Cyberloner написа:ако под заможни държави визираш американците с тяхното М-16... айде нЕма нуждаИначе за специалните части си прав, ама нали се сещаш че 5,7мм муниции трудно се намират
не само Сащ .....Германия, Франция, Великобритания ......и.т.н
XIKS написа:amikus написа:А за пистолетите ли питате..........................
колега стоп патрона до 7 метра е много по опасен и няма да ти посини задника а ше те очисти на място
боен патрон ако те удари да речем в рамота ранявате може да влезе излезе шият те незасегне ли нещо важно или главна кръвоносна артерия не е толко опасно
докато стоп патрона представлява торбичка със сачми лети удря те в рамото сачмите се разпръсват и ти разкасват половината тяло и си аут......
slavi ivanov slavov написа:Искам и аз да се включа, та за калашника наистина много добро орьжие но за времето си, сега в момента има каде по добри пушки. Но мисьлта ми беше друга, калашника е откраднат през втората световна от немците , германската пушка се е казвала ЩУРМГЕВЕЕР. После руснаците го разработват до това положение, и като се има в предвид добрите му родители и резултата е на лице АК-7,62-сьздаден за да побеждава в боя. Откраднали са една броика точно преди да Хитлер да я патентова, била е в процес на разработка. Някои ако се интересува или не вярва мога да му пусна материали на лц.
amikus написа:XIKS написа:amikus написа:А за пистолетите ли питате..........................
колега стоп патрона до 7 метра е много по опасен и няма да ти посини задника а ше те очисти на място
боен патрон ако те удари да речем в рамота ранявате може да влезе излезе шият те незасегне ли нещо важно или главна кръвоносна артерия не е толко опасно
докато стоп патрона представлява торбичка със сачми лети удря те в рамото сачмите се разпръсват и ти разкасват половината тяло и си аут......
Става дума за стоп патрони за макаров с гумен куршум или една съчма пробвал съм върху кучета ефекта е поразителен...Относно калашника щом в щатите с много хубавата м16 го произвеждат безлицензно смятаите!
armario написа:amikus написа:XIKS написа:amikus написа:А за пистолетите ли питате..........................
Става дума за стоп патрони за макаров с гумен куршум или една съчма пробвал съм върху кучета ефекта е поразителен...Относно калашника щом в щатите с много хубавата м16 го произвеждат безлицензно смятаите!
Колеги - само едно доуточнение - стоп -патрона е с волфрамов прах, обвит в торбичка - за сърдечник и пластмасова "шапка". Да, изглеждат като сачми / волфрамовият прах / и съм виждал лично какви поражения прави под 10 метра. Заряда си е като на боен патрон.
kacarov_dupnitsa написа:колеги дайте малко инфо как стоят нещата за цената на тези 2 вида оръжие 2-ра употреба
АК-47 дълга цев
Уинчестър помпа
kacarov_dupnitsa написа:колеги дайте малко инфо как стоят нещата за цената на тези 2 вида оръжие 2-ра употреба
АК-47 дълга цев
Уинчестър помпа
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта