давате ли бакшиши на БЕНЗИНОСТ. като ви измият стъклата?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Давате ли бакшиш като ви измият стъклата/фаровете по БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ?

зак'во да им давам, това им влиза в задължението!
138
44%
зак'во да им давам, да не съм ги карал да мият!
34
11%
давам когато имам дребни...
79
25%
винаги давам!
31
10%
не давам да ми мият стъклата!
29
9%

Общо гласове: 311
Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 18 юни 2008 10:01

zaro написа:Има пичове дето отиват, вземат ти течност за чистачки, наливат ти я, досипват ти вода .

не благодаря.вземе ми налее течност за чистачки в антифриза че да се разпеня по пътя :lol:
а номера с "нямам да ви върна" е редовен

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 18 юни 2008 10:04

Ако ми измие стъклата бензинаджията винаги му оставям лев

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Сря 18 юни 2008 10:04

chinadracon написа:да, и това го има... забелязал съм, че доста повече се стараят да чистят нови коли и лимузини, доста е дразнещо :evil:

Така е когато някой с готина кола отиде да зарежда ония скачат всичките чак ще му направят свирка :evil:

Аз като ида с Голф 3 все едно сам категория каруца смърдяща на лайна. То не идват при мене даже да зареждат сам си палня с пистолета. А отсреща се събрали 5 човека си праскат мохабета.

Бакшиш от мен на тия я пак ? :evil:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 18 юни 2008 10:04

Smoke написа:
zaro написа:Има пичове дето отиват, вземат ти течност за чистачки, наливат ти я, досипват ти вода .

не благодаря.вземе ми налее течност за чистачки в антифриза че да се разпеня по пътя :lol:
а номера с "нямам да ви върна е редовен"

Много па си критичен.
ти какво работиш.
защото аз имам познати банкери, които вероятноста да го направят това е три пъти по голяма от момчето на бензиностанцията mhihi mhihi mhihi mhihi
иначе аз съм оправно момче и мога и сам да си проверя гумите, да си налея гориво и да си измия стъклата.
обаче доста мадами немогат.
естествено като ти слезне някоя кифла наточена на едната колонка и аз на другата ще идат при нея.
и тя ще им остави 2 лева, а аз не, защото за нея те са богове, толкова много разбират, а аз знам че нищо не са направили за мене mhihi mhihi mhihi

Та така, за всеки влак си има пътници

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Сря 18 юни 2008 10:05

Slayera написа:на бензинджийте давам и на сакатите по светофарите давам /не тия дето мият стъкла/. обаче много мразя разни тарикати по дискотеки и барове като си взимаш нещо да ми кажат "неам да ти върна" примерно 5лв. :shock като миналото лято на какао бийч, взимам си аз от бара некъв чай дето струва 5-6лв. давам му 10 и оня гей ми вика неам да ти върна и то не само на мен ми на всички. там все нямат да върнат :a boi de

... по светофарите давам само на сакати или стари хорица (без значение на етническа принадлежност)... ама да ми излезе с бебенце в ръце и да проси по светофарите-сори!

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 18 юни 2008 10:06

така е грешки стават по всяко време :lol:
ама се оплакваха тука хора....омг наляха на бензиновия голф дизел.
сипаха ми масло за кутията при съединителя ала бала...
предпочитам сам :lol:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 18 юни 2008 10:09

Smoke написа:така е грешки стават по всяко време :lol:
ама се оплакваха тука хора....омг наляха на бензиновия голф дизел.
сипаха ми масло за кутията при съединителя ала бала...
предпочитам сам :lol:

Това ти казвам, и аз предпочитам сам защото мога, друг е въпроса дали искам,
обаче грам не се обиждам като обслужат някой с по хубава кола или крака от моите.
виж в заведенията не е така, няколко пъти съм се опитвал на две питиета да влеза в кухнята да си сготвя сам че ням акой да ме обслужи, амам найси, не ме пускат.
та и аз понякога оставям до стотинка mhihi mhihi

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Сря 18 юни 2008 10:19

според мен ако си заслужава човека и виждаш, че със сърце старателно ти налее, измие прозореца да дадеш, или пък в заведение като го прави с финес, а не насила - тогава да, с удоволствие. обаче да ми дойде некъв супер кисел сервитьор или бензинджия - аре бегай, да не е твое това заведение! като вчера сядаме на новата бирария на ариана и некъв супер кисел дърт сервитьор се правеше на ебати началника - бавеше се, като поръчваш се бързаше и с какъв кеф съобщаваше това няма, онова няма, аре нали бяхте готови /щото аз му викнах че сме бързи - две бири и картофи/. после какво очаква - един голям к.. в сметката, броих му ги точно и да си е.ава п.чката лелина

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Сря 18 юни 2008 10:31

kacho написа:според мен ако си заслужава човека и виждаш, че със сърце старателно ти налее, измие прозореца да дадеш, или пък в заведение като го прави с финес, а не насила - тогава да, с удоволствие. обаче да ми дойде некъв супер кисел сервитьор или бензинджия - аре бегай, да не е твое това заведение! като вчера сядаме на новата бирария на ариана и некъв супер кисел дърт сервитьор се правеше на ебати началника - бавеше се, като поръчваш се бързаше и с какъв кеф съобщаваше това няма, онова няма, аре нали бяхте готови /щото аз му викнах че сме бързи - две бири и картофи/. после какво очаква - един голям к.. в сметката, броих му ги точно и да си е.ава п.чката лелина

Еее, това е щото не сте били атрактивни - две бири и картофки :D Но това е дълга тема...

Потребителски аватар
pit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pit » Сря 18 юни 2008 10:31

Може да им влиза в задълженията, но на таксито защо давате? Нали му плащате за да Ви вози? А на фризьорката си? :lol: Чакай да не чуе жената, че тя е фризьорка :lol:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 18 юни 2008 10:34

с таксиджиите няма оправия, по добре да си замълчиш, отколкото да се разправяш, а и не им даваш а те си вземат.
а за фризьорите за първи път чувам че се оставял бакшиш :shock :shock :shock

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Сря 18 юни 2008 10:37

с таксиджиите няма оправия, по добре да си замълчиш, отколкото да се разправяш, а и не им даваш а те си вземат.
а за фризьорите за първи път чувам че се оставял бакшиш

е, оставя се, оставя се, особено ако си доволен а не са те направили някой ръб, но пак в рамките на кинта, колко повече :dontknow:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 18 юни 2008 10:39

е то аз като се подстригвам сам от де да ги знам тея неща
mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Сря 18 юни 2008 10:39

Когато имам стотинки им давам, зависи и от човека. Понякога има свестни и много любезни момчета и им давам, че и без това дишат тия отрови там по цял ден. Понякога има некой борсук, дето изобщо не разговарям с него, само му казвам колко да сипе.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 18 юни 2008 10:52

Абе истината е че при нас бакшиша се е превърнал в "лек рекет" :lol: Ама така е нали живеем на "изток" трябва да ни видят сички кви "широко скроени личности сме".Принципно би трябвало в сънвременния икономически свят всяко нещо да се заплаща и да си е описаната точната цена - в някой заведения си има % обслужване и си го даваш точно.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”