Компания тип пирамида?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Компания тип пирамида?
Някой дали може да разясни каква е точно целта на темата защото аз нищо не разбрах Спорят разни хора но нищо конкретно не се казва и не става ясно Дали е пирамида тази компания незнам но не може да им се отрече че могат да грабнат вниманието но "рибите"
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
timobb написа:icoico написа:...Смешно е тук да се правиш на професор доктор на икономическите науки! Нека се видим пък ме обори с твоите аргументи ако можеш!
Не съм професор, прост бачкатор съм и в момента в командировка зад граница. Но обещавам да дойда на една от вашите презентации веднага, щом ми остане свободно време, стига да не сте фалирали дотогава

icoico написа:timobb написа:icoico написа:...Смешно е тук да се правиш на професор доктор на икономическите науки! Нека се видим пък ме обори с твоите аргументи ако можеш!
Не съм професор, прост бачкатор съм и в момента в командировка зад граница. Но обещавам да дойда на една от вашите презентации веднага, щом ми остане свободно време, стига да не сте фалирали дотогава
Просто коментарите са ти като за 16 годишно хлапе. Не отива на зрял човек!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Всеки един обикновен човек отворил баничарница и назначил трима работници с трудов договор е много по-ценен за обществото и държавата от цялата ваша "бизнес организация" която щяла да доведе до просперитет половин Европа 

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
timobb написа:
Я, както се изразиха по- нагоре не замитай въпросите под килима, като пишеш безсмислени коментари. Намери ли някой да ти прочете съответния параграф от закона? Или вЕрваш на отчето, че Европата ви чака?
timobb написа:...И нека се разберем, данните които подхвърляте на са точни, не са коректни! Всичко, ама абсолютно всичко ще ти разясня. Не е тук мястото, не разбираш ли?
Да бе...и аз разбирам...подписал си клауза за конфиденциалност и трябва да платиш на пастора 10 000 лева обезщетение за ВСЕКИ случай на изнасяне на информация от бизнес- офиса, а може и повече...или поне така пише в договора ти ...много по християнски, нЕма що...

Последна промяна от icoico на Сря 24 окт 2012 10:24, променено общо 1 път.
... как свършва приказката
След някокло годишни съдебни дела, федерален съд излиза с осъдителна присъда, че споменатата по-горе схема е понци схема (т.е. финансова пирамида прикрита като МЛМ). Името на компанията е трибуквено бтв
Сега, за да приравним нещата, нека заменим буквите в името, USA с БГ, отстъпки за туристически пакети с по-общото отстъпки в търговски обекти, обещанията за бързи печалби, ентри фиита и тн си остават същите, ама за цвят да добавим едни БМВ-та. Сега открийте 7-те разлики... И двете компании са законни и работят в момента, но модела ... ако някой смята че попада в най-горните 1-2% да влиза, дотолкова схемата изкарва пари ... и БМВ-та, за останалите остава "удоволетворението" от получените отстъпки.
След някокло годишни съдебни дела, федерален съд излиза с осъдителна присъда, че споменатата по-горе схема е понци схема (т.е. финансова пирамида прикрита като МЛМ). Името на компанията е трибуквено бтв

Сега, за да приравним нещата, нека заменим буквите в името, USA с БГ, отстъпки за туристически пакети с по-общото отстъпки в търговски обекти, обещанията за бързи печалби, ентри фиита и тн си остават същите, ама за цвят да добавим едни БМВ-та. Сега открийте 7-те разлики... И двете компании са законни и работят в момента, но модела ... ако някой смята че попада в най-горните 1-2% да влиза, дотолкова схемата изкарва пари ... и БМВ-та, за останалите остава "удоволетворението" от получените отстъпки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
timobb написа:maxpayne написа:timobb написа:1-во Смешни сте!
Ама ти само това повтаряш, покажи ни един разчет на приходите, как си сметнал, че като привлечеш еди колко си хора какво ще спечели и т.н. Покажи ни, че ние сме смешни, а ти сериозен.
Идеално! Заповядай да се видим, и ще изложим гледните си точки!
Ако сте зрели хора, немислите ли, че такъв вид спор би било нормално за се води на живо, на 4 очи, на live?
...И нека се разберем, данните които подхвърляте на са точни, не са коректни! Всичко, ама абсолютно всичко ще ти разясня. Не е тук мястото, не разбираш ли?
Аз не разбирам какво тайно има, което може да се разяснява само на четири очи. Ако имаш да казваш нещо, давай тук! Ако все пак насотяваш, че може само лично, аз ще дойда с диктофон и после ще постна всичко тук, като може да попроменя нещо, ако ми изнася - сам прецени дали искаш ТИ да го напишеш тук или АЗ!
Всички очакваме факти и цифри. Ако продължавате с локумите, сами си вкарвате автогол, толкова ли е трудно да го разберете? Има цифри, които показват, че думите ви са лъжа. Твърдите, че тези цифри са неверни. Това означава ли, че официалната информация за отчета на фирмата е невярна? Нека видим верните - всички очаквам с интерес!
Ако за теб в написаното до тук няма нищо конкретно, то спри да четеш, защото очевидно полза няма!KirilGeorgiev написа:Някой дали може да разясни каква е точно целта на темата защото аз нищо не разбрах Спорят разни хора но нищо конкретно не се казва и не става ясно Дали е пирамида тази компания незнам но не може да им се отрече че могат да грабнат вниманието но "рибите"
Напротив - неговите коментари с в пъти по-смислени от твоите. Ти досега нищо конкретно не си казал.timobb написа:icoico написа:Не съм професор, прост бачкатор съм и в момента в командировка зад граница. Но обещавам да дойда на една от вашите презентации веднага, щом ми остане свободно време, стига да не сте фалирали дотогава
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Я сега като по умен разясни Имам търговски обект права по 55 000-60 000лв месечно ако се включа колко пари ще изкарам
myrshavija написа:Аз не разбирам какво тайно има, което може да се разяснява само на четири очи. Ако имаш да казваш нещо, давай тук! Ако все пак насотяваш, че може само лично, аз ще дойда с диктофон и после ще постна всичко тук, като може да попроменя нещо, ако ми изнася - сам прецени дали искаш ТИ да го напишеш тук или АЗ!
Всички очакваме факти и цифри. Ако продължавате с локумите, сами си вкарвате автогол, толкова ли е трудно да го разберете? Има цифри, които показват, че думите ви са лъжа. Твърдите, че тези цифри са неверни. Това означава ли, че официалната информация за отчета на фирмата е невярна? Нека видим верните - всички очаквам с интерес!
На някой от вас гении безподобни направи ли ви впечатление, годишния отчет който гледате, от коя година е, кога се изготвя, данни от коя година са включени в него.
И съответно, коя година сме сега? Коя дата? Отчета за 2012 ще излезе 2013, така е по закон, или то пред вашето мнение закона каквое ??
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
timobb написа:myrshavija написа:Аз не разбирам какво тайно има, което може да се разяснява само на четири очи. Ако имаш да казваш нещо, давай тук! Ако все пак насотяваш, че може само лично, аз ще дойда с диктофон и после ще постна всичко тук, като може да попроменя нещо, ако ми изнася - сам прецени дали искаш ТИ да го напишеш тук или АЗ!
На някой от вас гении безподобни направи ли ви впечатление, годишния отчет който гледате, от коя година е, кога се изготвя, данни от коя година са включени в него.
И съответно, коя година сме сега? Коя дата? Отчета за 2012 ще излезе 2013, така е по закон, или то пред вашето мнение закона каквое ??
А ти, гений безподобен знаеш ли коя година е започнала дейността си компанията? За 2010-та има малко над 70 000 лева приходи. И, държа да отбележа, 1 (едно) лице, назначено на трудов договор.
Отклоняваш се от предните цифри които подхвърля. Но виждам, че счетоводството ти е тъмна индия.
За разлика от вас, аз немисля, че знам всичко на света. Консултирал съм се а адвокат. И познайте вие малки гениичета, това е 100% легално, законно и т.н. както тук така и на другия край на света!
Спирам да пиша защото спора с вас е бизсмислен!

За разлика от вас, аз немисля, че знам всичко на света. Консултирал съм се а адвокат. И познайте вие малки гениичета, това е 100% легално, законно и т.н. както тук така и на другия край на света!
Спирам да пиша защото спора с вас е бизсмислен!

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
То няма спор!Задават се конкретни въпроси,дават се точни цифри и вие само гледате как да се измъкнете и отговаряте с безмислени въпроси!Пък после сме били смешни,но реално погледнато друг е смешния,дори "смешен" не е правилната дума,може да бъде описано и по друг начин-човек с промит мозък,налапал здраво стръвта!
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
timobb написа:Отклоняваш се от предните цифри, които подхвърлям. Но виждам, че счетоводството ти е тъмна Индия.
За разлика от вас, аз не_мисля, че знам всичко на света. Консултирал съм се с адвокат. И познайте, вие малки гениичета, това е 100% легално, законно и т.н. Както тук, така и на другия край на света!
Спирам да пиша, защото спора с вас е безсмислен!
Ако информирането ти е като писането - определено имаш нужда от чужда помощ. Отделен е въпросът доколко този адвокат, който те е консултирал, е всезнаещ чак "до другия край на света"
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
timobb написа:Отклоняваш се от предните цифри които подхвърля. Но виждам, че счетоводството ти е тъмна индия.
Спирам да пиша защото спора с вас е бизмислен!
О, да, това е легално и законно в България, няма спор. Защото, както вече казах, в България няма закон срещу човешката глупост. Такъв, оказва се има в немскоговорящите страни и аз честно казано не знаех, че го има докато вие не ме подсетихте да проверя

§ 16 Abs. 2 UWG:
Wer es im geschäftlichen Verkehr unternimmt, Verbraucher zur Abnahme von Waren, Dienstleistungen oder Rechten durch das Versprechen zu veranlassen, sie würden entweder vom Veranstalter selbst oder von einem Dritten besondere Vorteile erlangen, wenn sie andere zum Abschluss gleichartiger Geschäfte veranlassen, die ihrerseits nach der Art dieser Werbung derartige Vorteile für eine entsprechende Werbung weiterer Abnehmer erlangen sollen, wird mit Freiheitsstrafe bis zu zwei Jahren oder mit Geldstrafe bestraft.
И от кои цифри се отклонявам? Вие развивате дейност/респ. имате приходи от началото на 2010-та година и в края на 2012-та празнувате едногодишнина? Много интересни цифри

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Жестока тема!
България няма нужда от такива "бизнес" модели и общества, г-да тарикати.
Но, един ден ще има съд за такива като Вас (измамници и пр. сган)!
Времето ще покаже, както казвате

България няма нужда от такива "бизнес" модели и общества, г-да тарикати.

Но, един ден ще има съд за такива като Вас (измамници и пр. сган)!

Времето ще покаже, както казвате

Върни се в “ОФФ-Топик - други”