Земетресение
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Земетресение
знаеш пътя мъгла няма
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
heimdal написа:Какво да дигатНали имаше пад с 30 и няколко долара на барел, в България това е 10 ст. има няма.
Няма такава пародия като Булгаристан! 2 часа и половина им отне да информират през национална медия.
Националните медии си снимат репортажи в радиус до 5 км от офиса.
Телефонните интервюта пълна скръб. Не могат да говорят, не могат да пишат.
Единствения приемлив коментар е от един сеизмолог в БАН (не този цитиран от Фикуса),
който направи добро представяне с конкретна информация. Къде, какво и колко.
Всичко останало е пълна скръб.
По нова някоя си Любомира...Тя завалийката беше неадекватна и разбрах само,че няма конкретна информация

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
От коя групичка колега?
Какви типчета?

Какви типчета?

- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
Тая по нова вместо 5.8 каза 8.5,ебати неадекватните хора .
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Стига бе хора изтрещехте. Голяма паника драми и чудо. Казаха вече че няма опасност няма напукани язовирни стени. Айде стига вече малко ни тръсна и сега 3 дена само това ще приказват глупости. А ако беше тръснало като в Япония? Тогава не ми се мисли какви глупости щяха да пишат и плещят журналята.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
znainainai написа:Стига бе хора изтрещехте. Голяма паника драми и чудо. Казаха вече че няма опасност няма напукани язовирни стени. Айде стига вече малко ни тръсна и сега 3 дена само това ще приказват глупости. А ако беше тръснало като в Япония? Тогава не ми се мисли какви глупости щяха да пишат и плещят журналята.
Абе не е малко, 5.8-9 хич не е малко ....
мани Япония...
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
znainainai написа:Стига бе хора изтрещехте. Голяма паника драми и чудо. Казаха вече че няма опасност няма напукани язовирни стени. Айде стига вече малко ни тръсна и сега 3 дена само това ще приказват глупости. А ако беше тръснало като в Япония? Тогава не ми се мисли какви глупости щяха да пишат и плещят журналята.
ти ела у Шопланд и ще те видим тогава
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
за онея там под 7.5 не е земетресение
те са земетръсна зона и всичко се строи по този начин.
ние сме в сравнително нова кооперация. Едната стена на първия етаж се срути външната и част като бяха изпотрошени доста тухли от нея. На мене ми се размести тавана и вратата. Имах чувството, че може да остана и без таван...
Бизнес парка в младост е било приятно до колкото разбрах..
Особено на високите етажи
ае znainainai.. трябваше да си тука и щеше да усетиш.. тая 6-чка искам да ти кажа, че не беше от най-безопасните и се оказа, че тукашното строителство е доста добре. В Италия 6-чката уби 6 човека

ние сме в сравнително нова кооперация. Едната стена на първия етаж се срути външната и част като бяха изпотрошени доста тухли от нея. На мене ми се размести тавана и вратата. Имах чувството, че може да остана и без таван...

Бизнес парка в младост е било приятно до колкото разбрах..

ае znainainai.. трябваше да си тука и щеше да усетиш.. тая 6-чка искам да ти кажа, че не беше от най-безопасните и се оказа, че тукашното строителство е доста добре. В Италия 6-чката уби 6 човека

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Факт 5.8 не е малко.....но от това което чета из нета ...от това какво пишат и това което слушам по дарик радио от обаждащи се хора.....проблеми няма.....няма паднали згради....само мазилки и кумини във пернишко.
на съседните кооперации около нас има паднали комини,
тухли по покривите и на тротоара... дано да няма пострадали...
тухли по покривите и на тротоара... дано да няма пострадали...
- znainainai
Жоре съгласен съм бате ама стига вече изкарахте го 15.8 . Ми хубаво тръснало тръснало ама баси и филмите и тия хиени журналята вече наливат масло в огъня от 15 мин само простотии приказват по БТВ. Няма ли кой да сложи катинара вече тука ше се изпокарате за няма нищо. Няма телевизия тая сутрин която да не плещи глупости и допълнително да нажежава обстановката.
Няма смисъл от излишна паника няма жертви няма пострадали по телевизията го изкарват ше кажеш армагедон настъпил.
Няма смисъл от излишна паника няма жертви няма пострадали по телевизията го изкарват ше кажеш армагедон настъпил.
- heimdal
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: 1997
Ходи спи тогава - недей да пишеш.
Не се прави на луд щото 100 си скачал по бели гащи по времето на Стражица/Попово.
Да не се обиждаш ама въздържай се.
За язовира не е вярно. Гражданска са пълна мъгла. Реално едва сега се гледа по светло какво е положението на стената. Чух се преди малко с наш човек в Перник ...за по-сигурно се изнасят от града.
За Армагедон не се шегувай, Витоша е застинал вулкан, а България не е на континенталната плоча баш ...
В тежките варианти ставаме островна държава. Ако не ти се спи бръмни 362 км по-близо - тоалетна хартия ще ти уредим като друсне пак. Заливната зона на язовир Искър на пълен капацитет е до Искърското дефиле.
Цялото Софийско поле. Повече какво ? Заливната зона на язовир Студена не съм виждал ...
Последна промяна от heimdal на Вто 22 май 2012 5:27, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Човек лесно е да коментираш без да си го преживял, голям ужас беше
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
znainainai написа:Жоре съгласен съм бате ама стига вече изкарахте го 15.8 . Ми хубаво тръснало тръснало ама баси и филмите и тия хиени журналята вече наливат масло в огъня от 15 мин само простотии приказват по БТВ. Няма ли кой да сложи катинара вече тука ше се изпокарате за няма нищо. Няма телевизия тая сутрин която да не плещи глупости и допълнително да нажежава обстановката.
мммм да пуснах бтв....видях прекаленото им изопачаване на нещата и ги затворих...до момента по дарик радио...са най-адекватни....и го отразяват прекрасно!!!!! Найстина професионална работа
- znainainai
Последният път като тресна тук в Русе със със 5 и нещо аз пуших цигара на терасата. Добре уплашени сте съгласен съм ама не се самонавивайте че е дошъл краят на света щот ееееееееееееееееее верно бе 2012 маите МААААААААААААААААЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”