Бисери от форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вървежен ше доде тоя КР деа.Хахахха добре че свали кюнците иначе сигурно нямаше да си ще полуоските

Vizor написа:на мене пък голфа ми нещо прекъсва мамка му
преди спокойно си правеше 380-390.. обаче се притеснявах много заради 14-ските на скуба дет ми ги даде.. гадна работа.. и за това не го настъпвах
а сега настъпвам и .. 320-330км/ч
един вейрън не мога да задмина
ники ме изпреварва с пежото отстрани.. аз връщам на 3-та давам яко газз единия фар влезе във въздушния филтър ама то не му пречи той си гълта въздух от гарнитурата ГАЗ ГАЗ ГАЗ гледам Ники натиска нитро бутона и се изправя на задни колела направо (като се има в предвид че е с предно) един скайлайн го натиска отзаде .. обаче нали го знаеш с кофти скоростна малко късичка му дойде и удари прекъсвач ние пак газ газ газ минаваме покрай една патрулка оня двига палката и от тягата го видях 20 минути зад нас бягаше после аз викам минавам от МС-а на мотек превключвам обаче цъкам отстрани на лостчето борд компа да видя температура на маслото то ми вика няма масло ама в скоростите нали имам кво ми пука то ще си вземе от там .. продължаваме ники обаче нещо му стана с едната свещ и намали до към 300 и видя че полицая го изпреварва от тягата дето го дръпна продължавам аз напред обаче гледам старазагора се приближава застрашително бързо викам чеки да натисна спирачките от лъчо брембо макс 239мм като апарата ми е за 256мм си взех уж натискам спирачката тамааааан да спра и оп в айтос
Върни се в “ОФФ-Топик - други”