zaro написа:Има пичове дето отиват, вземат ти течност за чистачки, наливат ти я, досипват ти вода .
не благодаря.вземе ми налее течност за чистачки в антифриза че да се разпеня по пътя

а номера с "нямам да ви върна" е редовен
chinadracon написа:да, и това го има... забелязал съм, че доста повече се стараят да чистят нови коли и лимузини, доста е дразнещо
Smoke написа:zaro написа:Има пичове дето отиват, вземат ти течност за чистачки, наливат ти я, досипват ти вода .
не благодаря.вземе ми налее течност за чистачки в антифриза че да се разпеня по пътя![]()
а номера с "нямам да ви върна е редовен"
Slayera написа:на бензинджийте давам и на сакатите по светофарите давам /не тия дето мият стъкла/. обаче много мразя разни тарикати по дискотеки и барове като си взимаш нещо да ми кажат "неам да ти върна" примерно 5лв.като миналото лято на какао бийч, взимам си аз от бара некъв чай дето струва 5-6лв. давам му 10 и оня гей ми вика неам да ти върна и то не само на мен ми на всички. там все нямат да върнат
Smoke написа:така е грешки стават по всяко време![]()
ама се оплакваха тука хора....омг наляха на бензиновия голф дизел.
сипаха ми масло за кутията при съединителя ала бала...
предпочитам сам
kacho написа:според мен ако си заслужава човека и виждаш, че със сърце старателно ти налее, измие прозореца да дадеш, или пък в заведение като го прави с финес, а не насила - тогава да, с удоволствие. обаче да ми дойде некъв супер кисел сервитьор или бензинджия - аре бегай, да не е твое това заведение! като вчера сядаме на новата бирария на ариана и некъв супер кисел дърт сервитьор се правеше на ебати началника - бавеше се, като поръчваш се бързаше и с какъв кеф съобщаваше това няма, онова няма, аре нали бяхте готови /щото аз му викнах че сме бързи - две бири и картофи/. после какво очаква - един голям к.. в сметката, броих му ги точно и да си е.ава п.чката лелина
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта