Има места къде ме молят да не пипам четката защото ще им направят забележка ако види управителя,че клиента си мие стъклото.
За мене това си е тяхна работа.Като не го направят мога и сам. аман навсякъде от бакшиши и просия

давате ли бакшиши на БЕНЗИНОСТ. като ви измият стъклата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Най-мазни и нахални са на ОМВ.Като видят някоя руса пача с С-класа си чупят краката направо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
chinadracon написа:Зависи от човека, принципно им е задължение, аз обикновено пълня в ОМВ, обаче рядко ми се случва някой да ми измие стъклата старателно. Да не говорим, че в 90% от случаите сам си пълня горивото. Обикновено "мац-мац" и после по-голяма мизерия и трябва аз да си ги доизчиствам, че се изнервямНо някой път съм попадал на момчета, които си личи че се стараят и ти чистят стъклата до последния момент, и на такъв човек защо пък да не му дам левче да му стимулирам старанието
Прав си колега аз бачкам на ОМВ и по принцип се старая да мия добре стъклата незнам дали се справям отлично,но между 15 и 25 лв.си искаравам днес
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
vw_derby написа:ами аз на тази бензиностанция дето зареждам няма бензинджия който да те напсува.Всеки път като отида си зареждам сам,псувем тия пред мене щот чакат бензинджията да им зарежда,а той не идва и като влеза вътре да платя ,чакам касиерката да се лакира или нещо друго абсолиутно всеки път.
Кажи коя е бензиностанцията де

- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
Когато някой се старае на колата ми без да има онази физиономия "колко ще дадеш?" ми е драго да дам левче. Най-много се дразня когато спре до мен някой натокан баровец, на който му лъскат прозорците по 5 пъти докато дойде, за да види, че се стараят и накрая той каже само едно " ай" и изчезва. Е тогава се дразня когато аз съм недообслужен! В такъв момент се чуствам малък...
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”