Бисери от форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: Бисери от форума

Мнениеот myrshavija » Чет 01 май 2008 6:32

Цитатите не са от нашия форум, но си заслужават. Достойни са за темата, където се кара Поло 1.0 с 200км/ч.

SpeedyMan написа:Градско харчи, на високи скорости не. Днес съм го карал между 160 - 200 км/ч и ми е изгорило 20 литра газ Стара Загора - Ямбол - Стара Загора, около 190 км, което е нищо. Наказах чисто нов авенсис, ГОЛФ 4 ТДИ - с малък реванш щото превключвах на бензин да го издухам както трябва. Изпати си една Ланча делта дето после се опитва да ме стигне на баира преди Ямбол.
Обаче трябва да призная че си изпатих от един ГОЛФ 5 VR6 трябва да беше... с два малки ауспуха.. няма такава кола :flehan:
В обши линии 9:30 тръгване от СЗ, 10:15 в Ямбол, 10:30 тръгване, 10:35 - 10:47 зареждане в Ямбол (да видя колко е изгорила) 11:30 пристигане в Стара Загора.

SpeedyMan написа:Интересното е че както и да я карам извънградско на газ все гори 10-11 на сто... дали с 60, 90 или 160 че и нагоре, все толкоз

autovitani написа:значи не знам дали изовщо си имате понятие от коли или само се перчите че карате некви силни. вижте кво бе :flipoff: твойта като е 200 коня 400 км. ли развиваш бе неук. не просто развиваш колкото мен обаче за по малко време. да вдигал съм, да може и още, не много но поне с 3км отгоре ще вдигне. не съм влязъл в тази тема да пиша врели ни кипели, като повечето които спорят срещу марката, и дори си нямат понятие от този автомобил, дори не са карали, а спорят. за какво спорите бе пилета. не съм карал 20 годишен НИСАН и не споря за него. карал съм и още карам В4 и за тва споря. на газ не мога да ги направя дори и 180 са му трудни, но с 98 или 100 октана ги прави за бая време но стрелката застава 200, ако искаш и радар слагай прави ги. тва си виках и аз преди няма да може, страх ме е, обаче не може трябва да пробвам. пробвах и за това говоря.с КАДЕТ 1,6моно 75 коня съм вдигал 190 км. да и още можеше пак казвам ОЩЕ МАЛКО. и с ВЕНТО 1,8моно пак.

Особено втория - колата му върви повече с 98 или 100 октана, вероятно с 95 не върви чак толкова :heeeavy metal
Крайният извод е, че 200 се вдига с коя да е кола, като разходът не превишава 10л/100км

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 01 май 2008 21:09

Anbuch написа:Съжалявам за спама ,ама не мога да се стърпя да не споделя нещо по темата което баща ми наскоро си призна ,че е правил с ограничителят под педала.
Ами той нали е кух....та слагал вътре една дебела шпилка като ми давал колата навретото ,да се подсигури ,че няма да вдигам високи скорости. А аз се чудих защо като го карам аз това ауди не ще да вдигне повече от 100 км ч ,на 4-та (с 4 скорости е). mhihi (то си е екстра този ограничител mhihi )

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Нед 04 май 2008 12:55

От темата ''как ABS-а ми спаси живота!!!''

xP_NiRee написа:Не мисля че с 80-90 си щял да се претрепиш или пък да си в тежко състояние Wink нищо нямаше да ти има. АБС-а колкото е добре толкова и зле

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 05 май 2008 13:28

The_Game написа:Еиййй мноо поскъпна тоя дизел ве :shock Аз си взех дизел че уж беше по-евтин па ся .....

musura написа:Да му се невиди, а агнешкото пък и то...

И последващ :lock:

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пон 05 май 2008 20:43

От темата "Код за mobile.bg"...

CESC написа:има ли кодче

... и безкомпромисния отговор

President написа:срещу 2.40 ще има

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 05 май 2008 23:12

K_Power написа:....А и къв тунинг е някви пластмаски, музики и джанти ... под тунинг разбирам доста пари в железа, които изобщо не се виждат от никой друг освен от свещите! Турбини, колектори, дросели, клапани, валове, бутала и т.н. и т.н. те това е истинския тунинг .... а тея другите раоти ... :roll:

Потребителски аватар
Syn4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Syn4o » Пон 05 май 2008 23:44

В ервиза кадето работя предишния приемчик беше малко откачен. Случая е такъв идва клиент с ауди и казва на приемчика(като карам с 200 отзад нещо ми тропа ) приемчика-това е Смърта.
Друг клиент с поло оставя го за странично стъкло, в склада нямаме, поръчваме го и изкарахме колата на вън, идва джама сменяме и човека си зима колата влиза в нея и гледа седалката наръфана и умряла мишка на стелката идва при приемчика и казва седалката ми е изядена от мишка вие сте виновни, и оттам приемчика казва вие от каде знаете че мишката е наша :lol: :lol:

Потребителски аватар
ВАН
Автомобил: VW Golf II 1991 1.6 Keihin
Двигател: PN

Мнениеот ВАН » Вто 06 май 2008 19:36

meder_92 написа: Купувам / Търся мрежа...
Тва е мрежа за багаш която са слага отзаде в багажника като се захваша и от 4 срани . Пот нея са слага багаш и той немърда ...

:roll:

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Вто 06 май 2008 21:05

...

Последна промяна от Nafta на Пон 09 юни 2008 19:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 07 май 2008 14:46

scuba написа:В момента скенера е на XP-32 и си бачка като чук. На ХР-64 гори на кат’ на Гунди Алфата.

:lol: ХАХАХАХАХ смях се сумати време :lol:

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Сря 07 май 2008 15:04

Част от описанието на Алфа 33, която колегата продава

d.borimirov написа:добро техни4еско састояние(предимно се е карала и се е подаржала)

mhihi То като се замисля и аз предимно я карам и я поддържам колата. :D

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Сря 07 май 2008 16:29

Не издържах просто... отговора е на колега срещу твърдение, че мотор 2002/2003 не може да е на 60 000 км.

daniel_falin написа:ти пък от къде знаеш на колко е ? айде стига спам,
виждал съм и кола 95 на 100 000 и кола 92 на 16 000 и кола 89 на 9 000

много дразните така
твоя ли е та пишеш а ???
искаш ли кола 89 на 9000 км ? втора на доктор ходил 4 пъти на море с нея?
баси и глупаците има на тая планета
тва че ние не ги гасиме не значи че всички са така, хората си имат дом и им е готино в къщи а на екскурзия ходят със самолет от другата страна на планетата а не като нас в кузлово и побит камик на 5 часа с кола за 1 ден
у русе ако така праите трева да знаеш че не на секаде е русе

Asen_Iwanow
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_Iwanow » Сря 07 май 2008 21:39

veritas написа:Вървежен ше доде тоя КР деа.Хахахха добре че свали кюнците иначе сигурно нямаше да си ще полуоските mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Vizor написа:на мене пък голфа ми нещо прекъсва мамка му
преди спокойно си правеше 380-390.. обаче се притеснявах много заради 14-ските на скуба дет ми ги даде.. гадна работа.. и за това не го настъпвах
а сега настъпвам и .. 320-330км/ч
един вейрън не мога да задмина
ники ме изпреварва с пежото отстрани.. аз връщам на 3-та давам яко газз единия фар влезе във въздушния филтър ама то не му пречи той си гълта въздух от гарнитурата ГАЗ ГАЗ ГАЗ гледам Ники натиска нитро бутона и се изправя на задни колела направо (като се има в предвид че е с предно) един скайлайн го натиска отзаде .. обаче нали го знаеш с кофти скоростна малко късичка му дойде и удари прекъсвач ние пак газ газ газ минаваме покрай една патрулка оня двига палката и от тягата го видях 20 минути зад нас бягаше после аз викам минавам от МС-а на мотек превключвам обаче цъкам отстрани на лостчето борд компа да видя температура на маслото то ми вика няма масло ама в скоростите нали имам кво ми пука то ще си вземе от там .. продължаваме ники обаче нещо му стана с едната свещ и намали до към 300 и видя че полицая го изпреварва от тягата дето го дръпна продължавам аз напред обаче гледам старазагора се приближава застрашително бързо викам чеки да натисна спирачките от лъчо брембо макс 239мм като апарата ми е за 256мм си взех уж натискам спирачката тамааааан да спра и оп в айтос

:lol:

:shock :shock :shock :respect

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Сря 07 май 2008 23:02

Кой беше

vulo написа::) посоката уточнихме, ама на кой светофар? аз съм с такъв пасат, ама не знам за какъв стикер говориш? застраховката ли? ако кажеш и към колко часа си го видял ориентировъчно?

mhihi mhihi mhihi :stumm :uuoooh:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 08 май 2008 10:12

Садиста изрева, а Varbona написа:АУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУАУААААА mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”