mladvampirTDI написа:...
За нас 30 евро може да са нещо,но съпоставени с тяхни заплати им излиза по-евтино,отколкото на нас!Колко е средната заплата в БГ и колко във Франция?5-6 пъти по-висока!
mladvampirTDI написа:...
bmwww написа:Айде и аз - Италия 900 евро = 1700лв. България 340лв. това са минималните ! Италия интернет 200 евро на година т.е. 400лв. България 240лв. на година средно ! Италия жилище 60 000 евро тухлен апартамент т.е. 120 000 лв. България по малките градове 60 000 лв. панелка ама едно е със 340лв. друго е с 1700лв. и това са минималните заплати ! Италия в магазина - 1 стек 12бр. в него консерви домати 2.40 евро , България 1 консерва 1.40 лв. за месо не ми се и говори ! Е има и преимущества България - подстригване за жена става на въпрос 5-10 лв. Италия 40 евро ! Ама като цяло са 1000 год. пред нас !
maxpayne написа:Вероятно говориш за noname и оригинално такова, иначе няма как да е тази разлика. Те може да са мейд ин чайна, но контрола по качеството и материалите в единия случай отговарят на някакъв стандарт, в другия не. Айфон също се прави в Китай, ама дали има разлика между оригиналния такъв и iFone![]()
Но разликите в цените са факт - ей преди няколко дни гледах в Холандия якенцата на Еспри по 19 евро, дето тука са по 180-220лв
stefan4o написа:По-изгодни ама друг път. Да не съм говорил очи в очи с американец - да ти повярвам. Там няма такси по 15 лева за кабелна и нет пакетна цена......
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Сравнение в тарифите на МТЕЛ и МТС Украйна. Двата най-големи оператора съответно в България и Украйна.
Първият е с "австрийски", а вториият с руски собственици.
1. Абонаментна такса:
- МТЕЛ - 24.90 лв, 2500 безплатни минути в собствената мрежа.
- МТС - 6 лв, 3000 безплатни минути в собствената мрежа.
2. Разговори към външни мрежи в страната.
- МТС - 0.15 лв
- МТЕЛ - 0.25 лв
На МТС таксуването е посекундно от самото свързване, а МТЕЛ те цакат за първата минута 100% без значение на изговореното.![]()
![]()
NO COMMENT!!!!
$100 написа:.... Отделно, че чуждият собственик само притежава Мтел, докато всички директори са тукашни.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта