Грамотни ли сме?
					Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
	Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Сашо Белята
 - Автомобил:
 - Двигател:

- gr_kanev
 - Доктора
 - Автомобил: VW Transporter T5 2006
 - Двигател: AXD

checheneca написа:Аз не съм ГРАМОТЕН.Но затова се опитвам да пиша правилно думичките.По някога стигам и до речника..Който не е учил на времето ще седи с речника.Не ме е срам защото искам да се науча и притежавам достатъчно мотивация.

Ако повече хора бяха така, щяхме да сме много по-добре - във всички отношения.
- buller
 - Автомобил: Audi_Q5 FY
 - Двигател: DJYA 2020

Поне един човек се осмели да си признае, че има проблеми с граматиката 
  Ще се опитам да поправя неточностите на checheneca, за да може той (а и не само той) да се учи от своите грешки 
П.С. след препинателен знак ВИНАГИ следва интервал. Въпросният интервал не се поставя пред препинателния знак!
Надявам се колегата checheneca да приеме положително това, което съм написал

Ще се опитам да поправя неточностите на checheneca, за да може той (а и не само той) да се учи от своите грешки checheneca написа:тва че колегата е несъобразителен и незнае как да си носи клиучовете е лично негов проблем.Това дали обращам темата му на майтап си е моя грижа.Не е приятно аз имам вече една обица на ухото от какива беди и тя още ми даржи ВЛАГА .. за да мисля каде и кво и как да го сахранява.
checheneca написа:Това, че колегата е несъобразителен и не знае как да си носи ключовете е лично негов проблем. Това, дали обръщам темата му на майтап си е моя грижа. Не е приятно, аз вече имам една обеца на ухото от такива беди и тя още ми държи ВЛАГА. За да мисля къде и какво, и как да го съхранява.
П.С. след препинателен знак ВИНАГИ следва интервал. Въпросният интервал не се поставя пред препинателния знак!
Надявам се колегата checheneca да приеме положително това, което съм написал

Последна промяна от buller на Вто 11 дек 2007 15:04, променено общо 1 път.

- веселин
 - Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
 - Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
 - Контакти:

plamen_79_ написа:и аз колеги смених доста жидоже чистачки.Много скъпи не сам купужал,но най-много сам дожолен от силиконовите.взех ги от Бургас за около 3лв. но след като из4истят и те оставят следа като запотено, и като не е много мокро стъклото скарцат много.Ре6ил сам да дам до 20лв. за чистачки - препоръчаи те ми марка ако обичате.благодаря предварително
- Сашо Белята
 - Автомобил:
 - Двигател:

- vaskoto1
 - майстор Падна ли ми!
 - Автомобил:
 - Двигател:

колеги, позволете ми да ви наблегна на още една много често засичана от мене в последно време грешка.
иде реч за съкращението на думата нашите.
правилното изписване на това съкращение е с апостроф на мястото на изядената буква а именно: наш'те
да речем че като мене ви мързи да пипате шифта за главни букви и да ползвате всички препинателни знаци.
тогава тая думичка се изписва като наште а не както много хора бити през ръцете от учителката за неправилно използване на ш и т вместо на щ, пишат повсеместно наще
това в случая не е правилно!
благодаря.

иде реч за съкращението на думата нашите.
правилното изписване на това съкращение е с апостроф на мястото на изядената буква а именно: наш'те
да речем че като мене ви мързи да пипате шифта за главни букви и да ползвате всички препинателни знаци.
тогава тая думичка се изписва като наште а не както много хора бити през ръцете от учителката за неправилно използване на ш и т вместо на щ, пишат повсеместно наще
това в случая не е правилно!
благодаря.
- buller
 - Автомобил: Audi_Q5 FY
 - Двигател: DJYA 2020

Е, тази тема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=74339 ме разби! Един пост няма грамотно написан 

Само един пост за пример:

Само един пост за пример:
Lizard написа:Поло дизел хем е хубаво, хем може да те вкара в голям разход!
Слаба част им е скоростната кутия и прочие. А и някой колеги не бяха много доволни от разхода...
За италянките няма да коментирам, само едно ще кажа: ако тръгнеш да вземаш италианска кола поне вземи Алфа 1.9 JTD, мани го туй пунто!
Фиатът, каквото и да си говорим не може да ти даде тази сигурност, че няма да се счупи утре. Може да е евтин за поддръжка, но аз бих избрал по-малко посещения в сервиза.
Така логиката следва да препоръчам Голф-а.Но там предполагам колеги който ползват тази кола ще ти кажат най-добре.
Ако си тръгнал да търсиш малка кола, защо не се огледаш и за Опел Корса дизел. 1.5 Isuzu мотора го хвалят много и като надежност, и като разход. А отностно ходовата част на опела, тя с нищо не отстъпва на VW, че даже се говори, че били по-здрави.
А и Опел след 96-97 година не гние или поне не толква бързо.
Но Аз гласувах за Голф3и смятам че най-много ще те накефи.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”