:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Мога ли с уеб камера да направя временно наблюдение...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Сря 11 юни 2008 19:48

Има едни безжични , нямат име :oops: Made in China самата камера може да работи и с 9 волтова батерия и с адаптер ,можеш да я сложиш навсякъде . Върши добра работа гледаш направо на телевизора .

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Сря 11 юни 2008 20:33

Smoke написа:директно към телевизора ще разберре че някой му магани паркинга само ако гледа 24/7 този канал...сваля се програма от нет-а (поради правилата няма да давам линк) която си бачка на компа като записва всичко от камерата на харда ти. прибираш се гледаш го и така...има си и някакви опции за филтриране на запис които може да са ти от полза...
итс симпъл

Дай линк и на мен

Потребителски аватар
vetmed
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vetmed » Сря 11 юни 2008 21:54

red rider написа:Има едни безжични , нямат име :oops: Made in China самата камера може да работи и с 9 волтова батерия и с адаптер ,можеш да я сложиш навсякъде . Върши добра работа гледаш направо на телевизора .

Къде ги има тези , освен в Чайна?

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Чет 12 юни 2008 9:03

Има един друг вариант, който ще е с кристално качество - взема се евтин цифров фотоапарат на канон, който се поддържа от алтернативния фърмуеър CHDK. Слага му се този фърмуеър и после има скриптове, които позволяват да се снима през определен интервал от време а мисля че имаше и за движение. Естествено цялата работа става по-сложна отколкото да се купи готово решение, но резултата трябва да е по-добър от уеб камера.

Потребителски аватар
stefi_pavlov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stefi_pavlov » Чет 12 юни 2008 10:04

дайте някакъв софтуер с който може да правя запис че в момента за 2 дни и харда е FULL. не6то което да го компресира ли и аз незнам какво точно

Потребителски аватар
yeti123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yeti123 » Чет 12 юни 2008 10:07

Smoke написа:директно към телевизора ще разберре че някой му магани паркинга само ако гледа 24/7 този канал...сваля се програма от нет-а (поради правилата няма да давам линк) която си бачка на компа като записва всичко от камерата на харда ти. прибираш се гледаш го и така...има си и някакви опции за филтриране на запис които може да са ти от полза...
итс симпъл

Прати ми и на мене на ЛС линка на тази програма

Върни се в “ОФФ-Топик - други”