Мога ли с уеб камера да направя временно наблюдение...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Smoke написа:директно към телевизора ще разберре че някой му магани паркинга само ако гледа 24/7 този канал...сваля се програма от нет-а (поради правилата няма да давам линк) която си бачка на компа като записва всичко от камерата на харда ти. прибираш се гледаш го и така...има си и някакви опции за филтриране на запис които може да са ти от полза...
итс симпъл
Дай линк и на мен
Има един друг вариант, който ще е с кристално качество - взема се евтин цифров фотоапарат на канон, който се поддържа от алтернативния фърмуеър CHDK. Слага му се този фърмуеър и после има скриптове, които позволяват да се снима през определен интервал от време а мисля че имаше и за движение. Естествено цялата работа става по-сложна отколкото да се купи готово решение, но резултата трябва да е по-добър от уеб камера.
- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
Smoke написа:директно към телевизора ще разберре че някой му магани паркинга само ако гледа 24/7 този канал...сваля се програма от нет-а (поради правилата няма да давам линк) която си бачка на компа като записва всичко от камерата на харда ти. прибираш се гледаш го и така...има си и някакви опции за филтриране на запис които може да са ти от полза...
итс симпъл
Прати ми и на мене на ЛС линка на тази програма
Върни се в “ОФФ-Топик - други”