Пазарували ли сте от get.bg ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Чет 26 юни 2008 21:31

ISRalien написа:
Uneek написа:Парфюмите са качествени на 100%
Пазарувал съм 5-6 пъти парфюми и тестери от тях, и съм сравнявал със същите купени от Гърция - няма никаква разлика.
Така че за парфюмите нямат грешка. Аз и телефон съм купувал от тях, но беше доста отдавна, сега не знам как са...

В смисъл парфюма си е парфюм и не е тестер сега, така ли?

Има си и тестери и парфюми. Ако искаш тестер е по-евтин, защото по принцип не е предназначен за продажба, но те го продават . А това което е в тестера е 1 към 1 с парфюма ;)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 26 юни 2008 21:55

Uneek написа:
ISRalien написа:
Uneek написа:Парфюмите са качествени на 100%
Пазарувал съм 5-6 пъти парфюми и тестери от тях, и съм сравнявал със същите купени от Гърция - няма никаква разлика.
Така че за парфюмите нямат грешка. Аз и телефон съм купувал от тях, но беше доста отдавна, сега не знам как са...

В смисъл парфюма си е парфюм и не е тестер сега, така ли?

Има си и тестери и парфюми. Ако искаш тестер е по-евтин, защото по принцип не е предназначен за продажба, но те го продават . А това което е в тестера е 1 към 1 с парфюма ;)

имам опит с парфюми и мога да ви кажа, че понякога тестера е по-силен от продукта в търговската мрежа :idea: :wink:

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Чет 26 юни 2008 21:57

И аз имам завиден опит и мога да ти кажа че е 1 към 1 ;)
А и логически би трябвало това което тестваш да отговаря на продукта който се очаква да си купиш като потребител

Потребителски аватар
dimitarpetrov
Автомобил: HONDA CR-V 2003
Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp

Мнениеот dimitarpetrov » Пет 27 юни 2008 7:27

Купих на жената телефон от там миналата година - няма проблем, поне за сега, за сравнение - преди година си взех телефон от ТЕХНОПОЛИС - гаранционният сервиэ е та*ак - на телефона му пада батерията за 2 дни при 20 мин. говорене! Пробвах и с нова батерия - същото - отивам за гаранционене сервиз - викат ми че му нямало нищо. И така - 5 (пет) пъти! то дъ съм пробвал с друго зарядно и т.н. Накрая гаранцията изтече и да ми е честито! Просто чипа, който се занимава със зареждането вътре в апарата се е скапал, но понеще платката е залята не може да се смени само той а цялата платка. И не им се ще да се набутват. За капак в сервиза като провериха по номера телефона се оказа че е продаден в Киргзстан или Казахстан!?!?!?
За ГЕТ.бг единственото, което ми казаха в сервиза е че МАЙ продавали стари телефони (или мокрени, ремонтирани и т.н.) в нови пластмаси. Не знам до колко е вярно. Този на жената си работи перфектно.

koki_racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koki_racing » Пет 27 юни 2008 7:45

Няма да имаш проблеми,аз също преди няколко месеца си взех телефон за 300 лева и всичко беше ок! :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”