Петъчен спам:
Обезкосмявате ли си краката??
Rabbit_TDI:
Само гъза го обезкосмявам и то като пръдна.
chy:
Ухаааааа...кво правиш ти????
Явно доста взривоопасна субстанция излиза....
Rabbit_TDI:
Лютня.
Kingpin:
А палил ли си я?
chy:
явно...
Rabbit_TDI:
Не мноо ми е дебел гъза и не мога стигна с запалка до там ,а и може ми окапе кожата на ръката.
Бисери от форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
cappy_p написа:Bobby_ написа:Благодаря за пожеланията
Явно нещо ги плаши или колата не си струва парите .....???? не знам
Общо взето не съм на зор да го продавам ..... а си го карам и ми е гот
Имам си зимни гуми колата е със сток окачване и е като джиптопло ми е и съм на сухо
bobby da ne iska6 da kaje6 4e na cabrio-to mu e slabo parnoto i te4e ot guruka?'
6tot predi 1 den se sdobih s takova golf-4e.
ибах , тоя как веднага откри недъзите на кабриото

той боби за тва продава единичката , щот иска да му слабо парното и да му тече от покрива

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
fisherman_bg написа:Колега, значи след Бояна в продължение на 2 километра и през 100 - 130 метра имаш шахматно разположени дупки и дълбочина от 7 до 13 сантиметра и диаметър до 35 сантиметра.
Но пък последните 300 метра са като аутобан в Германия...
Ако не се справиш и ти падне пломба - имам добър зъболекар, при възникнал проблем с бъбреците или уретрата - във Военна болница има добри уролози, при проблем с автомобила на връщане можеш да посетиш някой от сервизите на околовръстното...
Успех.

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
извадки от обява в продава...
останах безсловесен!
само моща на тоя джедай е по силна от неговата загадъчност...
asq333 написа: колата е с чип върви изродски мерена е на дино тест и показа 136 киловата на колелата,това значи към 190 коня на двигателя за който не разбира. технически колата е в перфектно састояние, поддържана е апсолютно всички консомативи са сменени спортен филтар KN- 170 лв. , биаледки, колата е уникат само за ценители, сигорно от магазина като си купиш кола няма да е в такова састояние, трябват ми спешно пари затова я продавам. който се качи зад волана на тази кола и я подкара ще бъде потресен, последната кола с която е пускана да се дърпа е BMW 3. 0 xd 205 коня и са равностойни от летящ старт. ако има някой желаещ с Голф дизелов може да се пробва на 500 лв. ? ?? ?? в момента в колата има DVD pioneer AVH-p5900 чисто ново купувано за 1700 лв. ако някой земе колата то не влиза в цената на колата с DVD то цената е 19000 лв. 1000 лв чисто ново DVD pioneer. няма такава цена> има вариант иза бартер както казах трябват ми пари но ми трябва и кола така че, вазможен бартер за Голф 4 TDI 99г. хеклайн 4 вр. и пари.

останах безсловесен!
само моща на тоя джедай е по силна от неговата загадъчност...

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
martineli написа:преди време даваха историята на VW по телевизора и съм запомнил че тоя кабриолет дет е показан в темата дето е хитлер на него плуваше и също че прайха едни тестове на бръмбъра.засилваха го леко и пропадаше в една пропаст на която на дъното се удряше с предната броня и се претъркулваше по таван и пак на гуми без да му има нищо.мноо се кефих
И аз много се кефих - по телевизора да го бях видял - нямаше да ми стане толкова ясно

- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Тема: Белгия-автомовили на старо
djimy написа:Белгия-автомовили на старо
http://www.............be/Autos/
http://www................be/auto/
Върни се в “ОФФ-Топик - други”