SpeedyMan написа:Градско харчи, на високи скорости не. Днес съм го карал между 160 - 200 км/ч и ми е изгорило 20 литра газ Стара Загора - Ямбол - Стара Загора, около 190 км, което е нищо. Наказах чисто нов авенсис, ГОЛФ 4 ТДИ - с малък реванш щото превключвах на бензин да го издухам както трябва. Изпати си една Ланча делта дето после се опитва да ме стигне на баира преди Ямбол.
Обаче трябва да призная че си изпатих от един ГОЛФ 5 VR6 трябва да беше... с два малки ауспуха.. няма такава кола :flehan:
В обши линии 9:30 тръгване от СЗ, 10:15 в Ямбол, 10:30 тръгване, 10:35 - 10:47 зареждане в Ямбол (да видя колко е изгорила) 11:30 пристигане в Стара Загора.
SpeedyMan написа:Интересното е че както и да я карам извънградско на газ все гори 10-11 на сто... дали с 60, 90 или 160 че и нагоре, все толкоз
autovitani написа:значи не знам дали изовщо си имате понятие от коли или само се перчите че карате некви силни. вижте кво бе :flipoff: твойта като е 200 коня 400 км. ли развиваш бе неук. не просто развиваш колкото мен обаче за по малко време. да вдигал съм, да може и още, не много но поне с 3км отгоре ще вдигне. не съм влязъл в тази тема да пиша врели ни кипели, като повечето които спорят срещу марката, и дори си нямат понятие от този автомобил, дори не са карали, а спорят. за какво спорите бе пилета. не съм карал 20 годишен НИСАН и не споря за него. карал съм и още карам В4 и за тва споря. на газ не мога да ги направя дори и 180 са му трудни, но с 98 или 100 октана ги прави за бая време но стрелката застава 200, ако искаш и радар слагай прави ги. тва си виках и аз преди няма да може, страх ме е, обаче не може трябва да пробвам. пробвах и за това говоря.с КАДЕТ 1,6моно 75 коня съм вдигал 190 км. да и още можеше пак казвам ОЩЕ МАЛКО. и с ВЕНТО 1,8моно пак.
Особено втория - колата му върви повече с 98 или 100 октана, вероятно с 95 не върви чак толкова

Крайният извод е, че 200 се вдига с коя да е кола, като разходът не превишава 10л/100км