За ЦСКА, футбола и мъката

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: ре

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 05 юни 2008 21:54

amikus написа:Какво Юве какви 5 лева???????????????????Тях ги изгониха заради уредени мачове не за дългове я се осъзнай малко!!!Сега ще се платят там смешните дългове и отново сме шампиони и тази година.Ще видиме и лецке какво ще направи в ШЛ и по добре Милан отколкото лецке в шампионската!Само ЦСКА!

mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Дашо мани го младежа уно си го боли и си го ръчка от вътре ма май не ме разбира как то и да е дано се оправите па Лецки само за статистиката дори ше играе за пореден път у ШЛ,па кво дойде :wink:
:xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa :xaxaxa

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

?

Мнениеот amikus » Чет 05 юни 2008 22:28

И кой друг отбор съм оплюл?Просто споделих мнение че за мене е по- добре Милан в ШЛ.Защото такива неща са срамни и много хора останаха с впечатлението че скандала се е раздухал за да може отбора на 2ро място в класирането да играе в лигата.Което не прави чест на никой.Аз ако бях фен на отбора на 2ро място в класирането не бих се гордял че любимият ми отбор участва по-такъв унизителен начин в евротурнирите,спомогнал за дискредитирането на шампиона и влязъл на неговото място!

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Re: ?

Мнениеот golfer » Чет 05 юни 2008 22:41

къде тука има нещо написано по темата?:
amikus написа:И кой друг отбор съм оплюл?Просто споделих мнение че за мене е по- добре Милан в ШЛ.Защото такива неща са срамни и много хора останаха с впечатлението че скандала се е раздухал за да може отбора на 2ро място в класирането да играе в лигата.Което не прави чест на никой.Аз ако бях фен на отбора на 2ро място в класирането не бих се гордял че любимият ми отбор участва по-такъв унизителен начин в евротурнирите,спомогнал за дискредитирането на шампиона и влязъл на неговото място!

цитирам ти мнението за да не можеш да го промениш.
до там ли ти стига мирогледа, че за всички проблеми в любимия ти отбор да е виновен Левски?
чукни се малко в главата, че проблема е отвътре в собствения ви лагер.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 05 юни 2008 22:41

Стига с тоз Милан ве хора..
Футбола отдавна не е спорт...а пара...

В този ред а мисли, какво се учудвате, че Левски точи зъбки за футболисти на ЦСКА... па те са си добри значи...

И щом Левски отива ШЛ.. по-добре все ще е някъв /дай боже за поне един равен/ коефициент...

кво очаквате Батков да каже.. ми ние солидарни... нема да одим...

айде глупости..
говорим за пари.. за много пари..

а Томов.... #$$%#@#!@#$#@$%#@$#@$#@

Много интересно е в момента...
Цялото футболно общество... се възмущава...
Левскарите едва ли не стискат палци за "кръвният враг"...да оттърват... щото на всички им е ясно, че отбора не е виновен.. че ония дет са търчали /с/у не малко пари разбира се/ още по-малко..
ама.. те го в на гъз глава затрива...

Аз също не съм горд.. че на 16 точки назад отиваме в ШЛ..
но поне ще са Български отбор.. и според правлата.. са следващите които заслужават.,

А срам.. не... срама да си го носи управата на провалилия се шампион..... но явно и тях ги съдят.. шампионите де..

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Re: ?

Мнениеот Дашо » Чет 05 юни 2008 22:45

amikus написа:И кой друг отбор съм оплюл?Просто споделих мнение че за мене е по- добре Милан в ШЛ.Защото такива неща са срамни и много хора останаха с впечатлението че скандала се е раздухал за да може отбора на 2ро място в класирането да играе в лигата.Което не прави чест на никой.Аз ако бях фен на отбора на 2ро място в класирането не бих се гордял че любимият ми отбор участва по-такъв унизителен начин в евротурнирите,спомогнал за дискредитирането на шампиона и влязъл на неговото място!

Колега,никой не е казал че се гордее с подобно нещо.Но да се обвинява някой който няма нищо общо с провала на ЦСКА е доста жалко и далеч от истината.Ако нещата при червените бяха ОК,икой нямаше да може да им каже "копче" и щяха да мачкат по Европа както миналата година.Отбора на второ място не може да им е "помогнал" защото не е трупал дългове на името на ЦДНА.А начина по-който ще участват сините наистина е унизителен-шампиона на България се оказва че е банкрутирал с куп задължения навсякъде и така поставя вторите в класирането в неудобната позиция да избират или да участват за ШЛ или да донесат наказание на тях и на България като цяло.А ако някой е останал с впечатление,че отбора от Подуене има нещо общо е твърде далеч от истината-те просто седят отстрани и гледат как вечния враг бива разрушаван от един неуспял политик полу-идиот (Александър Томов),което наистина е жалко (все пак 2та тима се допълват-без Левски или Цецка първенството ни не би било интересно...)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 05 юни 2008 22:48

Мите , не си прав бате ...
тва че семкарите са възхвалявали сашо тъпото , не означава че ние , верните фенове , които сме на всеки един стадион и на всеки един мач го правихме ....
друг е въпроса , че лефски , не трябва да се гордеят с участието си в шампионската лига , защото този заговор е отдавна.... но всеки си намира майстора ... мустакатия сп**мояд ще го яде и той ....
и томов ще го яде , защото макар и малко да сме (феновете които правят нещо , които защитават името ЦСКА със собствената си кръв) не ни пука кои кого е , намразим ли някой , тясна ще му е България ... а мога да ти гарантирам че мразим томов !!!! да умре от сол мамка му нещастна!!!

ПП: ЦСКА ако изпадне в В група , първенството няма да започне или ако започне , ще има провокации на всеки стадион във всеки град!!!

ПП: кръв ще се лее.... не само томова....

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 05 юни 2008 22:54

hooligans написа:ПП: кръв ще се лее.... не само томова....

Глупости на търкалета....
аве вие хора.. т.нар. ултраси...сте да ма извиниш .. ама смахнати...
да поставяш .. човешкото същество над един клуб.. който мани другото.. ама ръководството му се видя до какво го докра,....

п.п.
И каква е тази ненавист към всичко..

всичко е виновно.. само не и нашето... ..

то фен фен.. ма то на диагноза ми отива...

и все пак прояви уважение към съперника...
само погледни колко думички от сорта на Чорбата... се използаха,,,
забележи, че всичко се говори с пълното уважение ЦСКА...
все пак бъди така добър.. поне Левски.. да напишеш....

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 05 юни 2008 22:57

hooligans написа:ПП: ЦСКА ако изпадне в В група , първенството няма да започне или ако започне , ще има провокации на всеки стадион във всеки град!!!

Защо първенството да не започне-да не би останалите отбори в елита да са виновни за нещо на червения отбор,да не би те да са им направили дълговете.Първенството ще си тече както до сега.А относно кръвта-не се заканвайте така-ясно е че нищо няма да се получи.Една банда пияни фенове не може да направи нищо срещу въоръжени гардове,а и държавния апарат е зад гърба на Томов-той все пак е доста близък с управляващите.Така че со кротце,со благо и дано нещата за ЦСКА се разминат иначе искате или не ако ви сложат във "В" група-няма къде да ходите-ще трябва по каналния ред да се качите отново в елита-за което успех

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Чет 05 юни 2008 23:04

wili98 написа:
hooligans написа:ПП: кръв ще се лее.... не само томова....

1. то фен фен.. ма то на диагноза ми отива...

2. и все пак прояви уважение към съперника...
само погледни колко думички от сорта на Чорбата... се използаха,,,
забележи, че всичко се говори с пълното уважение ЦСКА...
все пак бъди така добър.. поне Левски.. да напишеш....

1. да фен си е болест , диагноза или каквото искаш го наречи :)
болен съм да :)
2.
Дашо написа:Отбора на второ място не може да им е "помогнал" защото не е трупал дългове на името на ЦДНА................

(все пак 2та тима се допълват-без Левски или Цецка първенството ни не би било интересно...)

като четеш по добре , после ми прави на мен забележки!
като има уважение и аз уважавам ;)

ПП: променил съм ти цитата като сложих само 1 и 2 за да знаеш на кое с какво ти отговарям :)

Потребителски аватар
lodarski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lodarski » Чет 05 юни 2008 23:10

hooligans написа:Мите , не си прав бате ...
тва че семкарите са възхвалявали сашо тъпото , не означава че ние , верните фенове , които сме на всеки един стадион и на всеки един мач го правихме ....
друг е въпроса , че лефски , не трябва да се гордеят с участието си в шампионската лига , защото този заговор е отдавна.... но всеки си намира майстора ... мустакатия сп**мояд ще го яде и той ....
и томов ще го яде , защото макар и малко да сме (феновете които правят нещо , които защитават името ЦСКА със собствената си кръв) не ни пука кои кого е , намразим ли някой , тясна ще му е България ... а мога да ти гарантирам че мразим томов !!!! да умре от сол мамка му нещастна!!!

ПП: ЦСКА ако изпадне в В група , първенството няма да започне или ако започне , ще има провокации на всеки стадион във всеки град!!!

И аз това казах преди мнението ми да се изтрие.Не само шампионата няма да започне, но и бойкоти на квалификации за световното може да има, а достатъчно е една изцепка на международно ниво и футбол няма да има в БГ.Не само ЦСКА, но и други фенове заплашиха с това преди време , които също не са с акъла си.

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Чет 05 юни 2008 23:16

Вицът „Защо в ада пред казана на българите няма пазач? Защото ако някой тръгне да излиза другите сами го връщат обратно", отдавна е действителност. Доказа го собственикът на Левски Тодор Батков, който започна атака срещу шампиона на България ЦСКА. Дори неуредиците на „Българска армия" да са реално съществуващи, изниква въпросът откъде Батков знае неща от кухнята на „червените". Мустакатият бос категорично отхвърли възможността, ако ЦСКА бъде наказан неговият отбор да заеме мястото на шампионите. По неговите думи Шампионската лига е „турнира на богоизбраните". Същият турнир за който той обеща - „Левски ще е постоянен участник". Фиаското срещу Тампере и шестнайсет точки разлика в края на този сезон нарушиха обещанието. Батков се реши на ремонт и в клуба, след като поправки претърпя първо стадион „Георги Аспарухов". По никое време при вече свършила интрига уволни треньора Станимир Стоилов и изпълнителния директор по спортно-техническите въпроси Наско Сираков. Президентът на „сините" неведнъж повтаряше колко пари е дал за селекция, която се оказа всъщност безполезна. Два кръга преди края на първенството да се сетиш, че е нужна промяна си е точно като „След дъжд качулка". Промените не донесоха спокойствие, тъй като солидна част от привържениците на Левски не демонстрират никакви симпатии към новия треньор Велислав Вуцов. Подобно отношение те показаха и към гласения за заместник на Наско Сираков - Божидар Искренов. Гибона, който в края на 80-те години беше наричан „Радостта на народа", вече не носи радост - поне на „синята" публика.
Привидно Тодор Батков се съгласи, че „Левски ще играе там където заслужава - в УЕФА". В качеството си на адвокат той обаче реши, че трябва да се спазва буквата на закона в което няма нищо лошо. От 16 отбора в А група през сезон 2007/2008 г само ЦСКА ли е клубът с проблеми? Или ЦСКА подразни с това, че стана шампион - с разлика, която се равнява на над пет победи. Нека всички отбори от елитната ни група да разкрият задълженията си към НОИ, НАП и т.н. В България всичко се случва избирателно. Преди няколко години по схемата с данъците беше изхвърлен Пирин (Благоевград). Разбира се за изхвърляне на ЦСКА и най-наивните не биха помислили. Провинциалните отбори кучета ги яли. С изключение на Литекс. Стабилността на ловчанлии е предопределена от почетния президент Гриша Ганчев - бивш спортист и финансов благодетел, който не се свени да похарчи за развитието на клуба. Нередовният медицински картон на футболист от Марек, който запрати Берое в Б група, мина между капките. За фалшифициране на документ и то медицински, не се ли предвижда затвор? Какво ще каже буквата на закона по този въпрос? Хубаво е да си принципен, но е лошо да си с двойни стандарти. Ако този играч на дупничани е играл с фалшив документ цял сезон, не трябва ли всички да получат служебни победи? Три точици облажи само Беласица.

Рамон Калдерон - президент на Реал (Мадрид), клубът дължи 240 млн. евро
Вчера шампионът на Испания Реал (Мадрид) оповести 240 милиона евро дългове. Деветкратен европейски шампион! Клубът може да си позволи да похарчи толкова за селекция, ако реши. Странно защо президентът на Барселона Жоан Лапорта не сезира Европейската комисия?! Точно обратното. Именно Лапорта първи се обади на Рамон Калдерон (президентът на Реал - б.р.), за да го поздрави за шампионската титла. Някой българин представя ли си изобщо, че Тодор Батков е позвънил на Александър Томов, за да го поздрави след победата на „армейците" над Ботев в Пловдив, която узакони 31-вата титла. Господин Батков напусна есенното дерби срещу ЦСКА, загубено с 0:1, десетина минути преди края на мача, отказвайки всякакъв коментар.
Шопската мъдрост „Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле" излиза на показ. В Европейския съюз сме само, когато трябва да се бием в гърдите. Иначе сме и с двата крака в България. Батков нееднократно декларира, че в Левски се работи европейски. Географски погледнато и в Скрита сила (Мъдрево) се работи европейски, дори на кметството едва ли са пропуснали да боднат знамето на ЕС. Европейските методи на работа на адвоката един по един се оказаха кьорфишеци. Да уволниш треньора и директора за 24 часа и да ги реабилитираш, а в края на шампионата категорично да им покажеш вратата е стратегическо управленско решение. Демонстрирайки омраза към ЦСКА президентът на Левски не си прави услуга. В момента феновете на „сините" са много по-загрижени за собствения си отбор, отколкото за неуредиците в Борисовата градина. Дълговете няма да спрат „червените" от участие в Европа. Относно собствеността на клубовете - нека всеки покаже своите документи. Да се знае кой какво притежава, как го е придобил и как го развива. За да има някакво бъдеще българският футбол махленските дрязги трябва да останат в историята. Така повеляват добрите обноски, които се предполага, че трябва да има една публична фигура, каквато е президент на футболен и/или спортен клуб.

Евала за статията ....

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 05 юни 2008 23:24

абе вие четете ли темата
някой статии ги има по няколко пъти...

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Чет 05 юни 2008 23:26

DragoGT написа:абе вие четете ли темата
някой статии ги има по няколко пъти...

за последната ли става въпрос?

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 05 юни 2008 23:29

hooligans написа:2.
Дашо написа:Отбора на второ място не може да им е "помогнал" защото не е трупал дългове на името на ЦДНА................

(все пак 2та тима се допълват-без Левски или Цецка първенството ни не би било интересно...)

като четеш по добре , после ми прави на мен забележки!
като има уважение и аз уважавам ;)

Аз ги ползвах като синоними горните две думи.ЦДНА,както знаеш е началното име на ЦСКА,а Цецка е същото като Лецки и т.н. :wink: А относно ЦСКА и останалитие отбори в А група,днес по новините дадоха кои са петте изисквания към отборите във Висшата ни лига и всеки един от тези отбори ги е покрил,с изключение на ЦСКА,който е имал проблеми по петата точка,а именно финансово обезпечаване.
И пак ви пожелавам успех,само дето е много кофти да се оправдавате с Ганьо или с Левски като цяло,защото бакиите полу-идиота Томов ги направи-така че той е единствения и главен виновник за текущото състояние на червените. :wink:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 05 юни 2008 23:47

Никой страничен не е виновен за вътрешните неуредици. Потърсете темата когато отбора ви го купи Митал, да видите какво ви казах. Ето, че сега стана реалност... И да Мадрид може да има задължения, но има и сериозни гаранти, които могат да купят цяла България за 3 дни. А гаранта на ЦСКА е човек, който държи фалирали преди години предприятия от тъмната Индия. И защо тия фенове сега не протестираха тогава като всеизвестно беше, че отбора се купува от хора нямащи и понятие от футбол, камоли от мениджъмънт и финанси. :roll: И какво е виновен Батков или БФС? Не виждате ли, че Томов е поредната комунистическа подметка. Вместо да си каже, че е окрал и изпрал парите на данъкопладците, лъжеше до последно в интервютата, че всичко било платено и нямало да има проблеми. Смях. :lol:
Тоя фарс ми напомня за случаите от 97-ма на големите протести. Същите плоски изказвания и лъжи като на тогавашните управяващи. :lol: Затова на каквото са си послали на такова ще си легнат. Не да гледат в чуждата паница непрекъснато.
Дори и тия статии дето непрекъснато цитирате са толкова плоски и подплатени с едно голямо НИЩО, че все едно ги е писало хлапе за кандидатстване в елитна гимназия. И защо въобще намесвате Мадрид. Или сигурно тия измислени журналисти са наясно и с финансите в Испания. :roll: Пък може би сега и Мадрид е виновен за задълженията, а Левски и Батков за това, че не са ги платили. :roll: Грозна гледка. Вместо да се изгонят тия дето живеят на наш гръб да говорите такива глупости. Щото от такива некадърни собственици и шефове дето източват държавата никой отбор, и човек не е застрахован.
И за какво ще се блокира София? Понеже собственика на отбора е източил милиони от дънците на държавата ли? И някой сега трябва да е длъжен да ги изплати? Поредната българска простотия... :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”