groznika написа:Знаете ли какво е "СЕКС-РОДЕО"!? Партньорката застава на колене. Започвате бавно и плавно, леко се навеждате и й шепнете на ушенцето: "Твоята приятелка го прави по-добре!"! ....и се опитвате да се задържите 8 секунди....!!!
Vextor написа:Според МЕН (ли4но мнение ) не може на голф 2 който има супер прав ,ръбат и из4истен силует да се слагат разни спойлери които трудно ще се впишат във външния вид дори на совалката Индевър .......
Тфа е все едно да сложиш юзди на прасе и да запо4неш да му викаш дийййй
ReCaRo` написа:здравейте бихте ли споделили как да си изчистя главата, можеби и полирам (за външната част говора) вчера я изчистих с един обезмаслител и от части се показа алуминий но другото седи малко като ражда де.ба
Vizor написа:рабите търсех сайта в търсачката но никъде не е споменат .. и за това не съм го открил ако е ТОЛКОВА ИЗВЕСТЕН можете да триете голяма работа набиите ме щот съм сгрешил искате ли да обявя извинение в държавен вестник !?
zmeev_2 написа:и аз съм там,и аз ще говория....... та да продължим по естество,и аз идваааааааам....това "аааааа" дето го пиша си го представете с гласа на Павароти.