Идиоти... поредната обрана кола
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Отвратително!!! Преди седмица на мен някой педал пред блока ми надраскал боята на колата чак до ламарината... Абе познаваме се... Ако има да каже нещо да вземе да звънне на вратата и да каже "Глей сега пич, не ме кефи къде паркираш или просто ти не ме кефиш", а той като някакъв плужек да ми надраска колата. И к'во разбрах от това? Нищо! Никого не запушвам, не преча не пешеходци, не спирам на никого на мястото, не съм се карал с никого! Еба ли му майката защо я надраскаха....
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
the_new_one написа:Отвратително!!! Преди седмица на мен някой педал пред блока ми надраскал боята на колата чак до ламарината... Абе познаваме се... Ако има да каже нещо да вземе да звънне на вратата и да каже "Глей сега пич, не ме кефи къде паркираш или просто ти не ме кефиш", а той като някакъв плужек да ми надраска колата. И к'во разбрах от това? Нищо! Никого не запушвам, не преча не пешеходци, не спирам на никого на мястото, не съм се карал с никого! Еба ли му майката защо я надраскаха....
защото живееш в БГ?
- KING-T
- Автомобил: VW Bora TDI 90кс
- Двигател: AGR 2000г
saiman написа:schnitzer40 написа:Да в Русе ...jetttlii написа:Ама това в Русе ли бе![]()
![]()
![]()
![]()
В кой квартал?
![]()
![]()
Мисля,че колегата е от кв."Чародейка",но може и да бъркам.Едната снимка от гаража му е от там.Иначе това ,което са направили пе....алите е направо свинщина.Да мрат ма..ка им да е..а.. и наркомани смотани.

- schnitzer40
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не не съм от ЧародейкитеKING-T написа:saiman написа:schnitzer40 написа:Да в Русе ...jetttlii написа:Ама това в Русе ли бе![]()
![]()
![]()
![]()
В кой квартал?
![]()
![]()
Мисля,че колегата е от кв."Чародейка",но може и да бъркам.Едната снимка от гаража му е от там.Иначе това ,което са направили пе....алите е направо свинщина.Да мрат ма..ка им да е..а.. и наркомани смотани.

- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера на един познат му откраднаха аудито от гаража.... Наглост.Вече на нищо не се учудвам
Последна промяна от ZLaTa_KiFLa на Сря 18 юни 2008 15:17, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”