groznika написа:.. и vaskoto1 завива колянов вал в калник от трабант...

niikoo_1 написа:Доч 16 означава, че колата има т.н. Додж мотор, тези тръби над мотора са специално проектиране да охлаждат въздуха преди да влезне в мотора.
Това е разработка на Доч и затова на мотора пише Доч![]()
Доч мотора е яката работа, аз карам такова и не искам и да чуя за мотор дето няма Доч.
Е голем съм разбирач, искам поста в бисерите
TDI-RS написа:ае аз тука малко негодувам
начи тоя серсем Митьо се е писал с НИК-а "дон Хуан Голфа"
дотук добре
и то в минало време
щото ся не е добре
за какво иде реч:
- 1. лицето Митко наскоро празнува рожден ден - демек ОДЪРТЯ тотално - поради което за мене вече не е Дон Хуан, а ДЪРТАНЯН !!!
- 2. вече тва лице, / да, същото, ОДЪРТЯЛОТО / няма голф, поради което за мене си е не Голфа, а ПЕШАХОДЕЦА
така, че ако говорим за ДЪРТАНЯН ПЕШАХОДЕЦА съм съгласен, но оня ретро тип - фани, мани, заеби...
vaskoto1 написа:skilidka написа:
трябва ми страничен джам за поло......
незнам къв модел се води.....от тези които са с две врати и задния джам(страничния ) е един такъв голям........![]()
skilidka написа:колега не е на вратата.......
на купето е
и май се води комби защото е едно такова дълго......
бе тва е баси модела-както и да е.
още веднъж се извинявам за кьопавите ми обяснения но ми е бедна фантастиката....надявам се с ваша помощ да се разбереме
Ми на мен ми става веднъж седмично/и то ако съм в добра кондиция и отпочинал/ Confused Секса трае 1 минута 42 сек /тва ми е рекорда за продължителност иначе средно е минута и 20/ като в тва се включва къпането и любовната игра.Дали е достатъчно не знам ,както и не знам дали и е достатъчно на жената 3 санта пишка надървена ама само толкова имам Confused
P.S.За колата е по-лесно-тя няма изисквания пък нея и друг да я оправи/като не мога сам/ не е срам и позор.Абе с колата си е лесно само дето нафта доста пие гадината.
Ето на какво се натъкнах днес, бях много лирично настроен , стана ми жал, макар да не съм обичал никога кучета много...
ето и снимките.. не са монтаж!!!
http://web.orbitel.bg/mil70/m/3.jpg
http://web.orbitel.bg/mil70/m/4.jpg
поне е гледано-добре охранено е...100% обаче пикае само към ляво...иначе ще пада...
навремето във Враца имаше една кучка (женско куче ) Idea и понеже живееше до влаковата линия, влака му отряза единия заден крак... кучето се завря на съседния блок в мазето и подлуди блока от скимтене - хората викнаха ветеринар да му бие инжекция, да го приспи, да не се мъчи... обаче тва оцеля Shocked
и после беше господар на района и биеше всички останали кучета...
най-смешно/тъжно беше, когато някой му беше ударил единствения заден крак.... и това куче ходеше на предни крака Shocked
доста дълго живя така
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта