели нещата,успех
и влагаи повече старание в това да си пазиш вещите

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Сря 11 юни 2008 20:26

Радвай се че документите са си в теб, че какв оходене по мъките е ...
Това ще ти е за поука, колкото и гадна да е в момента

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 11 юни 2008 20:34

Кофти случка - забрави за милицията - и за телефона!
:roll: :( :( :(
Все пак не губи надежда!!! :roll:
Може пък и да помогнат!!! :предавам се

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Сря 11 юни 2008 23:12

Много кофти история, но важното е, че докуметите са в теб. Поне почерпи ли бабето 8) !
Без връзки в полицията нищо няма да стане! Имам познати, които са се обръщали към полицията за откраднати телефони - ако има 1-2 позвънявания - действат, ако не пишат в архива, че си бил на тая и тая дата и те тва е!

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Сря 11 юни 2008 23:26

ISRalien написа:За това - не повече от 50-100 лв в мен!

дам, повече пари в мен само ако ми се налага да взимам нещо. при мен случката беше следната.
става точно на 14 февруари. бяхме на кафе в пловдив и на масата си забаравям портмонето с парите. жив късмет, че парите ми бяха отделно от документите.
та... сещам се че ми няма парите чак когато ми потрябваха, а бяха минали да кажем 1 час от както бяхме станали. съотвтно се върнах в завадението, което беше затворило. на сутринта първа китка в 07.00 чакам да отворят. говоря с една от сервитьорките, казва ми че нищо не са намерили,също така ми каза да се обадя по късно като дошла втората смяна. е отговора беше същия. пожелах им само лоши неща (надявам се да им се случили :twisted:) теглих им една майна и по живо по здраво. сумата не беше кой знае колко - 300 лева. но чувството е супер тъпо. затова от тогава пари с мен само колкото ми трябват особоенно вечер по кафетата. и другото важно нещо парите винаги да са ми отделно от документите. :wink:

колегата да благодари, че са му върнали документите, да пие една студена вода и другия път да внимава повече :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”