Globul.bg написа:Тарифата от 0.00 лв. на минута важи за разговори към един избран номер от мрежата на GloBul за периода до 31.05.2006 г
ГОВОРЕТЕ БЕЗПЛАТНО ОТ 21:00 ДО 05:00
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ГОВОРЕТЕ БЕЗПЛАТНО ОТ 21:00 ДО 05:00
shenko написа:който не е чул за промоцията на М-тел да знае новата предплатена услуга на оператора предлага безплатни разговори в мрежата си до30.06.2006г. пакета се казва free prima party!!!!! безплатните разговори са след 21:00 до 05:00 часа цената на пакета е 15лв с включени 10лв за разговори през останалото време!
Аз си взех една,и вече я....пробвах

За сега...only 50min

С ръка на сърцето,колкото и да ме е яд на MTEL(точно заради безплатните разговори от 18.09) промоцийката си я бива.
Абе с две думи - почти не им се сърдя вече,а към 30.06.2006г живот и здраве изобщо няма да им се сърдя

- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tyo написа:shenko написа:който не е чул за промоцията на М-тел да знае новата предплатена услуга на оператора предлага безплатни разговори в мрежата си до30.06.2006г. пакета се казва free prima party!!!!! безплатните разговори са след 21:00 до 05:00 часа цената на пакета е 15лв с включени 10лв за разговори през останалото време!
Аз си взех една,и вече я....пробвах![]()
За сега...only 50minПосле звънях на "1111" 10-те лева си стоят
:
С ръка на сърцето,колкото и да ме е яд на MTEL(точно заради безплатните разговори от 18.09) промоцийката си я бива.
Абе с две думи - почти не им се сърдя вече,а към 30.06.2006г живот и здраве изобщо няма да им се сърдя
мен пък точно ситуацията от 18.09 ме притеснява пак, сега народа като се зариби с тези карти и след 21.00 и да искаш да си платиш няма да може да се свържеш. Дано поне си подсилят мрежата малко.
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
jettro написа:сега народа като се зариби с тези карти и след 21.00 и да искаш да си платиш няма да може да се свържеш.
Точно поради тази причина Мтел пускат само една серия от тези карти и това е. Кой вземал вземал.
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Днес и аз си взех! Много е яко!!!
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Free Prima Party
zaio_baio написа:Според мен безплатен обяд няма ......

има колега,има

Free Prima Party е точно безплатен обяд

п.п. Вече съм навъртял 5~6 часа

а цената на черно вече мина 50 кинта
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз взех една и жената взе една за баща й. В единия офис на м-тел взеха последните 2 точно преди нас. Отидохме до друг офис и чакахме поне половин час за да си вземем. Това беше преди 3-4 дни. Сега вече са почти неоткриваеми.
VWCLUB в класацията на BGtop.net
°niksi°
VWCLUB в класацията на BGtop.net
°niksi°
аз имам
имам такива прима карти.пуснете лс и 6те се разберем как да ви ги изпратя.
относно бфрее има на4ин как да смените номера за разговор.знам го 6тото бачкам в глобул.става така-отивате на 123,после 4 и отивате в менюто за смяна на номер.единственото кофти е че смяната струва о.60ст.
ама ако говорите 2030 мин. си струва.няма такова не6то като ограничение
в минутите/300/
относно бфрее има на4ин как да смените номера за разговор.знам го 6тото бачкам в глобул.става така-отивате на 123,после 4 и отивате в менюто за смяна на номер.единственото кофти е че смяната струва о.60ст.
в минутите/300/
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: аз имам
zews написа:имам такива прима карти.пуснете лс и 6те се разберем как да ви ги изпратя.
в минутите/300/
За ограничението от 300 минути можеш да провериш директно в сайта на Глобул-написали са го хората Mr Green Fun
http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=1082
Сега кликни на 0,00 лв и се наслаждавай!
Чудесата на уеб форматирането вече изместват ситния шрифт от старите договори! Не е трудно да се промени номера, но вече към новия номер не важи промоцията...и това го пише в сайта

А за Примата - ти хубаво продаваш, ама на каква цена са вече...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”