Да се запознаем с новият ИЗМАМНИК - GURU

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Re: Да се запознаем с новият ИЗМАМНИК - GURU

Мнениеот guru » Пон 09 сеп 2013 18:42

sportul написа:Не давай такива тъпи примери сега :)

Примера си е много на място, в него основната идея е за думичката Design добавена след някоя марка и модел.

Ето снимка на личен документ на Стоил, тук сега трябва да се намеси разказвача на истории да ви покаже кога и с кой фотоапарат е правена за да не кажете че е измислица.
Личните данни и снимката на картата са скрити умишлено, показвам я само за да докажа че не е измислен човек, смятам че е предостатъчно, въпреки че съм сигурен че според hater-ите тук въобще няма да е, защото естествено няма как да плюят и клепат още някой.
Прикачени файлове
IMGP0031.jpg

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Пон 09 сеп 2013 18:51

guru написа:
sportul написа:Не давай такива тъпи примери сега :)

Примера си е много на място, в него основната идея е за думичката Design добавена след някоя марка и модел.

Ето снимка на личен документ на Стоил, тук сега трябва да се намеси разказвача на истории да ви покаже кога и с кой фотоапарат е правена за да не кажете че е измислица.
Личните данни и снимката на картата са скрити умишлено, показвам я само за да докажа че не е измислен човек, смятам че е предостатъчно, въпреки че съм сигурен че според hater-ите тук въобще няма да е, защото естествено няма как да плюят и клепат още някой.

Е ти направо изби рибата с тоя факт :bowdown :bowdown :h020 :h020 :h020
Момче...посипи си главата с пепел и не се излагай повече...язък че си ми градски :banghead

Последна промяна от drago_tr на Пон 09 сеп 2013 18:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guru » Пон 09 сеп 2013 18:52

drago_tr написа:E ти направо изби рибата с тоя факт :bowdown :bowdown :h020 :h020 :h020

Човека факт ли е - факт е.

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Пон 09 сеп 2013 18:53

Стоил-Николай виж какво, започваш вече много ама много да изкараш хората извън нерви. Прекаляваш с наглостта, безочието и тарикатлъците си. Какво показваш лични карти, на разни хора. Ти какво мислиш, че съм на салама вървата, и не ми е ясно че много лесно мога да си намеря лична карта с каквото и да е име на някой мангал срещу 20 лева. Аз не съм потърпевш и се радвам, че не съм тъй като нещастните ти реплики /за теб Desing/ ми хванаха окото още в самото начало. И почти бях готов да започна преговори с теб. Стига, спри се с жалките си оправдания не вървиш.

И още едно нещо ще ти кажа, за да го запомниш: Тарикат мъж, не писка.

Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guru » Пон 09 сеп 2013 18:54

Apokaliptiko написа:Стоил-Николай виж какво, започваш вече много ама много да изкараш хората извън нерви. Прекаляваш с наглостта, безочието и тарикатлъците си. Какво показваш лични карти, на разни хора. Ти какво мислиш, че съм на салама вървата, и не ми е ясно че много лесно мога да си намеря лична карта с каквото и да е име на някой мангал срещу 20 лева. Аз не съм потърпевш и се радвам, че не съм тъй като нещастните ти реплики /за теб Desing/ ми хванаха окото още в самото начало. И почти бях готов да започна преговори с теб. Стига, спри се с жалките си оправдания не вървиш.

Hater N1

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Пон 09 сеп 2013 19:04

guru написа:
Apokaliptiko написа:Стоил-Николай виж какво, започваш вече много ама много да изкараш хората извън нерви. Прекаляваш с наглостта, безочието и тарикатлъците си. Какво показваш лични карти, на разни хора. Ти какво мислиш, че съм на салама вървата, и не ми е ясно че много лесно мога да си намеря лична карта с каквото и да е име на някой мангал срещу 20 лева. Аз не съм потърпевш и се радвам, че не съм тъй като нещастните ти реплики /за теб Desing/ ми хванаха окото още в самото начало. И почти бях готов да започна преговори с теб. Стига, спри се с жалките си оправдания не вървиш.

Hater N1

Предпочитам да съм Hater N1 за теб, от колкото да съм ИЗМАМНИК за 111173 членове тук. Отделен е въпроса, че тоя който ме познава знае колко струвам. Отделен е въпроса, че хората не обсъждат мен, а теб и с всеки следващ пост ти се вади по една кирлива риза.

Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guru » Пон 09 сеп 2013 19:06

Apokaliptiko написа:Предпочитам да съм Hater N1 за теб, от колкото да съм ИЗМАМНИК за 111173 членове тук. Отделен е въпроса, че тоя който ме познава знае колко струвам. Отделен е въпроса, че хората не обсъждат мен, а теб и с всеки следващ пост ти се вади по една кирлива риза.

Всеки има право на избор.

dentdaemon
Автомобил: Polo 6N1
Двигател: 1.6L 55kW AEE
Контакти:

Мнениеот dentdaemon » Пон 09 сеп 2013 19:09

Е защо не покажеш снимката на тоя Стоил? Така поне ще знаем кой е измамника, щом не си ти. И автора на темата ще каже дали се е припознал или не. Щото така просто доказваш, че има в България човек на име Стоил - което се съмнявам да изненадва някого. Нищо повече. И аз мога да снимам ЛК на някой си Стоил със скрити данни и да кажа - ей на, познавам го измамника, той беше :thumb_down

Потребителски аватар
Fearless
Автомобил: VW Golf
Двигател: AZD

Мнениеот Fearless » Пон 09 сеп 2013 19:13

Гуру,все повече се излагаш,еле пък с тая снимка на лична карта цялата облепена.Тук никой не е искал личен документ,просто снимка на въпросния Стоил,за да може N1PO да го разпознае и да каже "да,тоя беше".До момента единственото което си затвърдил е,че имаш може би 3-4 самоличности и мамиш по този начин.Всеки следващ твой пост започва да мирише все повече и повече.Адски уклончиви и неясни отговори с хиляди заобикалки и увъртания.Според мен загубата няма да е малка,ако хората от клуба не пазаруват повече от теб.Въображамия ти приятел Стоил доста лоша шега ще ти изиграе.

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Пон 09 сеп 2013 19:15

Чета и просто не мога да повярвам до какъв срив на морала и ценностната ни система се е стигнало.
До Гуру и всички, които по някакъв начин разсъждавате като него: Вие чест, достойнство, уважение към човека, самоуважение имате ли? Или парите и то бързо изкараните, да не кажа направо откраднати, са най-важното? Или най-важното е да ебем (без никакво извинение) дявола във въздуха и да сме най-големите тарикати!?

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Пон 09 сеп 2013 19:16

plamen-roni написа:Guru пич виждаш какво става каквото и да напишеш всички защитават купувача.

По белите държави е така.Всеки,който е пазарил ще потвърди.
Тук не трябва да става дума за възстановяване сумата по заварката на джантата.Джантата е била заварена доколкото разбрах и китната,боядисана и така продадена.Цепнатината се е появила до старата заварка/или върху/ в последствие.
Основната вина на продавача е,че не е упоменал за интервенцията,а даже и е отрекъл такава в разговора на живо.А и това "като нови,без драскотина" на мен ми говори за липсата на шевове от заварки и прочие.

Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guru » Пон 09 сеп 2013 19:17

dentdaemon написа:Е защо не покажеш снимката на тоя Стоил? Така поне ще знаем кой е измамника, щом не си ти. И автора на темата ще каже дали се е припознал или не. Щото така просто доказваш, че има в България човек на име Стоил - което се съмнявам да изненадва някого. Нищо повече. И аз мога да снимам ЛК на някой си Стоил със скрити данни и да кажа - ей на, познавам го измамника, той беше :thumb_down

Hater N2

А ти нали се сещаш какво ще каже автора на темата, на него в момента който и да му покажеш, той "е разбрал кой съм и вече е наясно кой му е продал джантите" . Моето име го оклепахте, друг за да продължите да клепате няма да Ви дам, трябва да се задоволите с наличното.

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Мнениеот plamen-roni » Пон 09 сеп 2013 19:29

Fearless написа:Гуру,все повече се излагаш,еле пък с тая снимка на лична карта цялата облепена.Тук никой не е искал личен документ,просто снимка на въпросния Стоил,за да може N1PO да го разпознае и да каже "да,тоя беше".До момента единственото което си затвърдил е,че имаш може би 3-4 самоличности и мамиш по този начин.Всеки следващ твой пост започва да мирише все повече и повече.Адски уклончиви и неясни отговори с хиляди заобикалки и увъртания.Според мен загубата няма да е малка,ако хората от клуба не пазаруват повече от теб.Въображамия ти приятел Стоил доста лоша шега ще ти изиграе.

Разпознаване и очни ставки правят в полицията колега! Стига сте напада ли момчето . Продал едни джанти,ами продал ги сигурен съм че 99% от форума са продавали нещо я кола или нещо друго с дефекти и са си премълчавали .Колко от вас после покриха ремонта?

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Пон 09 сеп 2013 19:35

guru написа:Моето име го оклепахте, друг за да продължите да клепате няма да Ви дам, трябва да се задоволите с наличното.

Не те е срам, името си го оклепа ти Николай-Стоиле. Затънал си целия в блатото си от фекалии, което сам си сътворил, едвам си поемаш въздух и продължаваш да високомерничиш. Каквото и да пишеш, на хората си ясен.

Потребителски аватар
liderass
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liderass » Пон 09 сеп 2013 19:38

Темата се превърна в размисли и страсти. Нека най накрая да се реши проблема, вместо да трупате мнения и да се заяждате. Подкрепям мнението на колегата над мен, за това ,че много колеги са продавали вещи и са си спестявали някои подробности на клиента! Нека модераторите да ударят катинара и да се решава какво ще се прави, защото е безсмислено да се бръщолеви постоянно!

Последна промяна от liderass на Пон 09 сеп 2013 19:39, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”