Измама - потребител "trv", "kossis"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
viksanlg
Автомобил: Пасат б3 Лада Калина
Двигател: пб
Контакти:

Re: Измама-потребител "trv", "kossis"

Мнениеот viksanlg » Пет 17 фев 2017 20:56

В доста форуми пише този тип и се чудя как има свободно време ,а по въпроса за влакчетата е ужасно скъпо хоби и изисква много пари за една влакова композиция и всичко останало и то в хиляди лева,и доста свободно място!!!Едно сравнително евтино вагонче е над 200 лева.?Имам приятел ,който се занимава с такива неща и е вложил в тях поне половин апартамент!Все пак се учудвам, че все още съществуват такива хора с циганска арогантност да завличат хората.Би било редно да си плати по един или друг начин.Щом той не спазва законите и морала не мисля, че измамените от него са длъжни и те да го спазват.Око за око!

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Мошеник-потребител "trv", "kossis"

Мнениеот stefan4o » Пет 17 фев 2017 21:49

MMX написа:Какво пречи да са прекарали него и той да гледа да пробута частите на друг.

Това оправдава ли го? Като гледам ще има дълги години да цъкаме и да се захласваме по белите страни, щото сме си Ганьовци и все гледаме да прекараме другия, да не сме ние натакованите отзад. :thumb_down

Потребителски аватар
Крисчън
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Крисчън » Съб 18 фев 2017 1:56

Е такъв психопат не бях виждал. Да си правиш няколко никнейма и да убеждаваш някого относно това колко са му били добри стоките (на косиса) от фалшив друг профил. Ама само вижте какви съобщения със истории измисля и изпраща все едно са реални :D
Аз залагам на някаква шизофрения или по-вероятния вариант - страшна олигофрения

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Съб 18 фев 2017 8:46

Аз пък залагам,че има и други като него.

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Съб 18 фев 2017 8:59

А аз залагам, че и двамата сте прави.

Потребителски аватар
DaDiablo
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Съб 18 фев 2017 9:44

Мааааааааааа Косьооооо беееее, защооо беееее :cry :cry :cry
Сега с кой ще се заяждам и на кой ще се подигравам :cry
Я върни на човека парите, че този форум няма да е същия без теб. :cry
Моля т' са! :bowdown

Liminat
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Liminat » Съб 18 фев 2017 9:53

Крисчън написа:Е такъв психопат не бях виждал. Да си правиш няколко никнейма и да убеждаваш някого относно това колко са му били добри стоките (на косиса) от фалшив друг профил. Ама само вижте какви съобщения със истории измисля и изпраща все едно са реални :D
Аз залагам на някаква шизофрения или по-вероятния вариант - страшна олигофрения

Какво да прави човека... Всеки търси тия, дето вярват. Аз още като се регистрирах във форума отнесох плувката от някакъв с 4 гуми "в перфектно състояние". Оказа се, че съм дал парите не за 4 а за 3, четвъртата беше с балон. ъъъъ... благодаря му, че не бяха и 4-те с балон... Но оттогава знам, че не само тук а и навсякъде има такива.
Ако вземеш от г-н Никой, ще си останеш с тоягата, ако вземеш от някой, известен с продажби и добри отзиви във форума, и да е станал някакъв фал със стоката, попаднала му, не знае истинското състояние, подвел го някой, поне има шанс да върнеш стоката и да върне парите, на някои агрегати проблема се вижда чак след като се трепят двама по демонтаж-монтаж и чувството, че чарка не бачка и се налага да търсиш друг е отвратително. Така, че едно се купува от човек, друго се купува от човек, който го е карал, а трето се взема ново, за да се спестят нерви, време и... пари.
Иначе добре е хлъзнал купувача, за човек е нормално да внимава с непознати и тяхната коректност, но като се вмъкне посредника и те заомайва вече става по-сложно. Класика, ама... сега му стърчат снимките из форумите...

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 18 фев 2017 10:11

До сега винаги, когато съм продавал нещо във форума, съм бил с нагласата, че ако човекът отсреща реши може да ми го върне, защото не му върши работа или не отговаря на това, което си е представял.

Всеки може да направи грешка - важното е, че има начини почти всичкко да се оправи. В случая обаче ставаме свидетели на нагло отношение и тотална незаинтересованост, след като явно много добре е знаел, че продава нещо, което е за боклука. В разговор на ЛС с модератор, през един от никовете си, Христофор Косев твърди, че никога не е продавал този комплект съединител на колегата. icon_idea След това от друг ник обяснява, че измама няма, защото видиш ли човекът бил видял на място и го бил взел.

Общо взето такива хора рано или късно получават възмездие за постъпките си!

Ето го още веднъж тук на стената на срама:
Христофор Косев
телефони: 0878 78 77 92 (0878787792) и 0878 23 42 42 (0878234242)
никове тук: kossis, trv, foris, hristo.kostov1, а освен това пише мейли от името на Пламен Костадинов. Сигурно има и още. :screwy

Раздвоение на личността е слабо - вече им загубих бройката...

Потребителски аватар
DaDiablo
Двигател:

Re: Измама - потребител "trv", "kossis"

Мнениеот DaDiablo » Съб 18 фев 2017 10:27

Преди известно време, по време на някакъв временен бан на kossis ми беше направило впечатление, че буквално от същия ден започна да се пише в същата тема от trv по абсолютно идентичен начин. А именно Аз с главно А, Брато - с главно Б и т.н. Едва ли са много хората тук, които са толкова самовлюбени, че да пишат Аз с главно А и същевременно - неграмотни. Но не знам защо не съм казал на никой.

Georgi Vutov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Georgi Vutov » Съб 18 фев 2017 10:29

Ебасимо .. :eek
За това нещо учи ли се някъде ? Не може да е толкова добър от само себе си :mhihi
Грозна гледка.Не разбирам само едно.Защо не пише в темата с неговата си гледна точка или поне да се извини?
Вярно,че в днешно време всеки има нужда от пари ама не е това начина...
За 400лв които дори не са негови.Връща парите , връщат му частите и кой от къде е .. никой не е на загуба , не е толкова трудно.
За едните пари които не са твой да ти излезне име...
Не знам.. не го разбирам

Liminat
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Liminat » Съб 18 фев 2017 10:41

Georgi Vutov написа:Ебасимо .. :eek
За това нещо учи ли се някъде ? Не може да е толкова добър от само себе си :mhihi
Грозна гледка.Не разбирам само едно.Защо не пише в темата с неговата си гледна точка или поне да се извини?

Нищо чудно да се смята за прав. Сега е модерно да си сбъркан.
Макар че и автора си има вина, как ще вярваш на човек, който те вижда за пръв път и на два пъти те нарича луд?! То отношението май казва много. Бива ли да търпиш подобно отношение, теглиш му една майна и да продава на тия, които са му по манталитета, и ще направиш най=правилното, защото те ходят по трима, и като видят, че чарка не е в ред, най-много да му го монтират отзад.

Потребителски аватар
gergeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gergeto » Съб 18 фев 2017 15:45

Aз пък колкото повече чета темата-толкова по-убеден ставам че тоя случай не е единичен и става въпрос за криминално деяние.За мен тия регистрации в няколко форума,това едно и също лице да има няколко различни имена във един и същ форум и в крайна сметка да измами някой с цел лично облагодетелстване-говори за една добре измислена и перфектно работеща престъпна схема.Нещо като ало-измамите,ама в НЕТ-вариант.
Има отдел в полицията-Кибер-престъпления или нещо от рода и мисля че трябва да сигнализираме на тоя отдел.Инфото ,кооето са открили някои колеги за тоя измамник,като са се поразровили тук-там,недвусмислено говори за измама в доста по-голям мащаб отколкото си мислех и би било доста полезно на разследващите органи.Мисля че автора се беше заканил да сигнализира на "Господари на ефира"-това би бил много добър ход-най-малкото би накарал стотици хиляди потребители в мрежите да внимават повече ,когато купуват нещо.Абе стане ли въпрос за пари-трябва да се внимава.

Потребителски аватар
Xaxy
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: AFN 1.9 TDI 110

Мнениеот Xaxy » Съб 18 фев 2017 16:04

Това с саморазправата по-добре колегата да го прескочи, че после виж го пусне някаква жалба за телесна повреда и по-големи ядове ще бере.

ant1ni
Двигател: AVF

Мнениеот ant1ni » Съб 18 фев 2017 16:29

Xaxy написа:Това с саморазправата по-добре колегата да го прескочи, че после виж го пусне някаква жалба за телесна повреда и по-големи ядове ще бере.

Абсурдно е да търся физическа саморазправа, не съм такъв просто...

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 18 фев 2017 18:33

kossis, върни на човека парите !!! Не се крий, да не казвам като какъв.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”