От култ към Ал Бънди измислих на майтап ведъж ник на 2-годишният ми син Albuch - al: пъвите две букви от малкото му име ,а buch : първите четири от фамилията. Така аз станах Anbuch an : първите две от моето име.
MITKO-Митко ми е малкото име
DVD-Dimitar Vladimirov Dimitrov
Исках да само Митака или Митко,но ми изпса че е заето и затова добавих и по една буква от трите имена
Понеже съм много голям фен на футбола и особено на Bayern Munchen и най вече на Оливер Кан ( все пак играх на неговия пост) и от там идва ника ми. Kahn_Fan
Моят е много стар, ползвам го още от когато играех на Коунтер страйк по сървърите през 2000-2001 год. А иначе идва (то е ясно) от водката, която ми е една от любимите. А и ми харесва как звучи.
П.П. напоследък си мисля да добавя и VANILIA след ABSOLUT. Много добър аромат
Аз съм си с този ник от 1997... тогава ми бяха попаднали едни комикси на Марвел за DareDevil - хареса ми персонажа (а и аз съм си леко недоскив, макар и за щастие не колкото него), и тъкмо ми трябваше ник - и взех този. Само добавих една _ по средата, за да наблегна на Devil. Оттогава този ник ми остана и вече ми е като второ име. За нещастие обаче понякога е зает, така че ако не успея да се регистрирам с него съм Turin Mayvena или само Mayvena - това дойде от един мой персонаж в онлайн игра по "Колелото на Времето", а по-късно използвах това име и за един мой персонаж в настолна ролева игра.