Възмутен съм от липсата на колегиалност и човещина!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вчера и аз ви видях случката, доката се возех в един автобус. Отначало доката седяхме на сфетофара гледам някаква двойка черна на цвят, но ми беше странно защо капака и дясната й страна са на бял прах. После като минавахме точно до колата загрях, че вероятно е горяла. Ако не се сещам погрешно двойката имаше стикер за газова уредба, добре че сте го овладяли огъня и не се е стигнало до сериозни последствия. Иначе браво за постъпката и аз ако видя нещо подобно бих спрял да помогна като колегите.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Евала момци!!!
Трябва да се помага, дори и с питане дали е нужна помощ.
Язе лани като се запалих на околомръсното у столицата па спре само една кола от форума. Верно че бех угасил вече, ама човека спря и се поинтересува въпреки че беше с резервната гума на колата. Другите шофери не ги е еня ама ич даже.
Още веднъж ЕВАЛА!!!
Трябва да се помага, дори и с питане дали е нужна помощ.
Язе лани като се запалих на околомръсното у столицата па спре само една кола от форума. Верно че бех угасил вече, ама човека спря и се поинтересува въпреки че беше с резервната гума на колата. Другите шофери не ги е еня ама ич даже.
Още веднъж ЕВАЛА!!!
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Не съм видял , а и не бях наблизо.Сега виждам писаното.
Посоченото място е на 20-30м от нас. Да дава колата пред нас -имам инструменти , кабели, поялник , удължители. Тел 0 888 44 88 74 Красимир. тегля дърпам - да свирка.
Спокойно може да я остави пред вратата ми за съхранение за дълго време.
Мога да го водя по магазини, има и някой останал чарк от 2 ка
Посоченото място е на 20-30м от нас. Да дава колата пред нас -имам инструменти , кабели, поялник , удължители. Тел 0 888 44 88 74 Красимир. тегля дърпам - да свирка.
Спокойно може да я остави пред вратата ми за съхранение за дълго време.
Мога да го водя по магазини, има и някой останал чарк от 2 ка
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
rosy написа:С риск да ме освиркате може ли да ми кажете при положение, че вече са спряли коли и помагат, защо трябва и други да спиратВ смисъл другите като спрат какво ще помогнат освен да цъкат
с риск да те засегна ще ти задам въпроса -а ако ти се слу4и на тебе и един 4овек не е достатъ4ен

ще дам пример от миналото лято някъде по аутобаните в немско:беше се преобърнала жена с алфа 166(5 мин по рано беше ме изпреварила доста бързо)то4но за няма и десет минути се бяхме спрели над 25коли и всеки помага с каквото може...........
никои не е застрахован от нищо на път
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Евала на всички, които се отзовават в подобни ситуации, евала на колежката Persefona, щото тоя случай ми припомня нейната кофти поредица
Damian01, какъв пожарогасител имаш? Колко струва? Колко ти струва сега пълненето му? Интересувам се живо, защото съм с един "дезодорант" който сигурно и цигара няма да изгаси...

Damian01, какъв пожарогасител имаш? Колко струва? Колко ти струва сега пълненето му? Интересувам се живо, защото съм с един "дезодорант" който сигурно и цигара няма да изгаси...
Един път баща ми му се запали колата на един булевард, мосвич алеко кенефче е колата ама баща ми си я обича и таркаля, но за беда нема пожарогасител и сваля якето и с него ше спира оганя то само си изгурил рацете и одрал ма се опитва. И идва едно момче с голфче вади пожарогаситела и почва да му гаси колицата добре че той е спрял иначе баща ми оставаше без каручката си, евала на момчето. И щеше да гледа как му изгаря возилцето.
- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Подобна история ми се случи зимата на Хайнбуаз изпревари ни един Ford Focus новичък беше и продължи да изпреварва напред. Аз бях на задната седалка с един приятел, а майка му караше. Направи ми впечатление че тоя с Forda изпревари малко без да има видимост ама си викам айде мина. Да ама точно на върха гледам Forda забит в скалите и един джип леко забран от едната страна. Момчето с Forda за да избегне челния удар директно се беше качил по камъните. Колата беше смляна момчето беше излязло от колата, но имаше и жена в колата. Казах на майката на моя приятел да спре някъде понеже имаше къде да отбие и да идем да помогнем ако можем, а нейните думи бяха: " там ли трябваше да стигнеш бе мойто момче" и подмина при което аз много се изнервих ама няма и какво да кажа защото несъм с моята кола. Затова докато не се промени мисленето няма оправия. Никой не мисли че утре и на него ще му се наложи да му помогнат и тогава ще вика да му е*а майката що никой не спира да ми помогне.
вчера сутринта в 3;50 катастрофирах на магистрала Тракия(тежка катастрофа),кат-пристигнаха на мястото след 30 мин. през това време минаха над 100 автомобила(леки,тежкотоварни) никой не спря дори само да попита има ли пострадали,дали има нужда от първа помощ?що за народ е българина?няма втори такива,дори и най-долните си помагат повече,правете си изводи...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”