checheneca написа:Аз не съм ГРАМОТЕН.Но затова се опитвам да пиша правилно думичките.По някога стигам и до речника..Който не е учил на времето ще седи с речника.Не ме е срам защото искам да се науча и притежавам достатъчно мотивация.
checheneca написа:тва че колегата е несъобразителен и незнае как да си носи клиучовете е лично негов проблем.Това дали обращам темата му на майтап си е моя грижа.Не е приятно аз имам вече една обица на ухото от какива беди и тя още ми даржи ВЛАГА .. за да мисля каде и кво и как да го сахранява.
checheneca написа:Това, че колегата е несъобразителен и не знае как да си носи ключовете е лично негов проблем. Това, дали обръщам темата му на майтап си е моя грижа. Не е приятно, аз вече имам една обеца на ухото от такива беди и тя още ми държи ВЛАГА. За да мисля къде и какво, и как да го съхранява.
plamen_79_ написа:и аз колеги смених доста жидоже чистачки.Много скъпи не сам купужал,но най-много сам дожолен от силиконовите.взех ги от Бургас за около 3лв. но след като из4истят и те оставят следа като запотено, и като не е много мокро стъклото скарцат много.Ре6ил сам да дам до 20лв. за чистачки - препоръчаи те ми марка ако обичате.благодаря предварително
Lizard написа:Поло дизел хем е хубаво, хем може да те вкара в голям разход!
Слаба част им е скоростната кутия и прочие. А и някой колеги не бяха много доволни от разхода...
За италянките няма да коментирам, само едно ще кажа: ако тръгнеш да вземаш италианска кола поне вземи Алфа 1.9 JTD, мани го туй пунто!
Фиатът, каквото и да си говорим не може да ти даде тази сигурност, че няма да се счупи утре. Може да е евтин за поддръжка, но аз бих избрал по-малко посещения в сервиза.
Така логиката следва да препоръчам Голф-а.Но там предполагам колеги който ползват тази кола ще ти кажат най-добре.
Ако си тръгнал да търсиш малка кола, защо не се огледаш и за Опел Корса дизел. 1.5 Isuzu мотора го хвалят много и като надежност, и като разход. А отностно ходовата част на опела, тя с нищо не отстъпва на VW, че даже се говори, че били по-здрави.
А и Опел след 96-97 година не гние или поне не толква бързо.
Но Аз гласувах за Голф3и смятам че най-много ще те накефи.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта