Цени в ИКЕА

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Re: Цени в ИКЕА

Мнениеот yoan4o » Вто 06 дек 2011 12:39

emohrisstov написа:Само не разбрах защо строежът на околовръстното умря след като се отвори прословутата ИКЕА.
Направи се половин мост и две локални и до там. Сега няма 1 човек да работи там. В този вид май ще е доста дълго време. :screwy
До ИКЕА се полагат основи на още нещо. :bishop Някой да има идея този път какъв мега хит ще е? Мол? Мега Мол? :Mr Green Fun

Хаха, е да, тва наистина е интересно?

Иначе сигурно ще е "МегаХиперСуперНай-голямСтрашноТъп Мол ъф Галактиката и Балканския полуостров". mhihi

Ето го - "СофияСаутРинг Мол"
Знаех си аз.
http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=1100822

Иначе е ясно, че там има какво да се намери "на далавера", каквото търси масата българин по дефолт. :да:

Все пак колкото и да сме Ганьовци е тъпо да оспорваме световен лидер. Подбора на цените е друга тема.

Последна промяна от yoan4o на Вто 06 дек 2011 12:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 06 дек 2011 12:42

всички реват че моловете нямат клиенти, магазините нямат оборот и ВЪПРЕКИ всичко продължават да строят молове. Някой да ми обясни логиката моля

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Вто 06 дек 2011 12:59

scuba написа:Някой да ми обясни логиката моля

Някой да препере някой друг милион :wink:

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Вто 06 дек 2011 13:25

Докато има шматки да им дават по 10 000лв наем на месец ще се строят

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Вто 06 дек 2011 14:08

mhihi , как си знаех, че ще е Мол. Имам нюх за тези неща, а и в тази част на София някакси бедно откъм молове. :Mr Green Fun
Дано достроят пътя покрай Мол-а, че така на нищо не прилича. Строежи, кал, прах и по средата лъскави сгради. Но какво пък, то цяла София е в такъв вид...

Не искам да разводнявам повече темата за магазина.
Поздрави! :да:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 06 дек 2011 15:57

абе плюете по моловете.. ама събота и неделя не може да се размине човек там... няма такава навалица. А най-лошото е че родителите вместо да изведат децата някъде на разходка сред природата отиват в мола... не знам тия деца с каква култура ще пораснат.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 06 дек 2011 16:00

Muncho написа:абе плюете по моловете.. ама събота и неделя не може да се размине човек там... няма такава навалица. А най-лошото е че родителите вместо да изведат децата някъде на разходка сред природата отиват в мола... не знам тия деца с каква култура ще пораснат.

един-единствен път съм влизал в МОЛ в Зона Б5. И то за да налепя една апетка на първия етаж. Целия ми престой в МОЛА беше около 10 мин. :-)И не смятам да ходя отново (освен ако не трябва да снемя рекламите на аптеката)

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 06 дек 2011 16:32

Не знам кво ги плюете тия молове, май повечето от вас са забравили как бул. Витоша беше една от най-скъпите улици в Европа само до преди 6-7 години и нормална дреха беше на цената на минимална заплата. Младите това, младите онова... бе тия млади нямат ли си родители?

Да се хвалиш, че не си влизал в мол ми е малко като да се хвалиш, че не си се къпал - няма място за гордост. Както впрочем е смешно и обратното - често чувам хора как се хвалят, че са били "у мола". Това е просто сграда с магазини. Нито е българско изобретение нито е the root of all evil.
Symptom написа:Цените не ги коментирам явно мениджмънта дори не е ходил по магазините да сравни цените.
За мен си е изцяло клошаринг.. дет се казва луд на шаренко се радва.

Не знам кой магазин за готови мебели визираш, който да предлага чувствително по-добри цени? И не знам кой е магазинът, който предлага "бутикинг", щом това е "клошаринг", на съпоставима цена. Аз съм запознат с цените на мдф-а, панти и т.н. и знам колко струва една кухня ако си я поръчаш и сглобиш сам, но говорим за неща от магазин.

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Вто 06 дек 2011 18:24

maxpayne написа:Да се хвалиш, че не си влизал в мол ми е малко като да се хвалиш, че не си се къпал - няма място за гордост.

Пишеш глупости!Значи всеки трябва да отиде на концерт на Азис...независимо дали го харесва или не,щото все едно не си се къпал :lol:
В МОЛ съм стъпвал само и единствено за да отида на кино!
Ако наистина си работил с мебели,трябва да знаеш истинската им стойност и на каква цена може да се продават от такъв гигант производител като ИКЕА.Надценката там е много голяма!
За да не си мислиш че не разбирам какво пиша....ето ти няколко сайта на марки мебели които съм монтирал доста време:
http://www.altamodaitalia.it/default_ita.htm
http://www.colombinicasa.com/
http://www.compas.it/Tomasella_Compas/

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 06 дек 2011 18:46

kristianatanasov написа:

Не знам защо Азис ти е в мислите, сигурно има причина, но едното е сграда с безплатен достъп, а другото платена проява, не виждам защо ги сравняваш.

И пак не ми стана ясно за мебелите - коя друга фирма предлага сходно качество на по-ниски цени? Надценката е много голяма, но тя е такава при всички. Обикновения човек няма да иде да му разкроят 2 плочи, ами ще отиде в магазин.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”