ivo_555 написа:Принципно нямам намерение да връщам пари, но ако реша все пак някога, как всъщност може да стане това?
Да му връщат парите тез които забавили шипинга .
Към възмутения колега : Едно е да си добросъвестен ,друго е да си рибка.
ivo_555 написа:Принципно нямам намерение да връщам пари, но ако реша все пак някога, как всъщност може да стане това?
Matematiks написа:Borsuka написа:Днес ми пристигна едно кабелче, което бях купил от ибей, и съответно за което си взех парите обратно :)
Sale date: 29/08/13 а дойде на 30.01.14
Върни парите - НЕ БЪДИ "Българин"
dentdaemon написа:Щото той се е обадил в пощите (най-вероятно нашите) и е казал 'ЗАБАВЕТЕ МУ ГО, МАМКА ВИ!' :) Все пак той печели, ако не си получиш нещото и ти върне парите, нали ^^
Borsuka написа:Абе Вие големи моралисти се извъдихте, сигурно Вие когато си поръчате нещо от ибей, и не идва вече 3-ти месец и парите не си искате, ако пък си ги поискате и дойде на 6-я месец, бързате да пишете на продавача, че сте го получили, и се натискате да му върнете парите, въпреки че сте си купили нужната стока от България преди 2 месеца. Провери си картата, дали не е менте с тази програмка h2testw . Залагам, че е менте картата, 2гб с набит в нея софтуер да се разпознава като по-голяма.
Zdravko Zankov написа:Здравейте!Дайте акъл какво да правя....
Milanov написа:Опитах да отворя диспут, но не може, изписва ми, че било рано.
Нямам идея как да уведомя eBay, виждам, че трупа негативни фитбеци, пак му писах, не отговаря.
И да минат 45 дни, каква е вероятността да си върна парите, тук как е организирано.
Моля за помощ и съвет.
Благодаря
P.S. пазарувам и от алиекспрес, при тях се задържат парите 60 дни доката потвърдиш получаване.
carrot написа:Е няма начин за 1 до 3 дена да дойде от UK до тук, и то за 7£. (то за толкова е някое Economy delivery)
Виж в акаунта в ибей кога ти е пратил стоката, ако не е отбелязал се опитай да се свържеш с продавача и да му поискаш тракинг.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 43 госта