В памет на убитият студент от Сливен!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
denitu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот denitu » Чет 18 дек 2008 22:49

Аз мисля,че трябва да има такива протести..В случая не ми е ясно срещу какво е протеста,дали към беззаконието,дали към корупцията..Но определено трябва да има протест. Живеем в такава държава,която се управлява от нещастници,които гушат парички и си правят каквото искат и докато ние не се вдигнем и не покажем че знаем правата си нищо няма да се промени. Вижте какво става в Гърция,ето хората протестират,аз съм сигурна че ще имат успех.А не като нас,които плюем държавата зад компютъра,оплакваме се и същевременно не правим нищо за да променим това което не ни харесва. Моето мнение е че сме били мачкани толкова време,че ни е страх да изкажем мнение и да отстояваме позицията си.Но интересното е, че стане ли въпрос за вдигане на заплати,ще протестираме....

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 18 дек 2008 22:54

Хората в гърция не протестират,а рушът.И тук ли искате това да стане?
Ето в понеделник пак ще има среща на вече свормираната група от хора за решаването на тези проблеми.И една информация,че въпросната дискотека май няма да е дискотека вече.

Потребителски аватар
denitu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот denitu » Чет 18 дек 2008 23:10

rosen79 написа:Хората в гърция не протестират,а рушът.И тук ли искате това да стане?
Ето в понеделник пак ще има среща на вече свормираната група от хора за решаването на тези проблеми.И една информация,че въпросната дискотека май няма да е дискотека вече.

Едва ли ако отидеш при някой наш управник и му кажеш,че нещо не ти харесва той ще го промени :) Хахах.Ъспурт! С добро нещата няма да се оправят според мен..

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 18 дек 2008 23:13

С лошо хич няма да се управят,даже ще стане по лошо.

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Чет 18 дек 2008 23:32

rosen79 Спри да спамиш в темата! Всяко мнение през едно е твое. И виждам доста противоречиви мнения. Изказвай си мнението, но не на всеки който пише и ти да пишеш. От всички мнения който съм прочел (твоите) не видях едно което да има смисъл. Имам чуството, че си някой депутат и защитаваш твоите.

Да така искам да стане като в Гърция. Защото на Гърците имат граждански права и си ги отстояват! Затова са 1000 пъти по добре от нас. Докато тъпия българин стои и си трае като го тъпчат дотогава ще сме на това дереже. Гърците правят протест, но след него всичко ще им е наред. Направиха протест за едно убито дете, а нас ни трепят като мухи всеки ден и всеки си трае! И затова само се оплакваме каква ни била държавата, за нищо не е ставала и тн... Докато българина не започне да отстоява правата си оправия няма да има!
Сами сме си били виновни, за това което става. Да има и процент истина в това, но главния виновник са политиците и управляващите! Защо съдът не ги осъди тея дето убиха момчето!? Защо ги пусна на другия ден. Може би ние сме виновни за това. Защо прокурора каза, че не му се занимавало, ама се било раздухало от медиите и няма как?! Явно ние сме виновни. Защо ервосъюза спря парите за България. Явно народа е виновен. За всичко което става в България, 98% са виновни некадърните политици и държавни чиновници! :evil:

Какво ще стане по лошо ако не стане с лошо??? Най-много да свалят това правителсто! Обаче не когато един човек го каже а когато цялата нация го направи. Една птичка пролет не прави!!! :idea: Народна мъдрост!

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Съб 20 дек 2008 18:57

Titko, изобщо не съм комунист. НАЦИОНАЛИСТ е по-точно казано(това имах и желание дами пише под аватара). В днешно време правдата е на страната на парата, толерират се мутри, бандити, грабители и т.н.
В една страна, в която всеки би се похвалил аз пребих тоя, убих ония, бил съм два пъти в затворас гордо вдигната глава - какво да пишем.
При комунизна имаше лошо, имаше и добро. Всяка монета има две страни. Всеки би се замислил, ако знае че може да свърши с куршум в главата. Нима при комунизна имаше отвличания, пребивания и СВОБОДИЯ на ромско население.
(съгласен съм с едно мение, което включваше думите - парламент, измет и турци).

Момчето с приказки не можем да го върнем. Мир на праха му.

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Съб 20 дек 2008 20:13

velinsl написа:Нима при комунизна имаше отвличания, пребивания и СВОБОДИЯ на ромско население.

Имаше.....само че не циганите а властта отвличаха, пращаха на лагери и пребиваха хора, които не са съгласни с тях.... Това в момента е комунизъм, мут(р)ирал в дива олигархия. Няма нищо общо с капитализма в развитите страни, освен уж частната собственост.

bboyfisher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bboyfisher » Съб 20 дек 2008 23:08

Аз не се сещам някоя демократична държава да се е похвалила че няма убииства изнасилвания и престъпления, така че тези неща няма да спрът, те са си заложени в природата!
Но въпросът е че престъпниците знаят че ще се разминат леко.
Закона и съдебната система трябва да са сурови за престъпниците. Доживотни затвори и смъртни присъди тва е.Да умират тия които отнемат животи умишлено!

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Нед 21 дек 2008 0:56

Прекалено го обърнахме на политика. Но от там тръгва всичкитени беди.

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Нед 21 дек 2008 5:48

rosen79 написа:
Vw_wV написа:ПЕТЪК, 19.12.08г.
Елате на протестно шествие!

Начало: Студентски град, Зала “Христо Ботев” от 11.00 часа

Какви протести бе колега?Срещу какво?Не се излагайте.

Ето го примера, човека се чуди защо да протестират, при положение че "всичко си е в реда на нещата". Хубаво е че има кой да протестира, ти си стой у дОма, обаче хората след като са излезли архитекта на област Студенска е уволнен, води се процес по събаряне на въпросната дискотеката, задържаните са с ново обвинение, което има опция за доживотен затвор...
Кой е виновен? Правителството с абсурдните закони. Срещу общината само в Студентски град има над 15 дела за неразрешено строитество, което тя е длъжна да позволи, но е забранила по една или друга причина...чак сега се сещат да променят закона за държавна реституция, който значително ще улесни общините. Отделно че за да построиш дискотека е нужно само уведомление, т.е. строиш и пращаш писмо да дойдат да ти проверят касовите апарати, няма може или не може...
То лошо няма да пропуснеш да протестираш, хората си имат и по-важни приоритети, но е тъжно че толкова хора не разбират смисъла :?

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Нед 21 дек 2008 9:41

Хахаха дайте да протестираме да затворим всички дискотеки и всички барове в студентски... На тяхно място библиотеки!!!

Де да беше само дискотеката незаконно построена, няма да говоря за всичките сгради дето са на по 3-4 метра от общижитията... Протестите трябва да са срещу управлението и властта и най-вече срещу съдебната власт. Като се оправят там нещата няма да има незаконни дискотеки и убийци по улиците срещу 500 лева.

titko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот titko » Нед 21 дек 2008 9:42

Момчето с приказки не можем да го върнем. Мир на праха му.
съгласен съм колега...........

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Re: В памет на убитият студент от Сливен!

Мнениеот dj_nako » Нед 01 фев 2009 22:54

Какво стана с виновните?Някой чул ли е нещо?

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Пон 16 мар 2009 20:38

Ади ве,БЪЛГАРИЯ....осъдихме ли го или.......

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Вто 17 мар 2009 10:47

Защо си мислиш,че така ще се оправят нещата?Ами след това роднините на тоя(по точно тези щото са 6-тима)ако тръгнат по този начин да си връщат,къде ще му излезе краят?

Че какво има за въщане не разбирам...
Даваш ми 5 лева, връщам ти 5 лева. Кой на кого каво дължи?
МАлко съм далеч от идеята за комунизма. Тази идея е безвъзвратно изчезнала в световен аспект.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”