Emil Zahariev Samuilov - MMA

digo_pl написа:Имам слитуация от преди 6 години. Карах си фиатчето из тесните улички на Варна и изведнъж някой изтряска стъклото ми с ръка, натиснах копчето и стъклото слезе до долу (които е карал фиат знае, че шофьорското стъкло пака с едно натискате на копчето). Започнаха да валят удари, аз побеснях и се засилих да излизам от колата като бутах вратата навън, бях с наведена глава защото ударите се сипеха и в един момент осъзнах, че съм заклещен с глава в рамката на вратата, рацете от вътрешната страна на вратата и притиснат между колата и врата... е в този момент получих толкова много на брой и зверски удари в главата, че почти веднага ми се затвори едното око. Само да вметна,че 2 седмици по рано бях хвърлил патериците и бях с наколенка на левия крак. Със всичка сила успях да избутам и варата и нападателя си (дотолкова, че после ходидих да ми оправят вратата, бях я усукал, тогава тежах около 100 и нещо кила). И както казах изхвърлих нападателя си назад и се засилих срещу него и в този момент дали заради крака, дали заради зашеметяването тръгнах да се свличам на земята, но го хванах за ревера и падайки назад забих десния си крак в корема, му и го изхвърлих на около 4-5 метра на средата на кръстовището (от ръба на тротоара) знаех, че трябва да стана бързо и го направих стигнах до него и той тъкмо се беше изправил, два прави удара в чейнето и го върнах, той побягна, но в крайна сметка аз бях потрошения, носа ми беше се обърнал до дясната ми буза :) и бях загубил огромно количество кръв (една седмица не излизах от вкъщи, че ми се виеше свят). Точка! Не разбрах за какво беше, не го и намерих повече този агресор, не беше с кола, аз карах с 15 км/ч из тези улици и така.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта