VWGT написа:...кой кат, сигурно на продавача, от там ако купувача не е местен си взима едни временни номера и се оправя.
То сложиш ли и временни номера... хората ще започнат да тъгуват за лошите нотариуси без излишни простотии.
VWGT написа:...кой кат, сигурно на продавача, от там ако купувача не е местен си взима едни временни номера и се оправя.
xploda написа:Stivi написа:Pichaga написа:нотариуса проверява собствеността, а не тежестите
това важи и при сделките с недвижими имоти
да има яснота го пища
А дали си сигурен в това ?? За колите съм съгласен че не ги ебават ама да не се проверява имот за тежести.....
Ми ако трябва да сме честни реално НЕ проверяват. Ден преди изповядването или в деня на изповядването се взима удостоверение за тежести. Веднага след сделката или на следващия ден пак се вади. Всяко експресно вадене по 50лв. ей ти ги 100лв. за оня дето духа супатаВ идеалния случай преди изповядването продавача плаща 50-те лева, след изповядването - купувача.
А при сделките с МПС е толкова рехава работата, че.... "Женен ли си?" Ми не. И тва е. Не знам кво би ми попречило да излъжа, ако съм наистина женен. Може да имат някакъв регистър да сверка, ма ако имат пък за къв чеп питат![]()
Въобще тва нотариусите са толкова излишна бримка в цялата верига и толкова излишни и грешни пари им наливаме в гушите, че не е истина направо.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта