6401 - това е броят регистрирани потребители.
а колко сме събрали - Срамота
За хора с добри сърца:Да бъдем добри в един по-различен ден!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
vesellin - 10лв.
Последна промяна от L&R на Пон 06 ное 2006 10:59, променено общо 1 път.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:И аз искам да се включа.. ако има възможност ще го направя с дрехи.. имам с тонове.. само кажете как и къде да ги изпратя.. винаги съм искал да ги дам някъде но никога не съм намирал къде .. нека бъдем един път заедно ..искам да помогна с каквото мога..
За сега сме се разбрали ,че децата нямат нужда от дрехи.Аз също имам доста и имаме уговорка да ги оставим ,за някой друг дом където ще са по нужни.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
didoriginal написа:И да се направи банкова сметка за да е по-лесно и хора които не са от клуба да дарят пари!
Не може ли да се преведат парите на нечия банкова сметка, а не на клубната, тъй като тя още не съществува. Иначе аз искам да помогна, но не знам на кой мога да дам пари...

Едит: bobo7 ще прати пари на L&R и от мен. Тенк ю

Последна промяна от kotse_botse на Пон 06 ное 2006 12:51, променено общо 1 път.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
.....пара ми треба за злоупотребаkotse_botse написа:didoriginal написа:И да се направи банкова сметка за да е по-лесно и хора които не са от клуба да дарят пари!
Не може ли да се преведат парите на нечия банкова сметка, а не на клубната, тъй като тя още не съществува. Иначе аз искам да помогна, но не знам на кой мога да дам пари...

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Стиви Джи написа:didoriginal спомена пред мен някакъв дом, който бил много зле. Може да се види за какво става дума.
Няма проблеми и там да ги дадем.. само казвате са какво става дума и как да си ги получат и готово... ще се радвам да помогна с каквото имам възможност
Едит: между другото наистина е срамота.. 6к човека.. по 1лв ги сметнете на бързо с елката колко пари са .. вярно че лично мен би ме било срам да даря 1лв но капка по капка вир става пак е по добре от 300лв и то като има хора който са дали по 10 20 50лв
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Понеже не бях на сбирката и късно разбрах за тази идея , ще се включа към идеята на Dready и ми се иска и аз да съм там на 19-ти 

Последна промяна от Exell на Пон 06 ное 2006 14:32, променено общо 1 път.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи нарочно изчаквах да мине срещата с децата от дома в Благоевград и след това да заговоря за друг дом. Става на въпрос за дома в гр. Белоградчик - родом съм от Видин, но дядо ми живее в гр. Белоградчик и там съм прекарал 7-8 години от живота си. Директора на дома живее на 10 метра от нас и доколкото знам положението в дома не е хич розово. В скоро време ще си ходя за събота и неделя и ще направя снимки. Ще говоря и с директора. Абе ще дам по-късно инфо - дайте първо да отдадем дължимото на дечицата от Благоевград! 

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
didoriginal написа:Значи нарочно изчаквах да мине срещата с децата от дома в Благоевград и след това да заговоря за друг дом. Става на въпрос за дома в гр. Белоградчик - родом съм от Видин, но дядо ми живее в гр. Белоградчик и там съм прекарал 7-8 години от живота си. Директора на дома живее на 10 метра от нас и доколкото знам положението в дома не е хич розово. В скоро време ще си ходя за събота и неделя и ще направя снимки. Ще говоря и с директора. Абе ще дам по-късно инфо - дайте първо да отдадем дължимото на дечицата от Благоевград!
Точно така! Нека първо минат нещата в Благоевград. Да не носим две дини под една мишница. Пък и след като оргазнизираме всичко, за втория път ще имаме опит дет се вика и ще знаем по- добре кое как да направим и от към организация и от към всичко.
Иначе, didoriginal, идеята ти е супер, но нека да мине първото събитие и тогава да говорим за по- натам.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”