AugustinerFan написа:...Напротив Ицо, мисля че всякакво оръжие трябва да се забрани със закон!
Около 2 часа на 31 август 2013 пред нощен бар в центъра на Враца след размяна на репликите:
"Този цайсмен много вика...“
"Аз ли съм цайсмен?"
"Абе много си отворен..."
трима души пребиват 16-годишния Николай Димитров. Изписан след преглед от болницата с диагноза комоцио, един ден по- късно губи съзнание и вследствие на масивен мозъчен кръвоизлив, причинен от побоя почива след 40(четиридесет) дни. За умишлено убийство по хулигански подбуди на 5 юли 2015 тримата биячи са осъдени на по 18 години затвор, което, общо взето е около минималната присъда за такова деяние. Извършено, междувпрочем пред двадесетина свидетели. Единият извършител е защитаван от кантората на споменатия някъде назад в темата адвокат Марин Марковски.
Толкова по темата поради какви причини сме готови да се избиваме в България изобщо и във Враца в частност и нужно ли ни е някакво оръжие, за да го правим. Ако не сте наясно за какво говорим, проверете си в речника думата "музовир". Живял съм няколко месеца във Враца, та добих представа. Може би наистина е добре да се заключи темата поне до огласяване на съдебномедицинската експертиза?