не сме грамотни
Грамотни ли сме?
					Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
	Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Denko_be_maina
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

- buller
 - Автомобил: Audi_Q5 FY
 - Двигател: DJYA 2020

Vizor написа:Взимал съм 1000 лв. назаем от приятел.
Върнах ги с 10 дни закъснение. Евалата на човека, че колкото и да е бил закъсал в някои ситуации, никога не се обади да каже върни ми парите!
Машинка, това са много пари. И да, текат наказателни лихви. И да влезеш в затвора после. Съмнява ме някой да го топли къде си като му ги няма парите.
Колкото и да е. За 2500 има доста банки, които биха те одобрили.
Според мен само трябва да си платиш осигуровките и си бонбон.
Какви са тези неплатени глоби, дето ги имаш и заради тях са ти отказали кредитИ какво като колата не ти е регната в данъчното?
20 минути ми трябваха, за да редактирам само това мнение
.
одобрявам
осигуровка
данък
- Vizor
 - Изгубена душа
 - Автомобил: Subaru Forester XT
 - Двигател:
 - Контакти:

И на даскалката и отнемаше толкова време не се притеснявай 
 а и май никъде не съм твърдял, че съм грамотен 
Не се притеснявай колега. Ако ми разгледаш мненията там, където се заяждам, ще видиш, че пиша правилно понякога

ПълномоШно за кола

еле па ши си пиша къ си моа
 ако не ти уидисфа не ми чети мненията  

Не се притеснявай колега. Ако ми разгледаш мненията там, където се заяждам, ще видиш, че пиша правилно понякога
ПълномоШно за кола
еле па ши си пиша къ си моа
- Kaizer Soze
 - Monseigneur
 - Автомобил: Dacia Sandero Stepway
 - Двигател: 2025
 - Контакти:

- Vizor
 - Изгубена душа
 - Автомобил: Subaru Forester XT
 - Двигател:
 - Контакти:

Не бе само на господин смийгъл да му обясня че пиша по 10-тина писанца на ден на некфи некадърни министри еле па на оня ниския гей никиту дето получавам по 50 мейла на ден от него и немоем го понасям 
еле па сигурно пиша грешно деа
то оня като му напишеш името грешно или абривиетурата полудеа

шперца кайзере шперца ..

еле па сигурно пиша грешно деа
то оня като му напишеш името грешно или абривиетурата полудеа
шперца кайзере шперца ..
- santo_trafficante
 - Автомобил:
 - Двигател:

- Persefona
 - Пололизирана
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Smeagol написа:Е, тази тема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=74339 ме разби! Един пост няма грамотно написан![]()
Само един пост за пример:Lizard написа:Поло дизел хем е хубаво, хем може да те вкара в голям разход!
Слаба част им е скоростната кутия и прочие. А и някой колеги не бяха много доволни от разхода...
За италИАнките няма да коментирам, само едно ще кажа: ако тръгнеш да вземаш италианска кола поне вземи Алфа 1.9 JTD, мани го туй пунто!
Фиатът, каквото и да си говорим не може да ти даде тази сигурност, че няма да се счупи утре. Може да е евтин за поддръжка, но аз бих избрал по-малко посещения в сервиза.
Така логиката следва да препоръчам Голф-а.Но там предполагам колеги който ползват тази кола ще ти кажат най-добре.
Ако си тръгнал да търсиш малка кола, защо не се огледаш и за Опел Корса дизел. 1.5 Isuzu мотора го хвалят много и като надежност, и като разход. А отностно ходовата част на опела, тя с нищо не отстъпва на VW, че даже се говори, че били по-здрави.
А и Опел след 96-97 година не гние или поне не толква бързо.
Но Аз гласувах за Голф3и смятам че най-много ще те накефи.
![]()
- buller
 - Автомобил: Audi_Q5 FY
 - Двигател: DJYA 2020

Persefona написа:Smeagol написа:Е, тази тема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=74339 ме разби! Един пост няма грамотно написан![]()
Само един пост за пример:Lizard написа:Поло дизел хем е хубаво, хем може да те вкара в голям разход!
Слаба част им е скоростната кутия и прочие. А и някой колеги не бяха много доволни от разхода...
За италИАнките няма да коментирам, само едно ще кажа: ако тръгнеш да вземаш италианска кола поне вземи Алфа 1.9 JTD, мани го туй пунто!
Фиатът, каквото и да си говорим не може да ти даде тази сигурност, че няма да се счупи утре. Може да е евтин за поддръжка, но аз бих избрал по-малко посещения в сервиза.
Така логиката следва да препоръчам Голф-а.Но там предполагам колеги който ползват тази кола ще ти кажат най-добре.
Ако си тръгнал да търсиш малка кола, защо не се огледаш и за Опел Корса дизел. 1.5 Isuzu мотора го хвалят много и като надеждност, и като разход. А относно ходовата част на опела, тя с нищо не отстъпва на VW, че даже се говори, че били по-здрави.
А и Опел след 96-97 година не гние или поне не толква бързо.
Но Аз гласувах за Голф3и смятам че най-много ще те накефи.
![]()
Пропуск
Благодаря
Ставайки разноглед, не мога да уловя всичко. Ето - пак намерих грешки...

Последна промяна от buller на Пет 14 мар 2008 10:58, променено общо 2 пъти.

- joker
 - Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
 - Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Vizor написа:добре бе ей сега ви давам една идея от един неграмотник като мен
като толкова много искате да се пише грамотно сложете един плъгин със спелинг и като има повече от 5 грешки и да не пуска мнението ..
ще ограничите спама така
Не бой се VIZOR-е ...те не те разбират!Ти просто пишеш по СРЪБСКИЯ правопис,а там(наистина е така!) важи едно единствено правило:
Како чуеш-тако пишеш!
Обърнете внимание,че на сръбски понякога едни и същи думи се изписват различно....
Истината е ,че във всичките Л.С които си ми изпратил няма нито една правописна грешка!
- Сашо Белята
 - Автомобил:
 - Двигател:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”