Да помогнем на Михаил Цонков
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
В казармата как даваха награди по време на караул за заловени натрапници на теротпроята на поделението. Същото е и в този случей, но не наште управници решили да съдят човечеца вместо да го поощрят и да започнат да се спират набезите на турчулята в наште земи. Подкрепям го напълно с две ръце. А в България друг начин за съпротива срещу управниците от подписки и стачки няма за съжаление.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Сега научавам за този случай.
Наистина трябва да се подкрепят българите, но не съм бил, не съм видял, не съм запознат ... кой знае какво ще излезе... я турския гражданин контрабандист, я нашия изперкал. Каквото и да е не е нужно да се обръща на политически, международен или какъвто и да е скандал
п.с. Накратко една случка: преди години един български турист на южното черноморие беше заспал на надуваем дюшек. Течението го прехвърлило през границата. Турските граничари го бяха докарала жив и здрав.
Не защитавам никой и нищо, просто казвам, че като не съм запознат няма да подпиша.
едит: вярвам, че в съда ще се намери истината
Наистина трябва да се подкрепят българите, но не съм бил, не съм видял, не съм запознат ... кой знае какво ще излезе... я турския гражданин контрабандист, я нашия изперкал. Каквото и да е не е нужно да се обръща на политически, международен или какъвто и да е скандал

п.с. Накратко една случка: преди години един български турист на южното черноморие беше заспал на надуваем дюшек. Течението го прехвърлило през границата. Турските граничари го бяха докарала жив и здрав.
Не защитавам никой и нищо, просто казвам, че като не съм запознат няма да подпиша.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
group® написа:Сега научавам за този случай.
Наистина трябва да се подкрепят българите, но не съм бил, не съм видял, не съм запознат ... кой знае какво ще излезе... я турския гражданин контрабандист, я нашия изперкал. Каквото и да е не е нужно да се обръща на политически, международен или какъвто и да е скандал![]()
Не те навивам да гласуваш, но в общи линии това е случая:
На 17 април при сблъсък с турски бракониери на калкан, нарушили морската ни граница, от служебното му оръжие е произведен изстрел, причинил смъртта на единия от рибарите. Михаил Цонков, заедно с още двама негови колеги са имали заповед да задържат чуждата гемия. При опит да спрат плавателния съд обаче, тримата срещнали яростната съпротива от страна на турците. Те не се подчинили и на заповедта да спрат, произнесена на три езика. Вместо това бракониерите опитали да потопят патрулния катер, като го надупчили с канджи. Започнал ръкопашен бой, при боричкането един от турците се опитал да избие пистолета от ръката на Цонков. Двамата се оплели в мрежите и при падането им служебният “Скорпион” гръмнал само веднъж. Изстрелът обаче се оказал фатален за Ерджан Ялчън, който почина на път за бургаската болница.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
К.Одаджийски написа: Не те навивам да гласуваш...
Честно казано на медии не вярвам. Способни са от мухата слон да направят за да има сензация.
Ако случая е така, както го описват, то със сигурност няма да има последствия за граничаря ни

- Малко_Направен
- Автомобил: Mercedes W203
- Двигател: 270 CDI
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ....
nina написа:Аз също подписах петицията.
- vaskoniracing
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”