Но според мен дори цените са ниски, лично аз съм склонен да плащам 1 лв. повече на литър, но да няма толкова много коли в София, за центъра изобщо трябва да стане платен входа, както е в лондон. Навсякъде е фрашкано с тия бараки, всеки селянин си купил някаква трошка и само пуши и замърсява. Никой не си дава сметка, че тия боклуци тровят всички. Има метро, има градски транспорт. София е топла столица, трябва да се карат колелета. Как всички нормални хора в развитите държави от Холандия до Сингапур карат велосипеди и дишат чист въздух, само българския ганьо спестил от мизерната си заплата за голф двойка и кара по цял ден? По всички тротоари, зелени площи, на пешеходни пътеки, абе навсякъде някакви кошници напаркирани - пълна мизерия! Такава простотия съм виждал само в москва - навсякъде коли, разорано, изпочупени тротоари, абе същата мизерия като в тая селска софия. Вместо да има цветя, зелени площи, пространство за всички в центъра, деца, майки с колички - навсякъде се накачили коли по тротоарите. София е съвсем малък град и метрото е перфектно.
Аз го ползвах доста време след като си продадох колата, сега просто си преместих офиса и не ме устройва докато не пуснат още спирки и за това ходя с кола, но ако не беше така, щях да си ходя с метро, както и правих и автобус после. Виждам пред блока много от съседите също да си карат колите по-рядко, било то заради цените, било то защото им е по-удобно, но е добре. Трябва тоя прост българин да слезне от счупения си голф или опел и да се научи да ползва метрото и градския транспорт! Цивилизованите хора така правят.