използвахте ли преброяване на населението онлайн
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: използвахте ли преброяване на населението онлайн
има ли някакво предварително известие кога ще минават, щото аз рядко съм си в нас в интервала 8:00-20:00? Само с номер на вратата става ли или трябва лично да присъствам ?
Снощи даже мина преброителя към 20.30,дадох му номера и това беше.Много възпитан човек на средна възраст.Соред мен даже му стана приятно,че сме се преброили онлайн.
- avgeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
VWGT написа:има ли някакво предварително известие кога ще минават, щото аз рядко съм си в нас в интервала 8:00-20:00? Само с номер на вратата става ли или трябва лично да присъствам ?
Опитай да оставиш номера на някой съсед, който не са преброили още. Попитай и домоуправителя дали може друг да ти предаде номера.
[quote="BS"]
Но като знам какви хора са, нито се безработни, нито студенти.....(Ще се радвам ако са такива
, дори и ще го почерпя вкъщи).
В случая поне за Бургаска област, все ги избират познати на общински служители, родители, роднини, приятели и т.н.
/quote]
да, то за такава работа се назначават само братовчеди и баджанаци...
Пример: преброителката вече четвърти път минава само в нашия вход, стана ми жал за жената - звъни всеки път у нас, защото съседите ми са зачезнали и не може да ги намери, макар да имат малко дете и обикновенно по цял ден ги чувам.
Та да се разкарваш по няколко пъти едва ли е най-престижната и високоплатена работа за която, видиш ли, се натискат връзкари.
Не казвам че няма и такива, но надали точно това е работата-мечта....
между впрочем - преброителката е възрастна женица, изключително любезна.
Но като знам какви хора са, нито се безработни, нито студенти.....(Ще се радвам ако са такива

В случая поне за Бургаска област, все ги избират познати на общински служители, родители, роднини, приятели и т.н.
/quote]
да, то за такава работа се назначават само братовчеди и баджанаци...
Пример: преброителката вече четвърти път минава само в нашия вход, стана ми жал за жената - звъни всеки път у нас, защото съседите ми са зачезнали и не може да ги намери, макар да имат малко дете и обикновенно по цял ден ги чувам.
Та да се разкарваш по няколко пъти едва ли е най-престижната и високоплатена работа за която, видиш ли, се натискат връзкари.
Не казвам че няма и такива, но надали точно това е работата-мечта....
между впрочем - преброителката е възрастна женица, изключително любезна.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тази сутрин се замислих нещо...
преброил съм се чрез он-лайнА им - ако не ме заварят в къщи да им дам номера какво?
преброил съм се чрез он-лайнА им - ако не ме заварят в къщи да им дам номера какво?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
офффф
е на предната страница го пише деа. Залепи си номера на вратата или го дай на домоуправителя или на съседите или.......
е на предната страница го пише деа. Залепи си номера на вратата или го дай на домоуправителя или на съседите или.......
- denito_trg
- Автомобил:
- Двигател:
със колко ви почва 10 цифрения код който трябва да се даде на преброителя моя започва със 90 а на комшиите със 10
- ludiq1918
- Автомобил: Honda Civic
- Двигател: D14A2 - 1997
06 - И какво трябва да значи това .
ludiq1918 написа:06 - И какво трябва да значи това .
абсолютно нищо,сега да си напишем и с кой номер завършваме

-
- Автомобил:
- Двигател:
моя номер започва с 00
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
boi4eto написа:моя номер започва с 00
И моя, ма ква е идеята немоа сфана, дали не съм будала!?

Бре незнам тия още ги няма от преброяването, да не стане така да дойдат 2012-та че тогава ще е късно, шЪ падне астероида, и кел файда от това че се преброявах 1 час

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
минаха през нас преди малко 

velinsl написа:Изпревари ме, само аз нямаше да го направя анкета. Интересно е, че почнах с водещата на предаването "Календар" по Нова, завърших попълването на данните заедно с нея, обаче тая последна глава "временно пребиваващи" си прави т@ш@к с мен. Попълня данните - вече има такова лице, изтрия ги-10те полета са задължителни. Още опитвам какво да правя телефоните не бачкат, пуснах мей, да видим.
Идва ми да вкарам данните на кучето или колата вече и да не се занимавам, поне и двамата са немци.
хакнах системата.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”